کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آمار ندارم ولی یکی از بچه های اونجا می گفت یکی دوتا طرحی که در دولت قبل با کلی هزینه راه انداخته بودن و به صرفه نبود را کنار گذاشتن و به جاش طرحی را شروع کردن که خیلی به نفع شرکته. می گفت جای خوبی برای سرمایه گذاریه.
سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
عزیز میشه امضاتون رو ترجمه کنین و بگین به کدوم زبان نوشته شده
من با زبان کشورهای شرق آسیا آشنایی ندارم
ممنون
آقا من به این زبان آشنایی دارم
نوشته : در سرای زندگی تا میتوانید به دوستان و همنوعان خود خوبی کنید و به هنگام زندگی مشترک از کارهای ناصواب دوری کنیدو خدمت به خلق خدا را در سر لوحه کارهای خود قرار دهید.
/:.rolleyessmileyani
با سلام خدمت دوستان عزیز
امیدوارم روند مثبت بازار به اینگونه ادامه نداشته باشد و برخی سهم های درپیت مجددا بالا برده نشوند،راه سهم های ارزنده از سهامی که مستحق افت بودند جدا شود البته تا 20درصد رشد اشکال نداره;;) حداکثر 4شنبه ،بعد از آن است که زنگ خطر به صدا درخواهد آمد:D
بازار تمام سبز و تمام قرمز ختم به خیر نخواهد شد ،متاسفانه تعادل در بازار ما تعریف نشده است:(
خريد از تمام سهامهاي بازار
خيلي خوشحالم كه امروزم مثبت هست بيشتر براي حقيقي هايي كه تا بحال صبر كردند و سهامشون را مفت نفروختند خوشحالم
امروز 41ميليارد وارد كرديم خدا بخير كنه تا بحال. يه 20درصد هم بالا بره ديگه مشكلي نيست
خیلی از شما عذرخواهی میکنم که وقت شما را میگیرم. فقط یک سوال دارم اگه امکان داره من را راهنمایی کنید.
در تصویر آواتار شما نوشته شده که بیل گیتس در هر ثانیه 250 دلار درآمد داره و در زیر آن با خط قرمز نوشته شده : "پر درآمدترین مرد در جهان"
چیزی که من و دوستان رو گیج کرده اینه که پر درآمد ترین مرد جهان منظورتون همون بیل گیتس هست یا اون رو برای معرفی خودتون نوشتین؟
باز هم خیلی خیلی عذرخواهی میکنم که به اندازه چند تا 250 دلار، وقت گرانبهای شما را گرفتم.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
خريد براي اينور سال ديگه تموم شد تا بعد از عيد خريد نداريم من امروز دارم آماده ميشم و فردا عازم دبي هستم واز اون طرف به فرانسه ميرم پيش خانواده و ممكنه اونجا وصل بشم اگر نشدم تا بعد عيد خدانگهدارتون باشه ولي يادتون باشه منفي ها ديگه زهري ندارند فقط فرصت خريد هستند تا يك ماه هيچ نگراني وجود نداره شاخص حتما قله قبلي را رد خواهد كرد. عيدتون مبارك موفق و پيروز باشيد،همه شما را به خدا مي سپارم
خودرو 14000تومان
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
خريد براي اينور سال ديگه تموم شد تا بعد از عيد خريد نداريم من امروز دارم آماده ميشم و فردا عازم دبي هستم و ممكنه اونجا وصل بشم اگر نشدم تا بعد عيد خدانگهدارتون باشه ولي يادتون باشه منفي ها ديگه زهري ندارند فقط فرصت خريد هستند تا يك ماه هيچ نگراني وجود نداره شاخص حتما قله قبلي را رد خواهد كرد. عيدتون مبارك موفق و پيروز باشيد،همه شما را به خدا مي سپارم
خودرو 14000تومان
نظر