امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hector
    عضو فعال
    • Jan 2013
    • 1764

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

دوستان اگر توجه کنید یک اتفاق بدی که به نظر من داره میوفته اینه که سهم های شاخص ساز پایانیشون پایین نمیاد
    و قیمت اخرین معامله اکثرا زیر پایانی،و این اصلا خوب نیست این جوری منفی ها ادامه دار میشه
    نمونش فارس و تاپیکو و ....

نظر

• aminsaffari
      عضو عادی
      • Feb 2014
      • 67

در اصل توسط مات پست شده است View Post
      بازار تا یکشنبه هفته دیگه فشار فروش داره و سهما میتونن پایین تر هم بیان
      برای خرید اصلا عجله نکنید چیزی که زیاده تو این بازار سهم
      یعنی مرتاض های هندی و فالگیر های چینی هم نمیتونن اینجور با قطعیت حرف بزنن! شما با این پیش بینی باید اپلای بگیریین واسه وال استریت!

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10169

این تایپک محفلی شده برای اینکه سهامداران کنار هم جمع میشند و بی حساب و کتاب و احساسی پست های "امروز شاخص برمیگرده یا فردا برمیگرده "رو میزنند تا کنار هم احساس ضعف از اشتباه سهامداری در روند نزولی رو نداشته باشند و یه جورایی به هم امید میدهند ولی غافل از اینکه هر روز زیان شون بیشتر از دیروز میشه و متوجه هم نیستند که که جبران این زیان ماهها طول خواهد کشید.
        اون دوستی که بمن میگفت چقدر بدبین به بازار و مسکنیها هستید یه نگاهی به بازار و گروه مسکن بندازه.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

واقعا استرس به اوج خودش رسیده دیگه!!!

طبق چارت از فردا باید بازار مثبت باشه اما هیچ نشونه ی مثبتی دیده نمیشه!!!خیلی خیلی دارم میترسم... :(
          تمام سال من بی تو...

نظر

• aminsaffari
            عضو عادی
            • Feb 2014
            • 67

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
            چطور موقعی که خوبه بازار همش میشه سیاست و مدیریت آقایون و به به چه چه و مدیران و ژنرالها و ..... حالا مشکل شد از خودمون !!!

کی منجی خواست گند نزنن به بازار !!! نجات نمی خواد بدن !!!!

این همه ارزش بازار اومده پایین ، شاخص اومده پایین میگن طبیعی هست !!! سرمایه مردم دود میشه به خاطر کثافتکاری آقایون طبیعی هست !!!

یکی نیست از قول سهامداران به این دولت تدبیر و امید بگه : ما را به خیر تو نیازی نیست !!!! شر مرسان !!!!
            شما با قبول اینکه تو ایران زندگی میکنی وارد این بازار شدی.حرف شما از بابت شر درسته،اما خوب همه میدونیم که اینجا ایرانه،توش همه چی سیاسیه.
            اینجا آب خوردن هم سیاسی هستش،چه برسه به بازار سرمایه!
            سیاست هم که بی پدر و مادر هستش،کثیف. رسیک سیستماتیک کشور ما خیلی بالاست.ریسکی که ما توش دخیل نیستیم

نظر

• za_trader
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 1456

طبق اختر شناسی چهارشنبه این هفته و یکشنبه هفته بعد روزهای مهمی هستند که از همه مهمتر یکشنبه هفته بعد هستش که به احتمال 90 درصد از یکشنبه هفته بعد بازار مثبت خواهد شد.
              ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• مات
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 5650

در اصل توسط aminsaffari پست شده است View Post
                یعنی مرتاض های هندی و فالگیر های چینی هم نمیتونن اینجور با قطعیت حرف بزنن! شما با این پیش بینی باید اپلای بگیریین واسه وال استریت!
                بحث مرتاض هندی یا فالگیر چینی نیست
                وقتی کارگزاری به مشتریش میگه باید تا یکشنبه هفته دیگه بدهیتو صاف کنی این یعنی چی
                اونی که خریده تا یکشنبه هفته دیگه باید بفروشه تا اون بدهیشو پاس کنه
                الان هم که دارید میبینید فروشنده همین جور داره از سرو کول خریدار بالا میره
                هر چی میخرن تمومی نداره
                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• Mesbah68
                  عضو فعال
                  • Sep 2013
                  • 346

aminsaffari..................کسی که براش چاه کندن و از بد روزگار توش افتاده چطوری با دست و پای شکسته میتونه خودش رو از قعر چاه بیرون بکشه !؟؟..............به قول سرکار خانم نگار میناوی: ای دولت حقوق دان و اعتدال گرا ما را به خیر تو امید نیست شر مرسان !................اما شما اقای صفاری گویا فضای فکری شما پر شده از چرندیات فیسبوکی و شعارهای صد من یک غاز نویسندگان روشنفکر نمای پیج ها............وقتی فکر و ذکر عده ای عناد با دین و مذهب و ادای لائیک هارو در اوردن باشه همین میشه که در جواب دعای خیر کسی بگن... در اخر امیدوارم دل همه ادما خونه خدا باشه

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                    واقعا استرس به اوج خودش رسیده دیگه!!!

طبق چارت از فردا باید بازار مثبت باشه اما هیچ نشونه ی مثبتی دیده نمیشه!!!خیلی خیلی دارم میترسم... :(

نترس محمد جان ..
                    هستم کنارت
                    زمانی که فکر میکنی آخر خطی .. میبینی که تازه بازی شروع شده ...

امروز آخر وقت خواستم نقد کنم ... رفتم برای سهامداری
                    توکل به خدا
                    سبد ما هست

وسپه 233
                    وبملت 208
                    شرانل 1485

...
                    اگر پول داشتم ... وبملت اضافه میکردم
                    سیمان تهران 480 میخریدم ... در کنارش گلگهر و فولاد مبارکه 385 تومانی ...

اما سبد مان شد همان سه سهم
                    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• hamidirche
                      عضو عادی
                      • Jan 2014
                      • 120

دکیمی خریدم 803 تومان!!! ثتران خریدم صرفا جهت نوسانگیری ... 30 درصد نقد باقی ماندم

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                        نترس محمد جان ..
                        هستم کنارت
                        زمانی که فکر میکنی آخر خطی .. میبینی که تازه بازی شروع شده ...

امروز آخر وقت خواستم نقد کنم ... رفتم برای سهامداری
                        توکل به خدا
                        سبد ما هست

وسپه 233
                        وبملت 208
                        شرانل 1485

...
                        اگر پول داشتم ... وبملت اضافه میکردم
                        سیمان تهران 480 میخریدم ... در کنارش گلگهر و فولاد مبارکه 385 تومانی ...

اما سبد مان شد همان سه سهم
                        امیدمون به خداست جواد جان...

تا حالا که همیشه شم بازار خونی شما به من ثابت شده،امیدوارم این دفعه هم مثل همیشه گل کاشته باشی/:.Heart.:/
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• aminsaffari
                          عضو عادی
                          • Feb 2014
                          • 67

در اصل توسط Mesbah68 پست شده است View Post
                          aminsaffari..................کسی که براش چاه کندن و از بد روزگار توش افتاده چطوری با دست و پای شکسته میتونه خودش رو از قعر چاه بیرون بکشه !؟؟..............به قول سرکار خانم نگار میناوی: ای دولت حقوق دان و اعتدال گرا ما را به خیر تو امید نیست شر مرسان !................اما شما اقای صفاری گویا فضای فکری شما پر شده از چرندیات فیسبوکی و شعارهای صد من یک غاز نویسندگان روشنفکر نمای پیج ها............وقتی فکر و ذکر عده ای عناد با دین و مذهب و ادای لائیک هارو در اوردن باشه همین میشه که در جواب دعای خیر کسی بگن... در اخر امیدوارم دل همه ادما خونه خدا باشه
                          بنده ذهنم از چیزی پر نشده،فقط واقعیت هایی که شما نمیتونی با ذهن توطئه چینتون ببینید رو عرض کردم. کسی عناد با دین و مذهب شما که شده وسیله ای واسه توطئه چیدن،نداره.نگاه صفر و یکی شما که همه رو بد و فقط خودتونو عرفانیو منزه میدونه وسیله ای میشه واسه شکست های بیشتر.
                          یقینا پایه اعتقادی بنده از شما خیلی قوی تره که کسی رو که نمیشناسم یا ذهن کوچک خودم مورد تجزیه تحلیل فمینیستی قرار نمیدم!
                          پاینده باشید

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

باسلام
                            این روزها صدای ترکیدن حباب از برخی سهم ها شنیده میشود و این صداها شاید منجر به اذیت دوستان شده برخی سهم ها مستحق این بودند/:.rolleyessmileyani
                            توصیه اکید دارم به میزان اصلاح سهم توجه نکنیدبلکه به ارزندگی و عدم ارزندگی توجه کنید
                            ممکن است سهمی 50درصد افت کرده ولی امروز نیز باارزش نباشدممکن است سهمی 10درصد افت کرده ولی باارزش است،سهم ارزشمند خرید شود
                            قاعده ی مهمی که میبینم برخی افراد رعایت نکرده اند،حداکثر ضرری که از کل سرمایه متحمل میشوید از 20درصد عبور نکنداین را همیشه در خاطر داشته باشیدجبران 20درصد به بالا کاری بس دشوار است

نکته ی آخر این روزها حال و هوای این تایپیک شده شبیه فروم تالار بورس که از همه چی مینوبسند مگر بورس
                            آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/03/09, 16:38.

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

در اصل توسط heydar";466538][B]باسلام
                              [COLOR="#FF0000
                              پست شده است
                              این روزها صدای ترکیدن حباب از برخی سهم ها شنیده میشود و این صداها شاید منجر به اذیت دوستان شده برخی سهم ها مستحق این بودند/:.rolleyessmileyani[/COLOR]
                              توصیه اکید دارم به میزان اصلاح سهم توجه نکنیدبلکه به ارزندگی و عدم ارزندگی توجه کنید
                              ممکن است سهمی 50درصد افت کرده ولی امروز نیز باارزش نباشدممکن است سهمی 10درصد افت کرده ولی باارزش است،سهم ارزشمند خرید شود
                              قاعده ی مهمی که میبینم برخی افراد رعایت نکرده اند،حداکثر ضرری که از کل سرمایه متحمل میشوید از 20درصد عبور نکنداین را همیشه در خاطر داشته باشیدجبران 20درصد به بالا کاری بس دشوار است [/B]
                              با نظر شما موافق هستم ...
                              تمام تلاشی که دارم اینه که بگویم ...
                              سهمی ممکنه نصف شده باشه ... که خیلی هم زیاد هستند .. اما باز هم ارزش خرید ندارند ...

اما سهمی که ممکنه تو این مدت فقط 10 تا 15 درصد افت کرده باشند اما جز بهترین خرید های بازار باشند ..

این سطح ارزندگی سهم هست که نشان میده ارزش خرید داره یا نه ...

نباید سهم بنیادی را به خاطر اینکه کاذر 50 درصد منفی میخوره بفروشیم ...نباید ثمسکن 180 تومانی را به خاطر اینکه وساخت در 380 صف فروشه بفروشیم .. هر سهمی برای خودش سطح ارزندگی دارد ...

حد ضرر هم به نظر من 10 درصد باید باشد ...
                              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14627

خرید فاذر
                                خدا خواست و ما توانستیم
                                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

در حال کار...
                                X