کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یه مرور کنید تاپیک رو هر روز گفته میشه فردا آخر هفته 10 روز دیگه درست میشه یا به 80000 برسه به 76000 برسه درست میشه بدون تحلیل هی گفتیم و هی خریدیم و هی لعنت فرستادیم تمام سازمان بورس و دولت وزارت دارایی همه و همه گناه کار اما خودمون از گرفتاری در این منجلاب تقصیری نداریم
من خودم به استراتژی پایبندم، اما متاسفانه خرید های خوبی انجام ندادم تو این مدت. می تونستم پایینتر بخرم.
اما باز هم خیلی ناراضی نیستم چون اکثرشون با دید میان مدت خریداری شدن!
برای من درک منفی خوردن برخی سهم ها خیلی مشکله ... به امید فردا صبر میکنیم
صد در صد خیلی از سهم ها بی منطق منفی می خورن اما اگه همه می خواستن تو بازار سرمایه کار درست رو انجام بدن،دیگه این بازار معنایی پیدا نمیکرد.
همون جور که تو زمان رشد خیلی از سهما الکی مثبت می خوردن،حالا تو شرایط بد هم باید انتظار الکی منفی خوردن رو داشت.
مهم تشخیص اصلاح روی حساب کتاب از اصلاح الکیه دوست من.
صد در صد خیلی از سهم ها بی منطق منفی می خورن اما اگه همه می خواستن تو بازار سرمایه کار درست رو انجام بدن،دیگه این بازار معنایی پیدا نمیکرد.
همون جور که تو زمان رشد خیلی از سهما الکی مثبت می خوردن،حالا تو شرایط بد هم باید انتظار الکی منفی خوردن رو داشت.
مهم تشخیص اصلاح روی حساب کتاب از اصلاح الکیه دوست من.
به نظر من، اولین مشکل بزرگ بازار کم بودن سرمایه است و دومین مشکل بزرگ اون، بیسوادی اکثر سرمایه گذاران از لحاظ تحلیلی است!
<br>
<br>شما چند روز پيش كه بمپنا رو هم فروختيد همين حرف و زديد گفتيد بالايي نداره و انشالله ميريزه تا جايگزين كنيم ، ديديم كه حداقل 12 درصد بالاتر داره از اون روز معامله ميشه و نتونستيد جايگزين كنيد ، اين انشالله ها گيرا نيست ديگه
به نظر من، اولین مشکل بزرگ بازار کم بودن سرمایه است و دومین مشکل بزرگ اون، بیسوادی اکثر سرمایه گذاران از لحاظ تحلیلی است!
بدون شک دو علت عمده همین دو هستش.کم بودن سرمایه باعث میشه بی سوادان سرمایه دار یا جمع بی سوادان کم سرمایه،تحلیل ها و منطق ها رو خراب کنند و باعث رفتار های هیجانی شوند.لابته در بلند مدت به علت نا امیدی این گروه ناشی از ضرر های مکرر،مجبور به ترک بازار سرمایه میشوند.
قانون داروین در همه جا میتونه نمود پیدا کنه
عبده تبریزی و وزیر اقتصاد کجاند الان؟.................خدایا تو اینها رو رسوا کن خدایا به دادمان برس صدای ما مردم رو دارند خفه میکنند خدایا تو که شاهدی کاری برای ما مظلومین بی یاور بکن و نجاتمون بده از این وضعیت یا الله
عبده تبریزی و وزیر اقتصاد کجاند الان؟.................خدایا تو اینها رو رسوا کن خدایا به دادمان برس صدای ما مردم رو دارند خفه میکنند خدایا تو که شاهدی کاری برای ما مظلومین بی یاور بکن و نجاتمون بده از این وضعیت یا الله
تا وقتی که کل عمرمون دنبال منجی باشیم،وضعمون بد تر هم میشه.
<br>
<br>شما چند روز پيش كه بمپنا رو هم فروختيد همين حرف و زديد گفتيد بالايي نداره و انشالله ميريزه تا جايگزين كنيم ، ديديم كه حداقل 12 درصد بالاتر داره از اون روز معامله ميشه و نتونستيد جايگزين كنيد ، اين انشالله ها گيرا نيست ديگه
بعضی ها در پست زدنشون فقط دنبال منافع خودشونند/:.zzzzzz.:/
دریع از یک تحلیل!!!!!!!!!!
چون آقا فروخته و تا یکشنبه نمیخواد خرید کنه پس بازار دقیقا یکشنبه برمیگرده
یکی دیگه از مشکلات دیگه بازار هم همین افراد هستند
نظر