کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تو این بازار سهم با پی بر ای 3جواب نمیده چه برسه به بیشترش/:.zzzzzz.:/
توی این بازار و هر بازار بدتر از این اگر سهم خوب داشته باشید غم نخواهید خورد.
مشکل بسیاری از دوستان اینه که وقت زیادی از زندگیشون رو صرف خیره شدن به این قیمتها و روند نزولی اون میکنند، حال آنکه همه میدانیم سهمی که ذات ارزشمند و بنیاد قوی داشته باشد حتما" به سمت قیمت های واقعی خود حرکت خواهد کرد.
اگر سهمتان را با تحلیل انتخاب کرده اید، مانیتور را رها کنید و تا زمان رسیدن به اهداف مورد نظرتان، با اعصاب خود بازی نکنید.
ضرر مادی جبران پذیر است اما ضرر جسمی...!
موفق باشید
[FONT=tahoma][B][SIZE=2][COLOR=#008000]مطالب ارائه شده صرفا جهت اطلاع بوده و توصيه به خريد يا فروش سهم نمي باشد...[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
اگه ناراحت نشوند بعضی ها ................... خواهشا بلند بشوید زنگ بزنید به نمایندگان مجلس (ماشالله اکثرا اصولگرا هستند و تشنه به خون دولت) تا این وزیر بیسواد و خائن دروغگو اقتصاد رو به مجلس فرا بخونند و بخاطر دستور نابودی بازار بورس و سرمایه های مردم ایران استیضاح کنند .................مطئنن دنبال بهانه هستند پس یا علی بلند بشید زنگ بزنید به نماینده های شهرتون تا گوش وزیر اقتصاد رو بپیچونند
اگه صف خريد شده بود كه نميگفتيد 1470 فروختيد الان چون صف فروش شده ميگيد؟
یه نگاهی به صفحه 2880 بنداز واکنش منو برای پستی که نوشته بود "بمپنا فرصت خرید و اله میشه بله میشه"ببین،بعدا بیا اینجا اتهام دروغگویی بزن.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
به 77000 نزدیک شدیم وفکر کنم فروش دیگه معنایی نداشته باشه اگر کسی نقدینگی داره پله ای میانگین بیاره پایین خوبه ویا اینکه سهمهایی که دیگه به کف خوردن روبخره
یه نگاهی به صفحه 2880 بنداز واکنش منو برای پستی که نوشته بود "بمپنا فرصت خرید و اله میشه بله میشه"ببین،بعدا بیا اینجا اتهام دروغگویی بزن.
سلام جناب اروم بورس
ان شاالله که همیشه موفق باشید که البته با این پشتکار و دقتی که در تحلیلهاتون در اینجا و سایتهای دیگه دیدم فکر میکنم حقتونه
ممکنه بگید در مورد بمپنا چه نظری دارید؟من میخوام که حداقل تا اواخر فروردین باهاش بمونم اگر مساعد باشه اوضاع سهم
سلام جناب اروم بورس
ان شاالله که همیشه موفق باشید که البته با این پشتکار و دقتی که در تحلیلهاتون در اینجا و سایتهای دیگه دیدم فکر میکنم حقتونه
ممکنه بگید در مورد بمپنا چه نظری دارید؟من میخوام که حداقل تا اواخر فروردین باهاش بمونم اگر مساعد باشه اوضاع سهم
درود
بنظرمن اگه این نوسانات منفی بمپنا رو بی خیال بشید،فکر میکنم سود خواهید کرد.
من خودم چون نوسان میگیرم بخاطر همون فروختم ولی بنظرمن برای سرمایه گذاری میان مدت و بلندمدت نباید سهم بدی باشه،هرچند که تخصص من تو تکنیکال هست و اینم دیتای زیادی نداره ولی من فشار فروش آنچنانی که بخواد کف ها رو بشکنه و یا تغییر روند رو بده،از این سهم در شرایط حاضر نمیبینم و اعتقاد دارم میتونه سهم آینده داری باشه.ولی میشه قیمت خرید رو پایین تر هم برد.پله ای در سه پله من فکر میکنم میشه خرید در پایینترین قیمت رو تجربه کرد
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
تا قبل از 12 عرضه چندانی نداشت اما از 12 به بعد روی قیمت پایینتر شروع به عرضه کرده !!!! معلوم نیست چیکار میکنن از این جیب به اون جیب میکنن ؟؟؟ الکی صف سازی میکنن !!!! ملتو سر کار میذارن !!!!
بیخودی حجم و سرعت معاملات رو افزایش میدن مثل ماههای قبل !!! ملت فکر میکنن پول جدید اومده تو بازار !!! اونوقت که قیمتها رفت بالا و پشت بازار هم پول نبود و خالی بود میاد پایین مثل الان !!! این کارها رو اسراییلی ها 10 سال پیش توی بازارهای شرق آسیا میکردن !!!! هرچی میخوای هیچی نگی !!!
من اتهام به كسي نزدم منظورم اينه كه خريد و فروشمون رو تو همون زمان و روزي كه انجام ميديم بنويسم نه در روزهاي اينده وقتي سهم رفت بالا يا ريخت تا بتونه استراتژيمون براي سايرين هم مفيد باشه
[B]از آنروز این خانه ویرانه شد که نان آورش مرد بیگانه شد چو ناکس به ده کدخدایی کند کشاورز باید گدایی کند
[/B]
نظر