کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بابا لااقل شایعات بهتر رو مطرح کن،مثلا شایعه شده قراره مجلس وزیر اقتصاد رو استیضاح کنه /:.yead.:/
------------
کاش این محدودیت فروش رو برمیداشتن،باور کنید یا نه ،هرچی میکشیم از این محدودیت فروش میکشیم...
سلام حاجی
در خدمت دوستان هستم.
الان 2 هفته ای میشه که موندم، از یه طرف میگم سهام رو بفروشم بزارم بانک ، هم خودم یه خورده از استرس دور بشم هم وضع بازار ..... از یه طرف میگم ضرر این 2 ماه که با پول بانک درست بشو نیست که، در ثانی فکر نکنم قیمت ها واسه یه افت 30 % دیگه جا داشته باشن! مثلا صادرات چقدر دیگه می خواد افت کنه؟ یا ثغرب و همراه و .... (هر چند این بازاری که ما داریم به اون شایعه p/e 1 هم بعید نیست نرسه).
تا وقتی که این غدد سرطانی سازمانی ها بر کنار نشوند وضع به همین منوال هست
زیاد هم به این مردم اهل کوفه (دور از حضور) دل نبندین که تجمع می کنیم و ال میکنیم و بل میکنیم
داداش گلم اگه یک درصد احتمال میدادم که تجمع دردی رو دوا کنه شده تنهایی میرفتم جلوی سازمان تحصن کنم،این کار رو میکردم!
فقط تو یه حالته که ممکنه تجمع بتونه دردی رو دوا کنه و اونم اینه که یه تجمع با تعداد نفرات بالا انجام بشه و فیلمش فرستاده بشه برای اون جاهایی که خودتون خوب میدونید...
اگه دوستان پایه هستن،بسم الله،قرار بزارید،من یکی حتما میام تهران و همراهی میکنم...
نمیدونم این سازمانی ها متوجه نیستند یا به عمد دارند این کارو میکنند
این محدودیت رو بردارید بذارید این سهم های بزرگ دو تا منفی بخورند شاخص هم بریزه همه راحت شیم
اینطوری نمیشه،هرروز سهم های شاخص ساز قیمت اخرین معاملشون 2% پایین تر از قیمت پایینی
این هم به ضرر خود سهم های شاخص ساز هم به ضرر بقیه سهم های بازار
دوباره فردا همین تکرار میشه معامله شاخص سازا منفی شروع میشه همه بازار میره تو کما
این موضوع که واضح
نمیدونم واقعا نادانند یا خودشون رو زدند به نادانی
واقعا فکر میکنید فرقی هم میکنه
من که این طور فکر نمیکنم.
فوقش میشه مثل سابق و صف های فروش 50 میلیونی و 60 میلیونی که بقیه با دیدن اون صفها ترغیب میشند که به این صف های میلیونی ملحق میشن.
[COLOR=#0000ff]
[FONT=arial black][SIZE=4][B]زندگی میکنم به شیوه خودم ، با قوانین خودم. [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]
خودتون رو فریب ندید،تحلیل همیشه 90درصد جواب داده و خواهد داد ولی برای اینکه تحلیل از روش بنیادی یا تکنیکال انجام بگیره باید کلیه مفاهیم اون مبحث خوب درک شده باشه.
اینجوری نیست که یکی بیاد یه نرم افزار نصب کنه ، بگه من دیگه خودم گلیمم رو از آب بیرون میکشم نه،اون ابزار تحلیلگری رو حالا داره ولی قدرت تحلیلش رو باید با سایر چیزها از جمله شناخت روندها و الگوها و سایر جیزها بالا ببره.
سجاد جان، من کاملاً با نظرت موافقم. تحلیل همیشه جواب می ده. حتی تو همین شرایط!
مردان قبیله سرخ پوست در ایالات متحده آمریكا از رییس جدید می پرسن:
آیا زمستان سختی در پیش است؟
رییس جوان قبیله که هیچ تجربه ای در این زمینه نداشت، جواب می ده:
«برای احتیاط برید هیزم تهیه کنید» بعد میره سازمان هواشناسی کشور زنگ می زنه: «آقا ! آیا امسال زمستان سردی در پیش است؟»
پاسخ: «این طور به نظر میاد»،
پس رییس به مردان قبیله دستور میده که بیشتر هیزم جمع کنن و برای این که مطمئن شه، یه بار دیگه زنگ می زنه سازمان هواشناسی :
«آیا شما نظرقبلیتون رو تایید می کنین؟»
پاسخ: «صد در صد»،
رییس به همه افراد قبیله دستور میده که تمام توانشون را برا جمع آوری هیزم بیشتر جمع کنن.
بعد دوباره سازمان هواشناسی زنگ می زنه:
«آقا شما مطمئنین که امسال زمستان سردی در پیشه؟»
پاسخ: بزار این طوری بگم؛ سردترین زمستان در تاریخ معاصر!!!
رییس: از کجا می دونین؟
پاسخ : چون سرخ پوست ها دیوانه وار دارند هیزم جمع می کنند!!
خیلی وقت ها ما خودمان مسبب وقایع اطرافمان هستیم،حالا به نظر شما بازار باز هم منفیه ؟؟
هیچکس نمیتونه بگه تحلیل جواب نمیده. چون تحلیل مال یه سال و ده سال و بیست سال نیست... تحلیل همیشه بوده و در کل جواب داده... شاید بعضی از ماها زیادی به خودمون اعتماد داریم و فک میکنیم خیلی تحلیلمون خوبه. منظورم به کسی نیستا... یکیش خود من! و وقتی تحلیلمون جواب نمیده صورت مسئله رو پاک میکنیم و میگیم تحلیل چیه؟! تحلیل اصلا جواب نمیده و ... .
[B]همه چیز پیش تر گفته شده، اما چون كسی گوش نكرده، دوباره برمی گردیم و تكرارش می كنیم.[/B] /:.mellowsmiley.:/
داداش گلم اگه یک درصد احتمال میدادم که تجمع دردی رو دوا کنه شده تنهایی میرفتم جلوی سازمان تحصن کنم،این کار رو میکردم!
فقط تو یه حالته که ممکنه تجمع بتونه دردی رو دوا کنه و اونم اینه که یه تجمع با تعداد نفرات بالا انجام بشه و فیلمش فرستاده بشه برای اون جاهایی که خودتون خوب میدونید...
اگه دوستان پایه هستن،بسم الله،قرار بزارید،من یکی حتما میام تهران و همراهی میکنم...
ممد جان هیچکس نمیاد
خودت رو به زحمت ننداز،این مردمی که من میشناسم ..
موافقم این جواب میده مخصوصا اون فیلمه خیلی کارسازه
عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/
نظر