کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شاهین محلوجی..........نظرتون در مورد کامنتی که نوشتم: یک حسی بدی به من میگه از ساعت 11:15 به بعد بیشتر صف های سنگین خرید شل یا میریزه بخاطر عرضه های هدفمند ولی برای کف سازی
دوستان بزودي افت عظيم شاخص را شاهد خواهيم بود تا مرز 62500واحد فعلا سيگنال داده هر مثبتي فرصت ....
سهمهاي با پي اي پايين تر از 3 هم فرصت فروش خواهند بود منتظر اين وضع باشيد شدت كاهش شاخص توسط كارشناسان بنده تائيد شده هر مثبتي فرصت ... هست فريب نخوريدها مخصوصا حقيقي ها، در پله ي اول به خاطر عدم اعتماد به بورس تا 62500واحد نزول را شاهد خواهيم بود و در پله دوم بدليل گزارشات منفي شديد و وضع مالياتهاي من درآوردي تا 43000واحد تائيد شده كه بازه زماني 2الي 8ماهه را دربر خواهد گرفت[/COLOR]
نگران نباشد چون قيمتها به نقطه برگشت رسيده اند نهايت 10درصد افت داشته باشند ولي تا 50درصد رشد خواهند كرد
امروز تا تونستم خريد كردم با وجود اينكه ممكنه بعضي سهمها منفي هم بشوند ولي در طولاني مدت ارزنده هستند.
خودروي 14000توماني در راه است
سلام آقا سجاد
لطفاً نظرتون در مورد شاخص در یکی دو روز آینده بفرمایید
از 7تا سهم تاثیر گذار امروز در شاخص کل هیچ کدوم صف خرید نیستند.فعلا فشار فروش در درصد های مثبت زیاده.بستگی به مقاومت خریداران داره فعلا که خریداران در حداکثر قیمت حضوری کم آثر دارند و فروشنده ها فعالند.
یک جمله میشه گفت جنگ تو درصد های مثبت جریان داره،بعضا فروشنده و بعضا خریدار غالب میشه ولی نبرد در خونه فروشندگان هست فعلا مشکلی نیست ولی باید از اون ترسید که جنگ به خونه خریداران یعنی در درصد های صفر و منفی کشیده بشه
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
سجاد جان،یه نگاهی به چارت غچین میندازی،نیاز به همفکری دارم... /:.Heart.:/
درود
فعلا دسترسی به نمودارهای خودم رو ندارم بمحض اینکه درست کردم یه نگاهی میکنم
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
از 7تا سهم تاثیر گذار امروز در شاخص کل هیچ کدوم صف خرید نیستند.فعلا فشار فروش در درصد های مثبت زیاده.بستگی به مقاومت خریداران داره فعلا که خریداران در حداکثر قیمت حضوری کم آثر دارند و فروشنده ها فعالند.
یک جمله میشه گفت جنگ تو درصد های مثبت جریان داره،بعضا فروشنده و بعضا خریدار غالب میشه ولی نبرد در خونه فروشندگان هست فعلا مشکلی نیست ولی باید از اون ترسید که جنگ به خونه خریداران یعنی در درصد های صفر و منفی کشیده بشه
بعضی از سهمها هم اینقدر از فروشنده خالی شده که حجم مبنا پر نمی کنه
دوستان شرمنده که این تاپیک جای این مطلب نیست اما از دوستان خواهش می کنم با مطالعه این خبر و گذاشتن نظر در زیر اون اعتراض نسبت به عملکرد مدیران پیدا و پنهان بورس رو اعلام کنید :
گزارش ویژه اقتصادپرس از حال بد بورس در هفتههای اخیر:
آیا سهامداران بورس تهران فریب خوردند؟ + نمودار / نقش عبده تبریزی در تحولات بازار سرمایه چیست؟/ نگاهی به عملکرد مدیران روحانی در بورس تهران
اقتصادپرس: سهامدارانی که هر روز شاهد دود شدن سرمایه هایشان هستند و بازاری که رمقی برای رشد ندارد چرا که جریانهای سیاسی اقتصادی بازی خود را از این بازار گرفته اند و آنرا رها کرده اند.
.....
بعضی از سهمها هم اینقدر از فروشنده خالی شده که حجم مبنا پر نمی کنه
با یکی دو تا سهم کاری ندارم.
چرا همیشه سعی میکنی نقطه مقابل من پست بزنی؟
سهمهاي با پي اي پايين تر از 3 هم فرصت فروش خواهند بود منتظر اين وضع باشيد شدت كاهش شاخص توسط كارشناسان بنده تائيد شده هر مثبتي فرصت ... هست فريب نخوريدها مخصوصا حقيقي ها، در پله ي اول به خاطر عدم اعتماد به بورس تا 62500واحد نزول را شاهد خواهيم بود و در پله دوم بدليل گزارشات منفي شديد و وضع مالياتهاي من درآوردي تا 43000واحد تائيد شده كه بازه زماني 2الي 8ماهه را دربر خواهد گرفت[/COLOR]
شبندر بدون شرح/:.wacsmiley.:/
چجوری میشه درخواست بلوکه شدن یه نام کاربری رو داد؟ این شبندر با این مزخرفاتش حال منو به هم میزنه
دوستان شرمنده که این تاپیک جای این مطلب نیست اما از دوستان خواهش می کنم با مطالعه این خبر و گذاشتن نظر در زیر اون اعتراض نسبت به عملکرد مدیران پیدا و پنهان بورس رو اعلام کنید :
گزارش ویژه اقتصادپرس از حال بد بورس در هفتههای اخیر:
آیا سهامداران بورس تهران فریب خوردند؟ + نمودار / نقش عبده تبریزی در تحولات بازار سرمایه چیست؟/ نگاهی به عملکرد مدیران روحانی در بورس تهران
اقتصادپرس: سهامدارانی که هر روز شاهد دود شدن سرمایه هایشان هستند و بازاری که رمقی برای رشد ندارد چرا که جریانهای سیاسی اقتصادی بازی خود را از این بازار گرفته اند و آنرا رها کرده اند.
..... http://www.eghtesadpress.ir/content/4513
نه من یه مطلبی در اعتراض به وضعیت موجود برا همه خبرگزاری فاکس کردم اما فقط یه نفر تماس گرفت و گفت میخواد راجع به این قضیه بیشتر بدونه منم چند تا از دوستان رو که سبد گردانی میکنن معرفی کردم تا با اونا مصاحبه کنه ! امروز صبح ایمل کرده بود این مطلب رو برام !!!
در ضمن قابل توجه دوستانی که رفتن نقدینگی از بورس به مسکن رو باور ندارن !!! امروز توی رادیو یه گزارش پخش شد که دولت داره کد رهگیری رو از معاملات مسکن حذف میکنه !!! به نظر میاد که ....
نظر