امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
یکی لطفا خلاصه توضیح بده این 2 سهم اولیه کی بی سی و اعتلا در چه زمینه ای فعالیت دارند و برآورد قیمتی معقولشون چنده ؟!
الان که قیمت معاملات وبملت رسید به پایانیش تازه ویرایش مفید درست شد!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Postسجاد خان از شما سیگنال های خرید و فروش خوبی میبینم
ممنون از شما
ولی برخی دوستان بی انصافی میکنن و زود به تحلیل گران بدو بیراه میگن چون نمیخان واقع بین باشن
همون روز که شما از بمپنا خارج شدین منم واقعا متوجه بودم که فرصت خروج کوتاه مدت هست
تو تاپیک بمپنا نوشتم ساعت 11:30 دقیقه بود گفتم دوستان اگه بعد ساعت 12 این صف 5 میلیونی عرضه بشه فرصت خروج هست
همون جا بدوبیراه شنیدم
بعد ساعت 12 دقیقا پیش بینی من شد صف عرضه شد
دوباره اخطار دادم بازم حرف خوب نشنیدم
ولی فرداش معلوم شد کی راس میگه
سجادخان ثتران رو زیر نظر دارین؟ فشار فروشش کم شده تمایل خرید بیشتره و خیلیا از ثشرق سوییچ کردن به ثتران
اگه دیدین برای ورود مناسبه خبر بدین برادر/:.Heart.:/"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postیکی لطفا خلاصه توضیح بده این 2 سهم اولیه کی بی سی و اعتلا در چه زمینه ای فعالیت دارند و برآورد قیمتی معقولشون چنده ؟!
الان که قیمت معاملات وبملت رسید به پایانیش تازه ویرایش مفید درست شد!
هر چی و از هر قیمتی دادن بخر.چون تعداد کمه و فرابورسی هم هستن بازدهی خوبی میدن به نظرم
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postیکی دو روزه دسترسی به نمودارهای خودم ندارم و تو این چند روز صرفا از روی نمودارهای تی ست بازار رو تحلیل کردم بمحض اینکه نمودارهای خودم درست بشه تحلیل های به روز خواهم زد.
ثتران برای خرید امروز مناسبه؟
البته تو مثبت نمیخرم
اگه تو قیمت پایانی دادن
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postنظر شخصی:
هفته اینده بازار به صورت نسبی مثبت و یا حداقل مثل این هفته منفی نیست
علتشم علاوه بر افت شدید اخیر رشد بازار به صورت سنتی در اواخر سال و اوایل سال جدید هست
البته انتشار خبر حذف محدودیت فروش از روز شنبه هم بر برگشت بازار بی تاثیر نبوددرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Postدرود
ثتران برای خرید امروز مناسبه؟
البته تو مثبت نمیخرم
اگه تو قیمت پایانی دادن"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postیکی لطفا خلاصه توضیح بده این 2 سهم اولیه کی بی سی و اعتلا در چه زمینه ای فعالیت دارند و برآورد قیمتی معقولشون چنده ؟!
الان که قیمت معاملات وبملت رسید به پایانیش تازه ویرایش مفید درست شد!
17 ریال می باشد.
وضعیت شرکت اعتلای البرز: موضوع فعالیت شرکت سرمایه گذاری می باشد. مطابق با آخرین صورت های مالی میان دوره ای این شرکت عملکرد واقعی حسابرسی نشده منتهی به 30/09/1392 معادل 1،321 ریال می باشد
نظر
-
-
باز هول نشید سهمی که صف فروش بوده برید روی 3-4 درصد مثبت بخرید !!!! دو روز دیگه دوباره صف فروش ها برمیگرده !!!
تو اکثر نمادها خریدارهای حقیقی بیشتر میخرن از حقوقی ها !!! خیلی هول نشید !!!
نظر
نظر