امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • parhamjoon
    عضو عادی
    • Jan 2014
    • 297

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

[QUOTE=DJANGO;467275]
    در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
    بابا میریم میمونیم زندان خلاص.میخوریم و میخوابیم

اگه آنلاین هم بهمون بدن چه حالی میده.

نظر

• mass0ood
      عضو فعال
      • Jan 2014
      • 429

در اصل توسط abnus پست شده است View Post
      دیروزسیمانیها صف خرید وخیلیها صف نشین تا گیرشون بیاد وامروز چوب حراج به همون سهمی که دیروز سرودست براش میشکستن .والا این دیگه چه بازاریه که ماداریم وچه صیغه ای ما هم نمیدانیم .
      ملت دیوانه شدن. فکر کنم دولت با این سبد کالا چیز خورشون کرده!

نظر

• arezoosru
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 147

صف بمپنا جمع شد

واقعا جالبه
        [COLOR=#0000ff]
        [FONT=arial black][SIZE=4][B]زندگی میکنم به شیوه خودم ، با قوانین خودم. [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]

نظر

• DJANGO
          عضو فعال
          • May 2013
          • 1701

فکر کنم بهتره دممون رو بزاریم روی کولمون و بریم .........../:.negaran.:/
          اصلا وقتی اینهمه فرصت سرمایه گذاری تو کشورم میبینم به خودم افتخار میکنم که تو همچین جهنمی به دنیا اومدم/:.negaran.:/
          خدایا اینهمه نعمت و فرصت رو از مانگیر/:.negaran.:/
          عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• mass0ood
            عضو فعال
            • Jan 2014
            • 429

یه چیز جالب تو این بازارهای منفی اینه که هر کی سرمایه گذاری کرده، مجبور شده یکمی تحلیل یاد بگیره یا حداقل تحلیل دیگران رو بخونه! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• ebiman
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 2071

در اصل توسط mass0ood پست شده است View Post
              یه چیز جالب تو این بازارهای منفی اینه که هر کی سرمایه گذاری کرده، مجبور شده یکمی تحلیل یاد بگیره یا حداقل تحلیل دیگران رو بخونه! /.:biggrinsmiley.:/

واقعا چقدرم تحلیل جواب میده!!!!!!!!!!!!!
              همونایی که یاد گرفتند پشیمونند
              سلام

نظر

• heaven_smile77
                عضو عادی
                • Jul 2012
                • 257

خوشبختانه در این بازار سراسر منفی آ س پ صف خریدش رو حفظ کرده :.thumbsupsmileyanim
                فقط امیدوارم تا آخر وقت نریزه صفش :(

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35714

دوستان همه شاهد هستید که دولت علیرغم وعده هایی که داده شد و خرید اعتباری و .... هیچ حمایتی از بازار و سهامداران نکرده و نمیکنه !!!

از اون طرف تیتر روزنامه های امروز رو ببینید اصلا انگار نه انگار که در بورس خبری هست !!! دنیای اقتصاد که این همه ادعا داره اگه توی دولت قبل همچین وضعیتی شده بود داد و بیدادی راه می انداخت که نگو !!! پایه های اقتصاد داره ویران میشه !!! احمدی نژاد اقتصاد بلد نیست و .... حالا هیچی که نمیگه به کنار میره با عبده تبریزی همایش برگزار میکنه برای پیش بینی بازارها در سال 93 !!!!

خودشون بازارها رو جهت دهی میکنن ! جریان پول را به سمت بازار مورد نظر خودشون جهت دهی میکنن بعدش میان پیش بینی ارائه میکنن و میشن تحلیلگران حرفه ای !!!

باز بعضی دوستان نگن چرا از دولت قبل داری حمایت میکنی !!! بحثم حمایت از دولت قبل نیست بحث اینه که واضح ببینید که وقتی دولت به فکر مردم و سهامداران نیست هیچکس به فکر مردم نیست !!! حتی این رسانه هایی که بعضی وقت ها الکی داد و بیداد میکنن فقط دنبال زد و بند با مجموعه قدرت و ثروت هستن حتی اونایی که ادعای کار علمی و حرفه ای دارن !!!

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10185

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post

واقعا چقدرم تحلیل جواب میده!!!!!!!!!!!!!
                    همونایی که یاد گرفتند پشیمونند
                    دادش من

خودتون رو فریب ندید،تحلیل همیشه 90درصد جواب داده و خواهد داد ولی برای اینکه تحلیل از روش بنیادی یا تکنیکال انجام بگیره باید کلیه مفاهیم اون مبحث خوب درک شده باشه.
                    اینجوری نیست که یکی بیاد یه نرم افزار نصب کنه ، بگه من دیگه خودم گلیمم رو از آب بیرون میکشم نه،اون ابزار تحلیلگری رو حالا داره ولی قدرت تحلیلش رو باید با سایر چیزها از جمله شناخت روندها و الگوها و سایر جیزها بالا ببره.
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• meisam_em
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 2124

در اصل توسط arezoosru پست شده است View Post
                      صف بمپنا جمع شد

واقعا جالبه
                      فردا و فرداهای دگر چه با این بازار داغون؟!
                      كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• محمد 66
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 2938

بورس فقط شده صف بازی و کسی دنبال تحلیل نیست ، همه فقط منتظرند ببینند که اگر سهم خواست صف فروش بشه به سرعت وارد صف بشوند . اگر محدودیت دامنه نوسان حذف میکردند خیلی خوب میشد و به جای اینکه اصلاح بازار 2 ماه به طول بینجامد خیلی زودتر اصلاح تمام میشد .

نظر

• ebiman
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 2071

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                          دادش من

خودتون رو فریب ندید،تحلیل همیشه 90درصد جواب داده و خواهد داد ولی برای اینکه تحلیل از روش بنیادی یا تکنیکال انجام بگیره باید کلیه مفاهیم اون مبحث خوب درک شده باشه.
                          اینجوری نیست که یکی بیاد یه نرم افزار نصب کنه ، بگه من دیگه خودم گلیمم رو از آب بیرون میکشم نه،اون ابزار تحلیلگری رو حالا داره ولی قدرت تحلیلش رو باید با سایر چیزها از جمله شناخت روندها و الگوها و سایر جیزها بالا ببره.

نظر من دقیقا برعکس شماست
                          تو بورس ما 90 درصد سفته بازی و رانت بازی جواب میده
                          نباید چشمامون را روی واقعیت ها ببندیم
                          سلام

نظر

• arezoosru
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 147

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                            دوستان همه شاهد هستید که دولت علیرغم وعده هایی که داده شد و خرید اعتباری و .... هیچ حمایتی از بازار و سهامداران نکرده و نمیکنه !!!

از اون طرف تیتر روزنامه های امروز رو ببینید اصلا انگار نه انگار که در بورس خبری هست !!! دنیای اقتصاد که این همه ادعا داره اگه توی دولت قبل همچین وضعیتی شده بود داد و بیدادی راه می انداخت که نگو !!! پایه های اقتصاد داره ویران میشه !!! احمدی نژاد اقتصاد بلد نیست و .... حالا هیچی که نمیگه به کنار میره با عبده تبریزی همایش برگزار میکنه برای پیش بینی بازارها در سال 93 !!!!

خودشون بازارها رو جهت دهی میکنن ! جریان پول را به سمت بازار مورد نظر خودشون جهت دهی میکنن بعدش میان پیش بینی ارائه میکنن و میشن تحلیلگران حرفه ای !!!

باز بعضی دوستان نگن چرا از دولت قبل داری حمایت میکنی !!! بحثم حمایت از دولت قبل نیست بحث اینه که واضح ببینید که وقتی دولت به فکر مردم و سهامداران نیست هیچکس به فکر مردم نیست !!! حتی این رسانه هایی که بعضی وقت ها الکی داد و بیداد میکنن فقط دنبال زد و بند با مجموعه قدرت و ثروت هستن حتی اونایی که ادعای کار علمی و حرفه ای دارن !!!
                            شما یک مطلب رو هر روز عنوان میکنید ولی شیوه بیانتون فرق میکنه

واقعا خسته نشدید

باور کنید این مطالب رو همه میدونند ولی چه کاری از دست کسی برمیاد.
                            [COLOR=#0000ff]
                            [FONT=arial black][SIZE=4][B]زندگی میکنم به شیوه خودم ، با قوانین خودم. [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]

نظر

• hector
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 1764

نمیدونم این سازمانی ها متوجه نیستند یا به عمد دارند این کارو میکنند
                              این محدودیت رو بردارید بذارید این سهم های بزرگ دو تا منفی بخورند شاخص هم بریزه همه راحت شیم
                              اینطوری نمیشه،هرروز سهم های شاخص ساز قیمت اخرین معاملشون 2% پایین تر از قیمت پایینی
                              این هم به ضرر خود سهم های شاخص ساز هم به ضرر بقیه سهم های بازار
                              دوباره فردا همین تکرار میشه معامله شاخص سازا منفی شروع میشه همه بازار میره تو کما
                              این موضوع که واضح
                              نمیدونم واقعا نادانند یا خودشون رو زدند به نادانی

نظر

• ata007
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 6291

تا وقتی که این غدد سرطانی سازمانی ها بر کنار نشوند وضع به همین منوال هست

زیاد هم به این مردم اهل کوفه (دور از حضور) دل نبندین که تجمع می کنیم و ال میکنیم و بل میکنیم

نظر

در حال کار...
                                X