کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوست عزیز سیمانی ها آنقدر بزرگ نیستند که برای کنترل بازار یا شاخص از اون ها استفاده بشه
به نظرم این دید شما در مورد سیمانی ها صدق نمیکنه
@};-
من مثال زدم
ولی در مورد قاعده کلی بازی متخصصان سازمان بورس از طریق حقوقیهای جیره خوار خودشون مطمئن هستم
به صفحه اول سایت بورس برید تغییراتی که هر سهم میتونه روی شاخص بورس بزاره رو اون بالا سورت کرده
اگر قرار باشه شاخص مثبت باشه از چند تا از سهامهای قدر استفاده میکنند و با عرضه در قیمتهای مثبت شاخص رو مثبت میکنند
و برعکس
فعلا قراره تورم کم بشه پس باید نقدینگی بسوزه پس شاخص منفی میخوره
اینها یک نفر دو نفر نیستند
یک گروه مدیریت شده هستند که دارند اینکارو میکنند
از دید ناقص من شاخص تا 74 هزار پایین میاد. البته امیدوارم من اشتباه کنم... /:.sadsmiley.:/
فعلا که به هیچ چیزی واکنش نشون نمیدن نه شاخص ها به حمایتها و مقاومتها واکنش نشون میدن نه مسئولان به این ریزشها !!! چون طبیعی هست به قول اونا !! ظاهرا این وسط سهامداران غیر طبیعی هستن ! همه چیزای دیگه خوبه !!
به نظرم رسیدن به 74 به احتمال زیاد با بازگشایی خودرو رقم بخوره !!! البته ممکنه فردا یا نهایتا چهارشنبه مثل هفته قبل یه نوسان مثبتی هم داشته باشیم ولی کلا با این روند شاخص تسلیم شده رسما !!!
شاید بازگشت دلار به 3200 تومان در روزهای آتی و تثبیت اون هم بتونه به عدم کاهش پتروشیمی ها و افزایش محدود پالایشی ها یه کمکی بکنه !!!
دوستان این قوانین سازمان هم خداییش الکی ان، اگر محدودیت فروش 100000سهم یا 2% مبنی باشد پس این بلوک 15م شبندر چیه؟
چندتا حقوقی باید فروشنده باشند؟
الکی تر از قوانین این شاخصه که میخواند به زور دو سه تا سهم مثبتش کنند بازم نمیتونند
پس این وزیر اقتصاد کجاست ببینه چه بلایی به سر بورس و سهامداراش اومده!!!!!
بمپنا هم صف فروش شد،ما که پریروز رو 1471تومن ردش کردیم رفت.
همچنان نقد می مانیم
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نه به اینکه بازار چند ماه پیش برای خرید سهام زیانده و داغون سر و کله میشکست !!! نه به اینکه برای 8 تومان کاهش سود توی 181 تومان یعنی 4.5 درصد تقریبا !!! سهم عرضه اولیه بعد از 4-5 روز معامله به صف فروش میره !!!!
نظر