کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستانیکه درباره مفاخر پرسیدن در قیمتهای فعلی پیشنهادی به خرید ندارم ولی بنظر سهم 800 بشکنه میتونه تا 1000 رشد کنه
خودم هم دیروز نوسان نگرفتم فعلا دارمشون ...
بعید میدونم از تعدیل خودرو چیزی در بیاد !!! همینطور که از تعدیل بقیه خودرویی ها چیزی در نیومد !! با اینحال باید دید از این فرصت هم آقایون برای خالی کردن سهم روی سر ملت استفاده می کنن یا نه !
نمردیم این صف خرید شدن وبصادرو هم دیدیم.امیدوارم همه بازار امروز شنبه صف خرید بشند تا دوستان یه کم دلشون به این بازار خوش باشه هر چندبا این سبز شدن هراز چند گاهی چیزی عوض نمیشه.
در روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی با هم ندارند نه ماندن کسی حادثه ست نه رفتنِ کسی فاجعه !
بعید میدونم از تعدیل خودرو چیزی در بیاد !!! همینطور که از تعدیل بقیه خودرویی ها چیزی در نیومد !! با اینحال باید دید از این فرصت هم آقایون برای خالی کردن سهم روی سر ملت استفاده می کنن یا نه !
به احتمال خیلی زیاد خودرو سود اعلام خواهد کرد. اما اگر زیان اعلام کنه تمام خودرویی ها قرمز خواهند شد. به نفع بازاره که فعلاً از خودرو خبری نباشه.
سهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
به احتمال خیلی زیاد خودرو سود اعلام خواهد کرد. اما اگر زیان اعلام کنه تمام خودرویی ها قرمز خواهند شد. به نفع بازاره که فعلاً از خودرو خبری نباشه.
حالا گیریم سود هم اعلام کنه !! مگه سایپا سود اعلام نکرد !! 11 ریال الان p/e شده 160 !!!
با این برنامه ای که برای بورس ریختن توی این چند ماه و قیمتها رو آوردن پایین نسبت p/e بازار هم کاهش یافت فکر کنم تا اینجا 2 واحدی پایین اومده باشه !!! اما با سودهایی که برای سال بعد اعلام شده دوباره p/e ها با اعمال سود سالهای 93 برمیگرده بالا !!! و دوباره میگن p/e بالاست و باید بیاد پایین قیمتها !!!
نظر