فروش باغميشه ديدم كوتاه مدت خبري نيست فروختم.
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط fm2006 پست شده است View Postبله روی منفی کامل گذاشتند و خودشون هم محبت کردند خریدند . حالا کی با کی توافق کرد الله اعلم
خودشونم بر داشتند ولی همشو نه
در کل 40 تا روی منفی کامل معامله شد
جالبیش اینجاس که درخواستای منفی کامل ، هیدن بودوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط Yasser پست شده است View Postآریو جان من یک سال رو لسرما تقریبا موندم
اینها واقعا حرفه ای هستند
البته یکم خطرناک شده دیگه من که هفته پیش خالی کردم. خداییش سود خوبی هم داد;)
خوب داره جمع میکنه ...هر چی هست هنوز خریداش تموم نشده ...یه چیزی از سهم میدونه که دوست داره پایینتر بخره ولی نمیتونه چرا که هر روز فروشنده ها بالا میذارن و خریدار هم یه رنج میزنه ...فکر میکنم هدف های بالاتری دارهریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
خرید 90.000
سهم وبیمه تا 76.0 هم رنج کشیدم .آخرین ویرایش توسط Yusef_sbm12؛ 2011/09/19, 00:04.زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
نظر
-
در اصل توسط حامد پست شده است View Postلطفا يه نفرزحمت لينك سيستم 1روبكشه ممنونزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
دوستان عزیز کی بابا مجید را می شناسه؟؟؟با نقل قول لطفا بگین درموردش.اطلاعاتی در موردش بدین.خیلی مهمه[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
نظر