کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پرهام جون مرسی حواسم نبود
اگه اینجا مطلب و نمیذاشتی متوجه لحظه ی عرضه نمیشدم
دمت گرم خرید شد:.thumbsupsmileyanim
حواست به طلا بود؟؟ .ولی در خواست خودم دیر ارسال شد وموفق به خرید نشدم ولی سری بعد نظر آرزو خانوم رو عملی میکنم و رفرش میزنم.خوشحالم واسه دوستانی که موفق شدن انشاالله پر سود باشین
باز عالم و آدم و پوسیده گان خزان و زمستان خندان و شتابان به استقبال بهار میروند تا اندوه زمستان را به فراموشی سپارند و کابوس غم را در زیر خاک مدفون سازند و آنگه سر مست و با وجد و نشاط و با رقص و پایکوبی با ترنم این سرود طرب انگیز نو روز و جشن شگوفه ها را بر گذار می نمایند . . .
كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
کابران گرامی: با توجه به درصد سفارشهای موفق در عرضه اولیه «ارفع»، لازم به توضیح است که عملکرد سیستم آنلاین هیچگونه اختلالی نداشته و خوشبختانه تعداد قابل توجهی از مشتریان کارگزاری موفق به خرید شدهاند./.:biggrinsmiley.:/
[COLOR=#0000ff]
[FONT=arial black][SIZE=4][B]زندگی میکنم به شیوه خودم ، با قوانین خودم. [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]
حواست به طلا بود؟؟ .ولی در خواست خودم دیر ارسال شد وموفق به خرید نشدم ولی سری بعد نظر آرزو خانوم رو عملی میکنم و رفرش میزنم.خوشحالم واسه دوستانی که موفق شدن انشاالله پر سود باشین
آره.
تو 1بار ارسال نمیشه
من 20
30 بار رفرش و ارسال مجدد سفارش و فلان زدم خرید شد به زور
پاکشو رو بچسبیم/:.tonguesmiley:./
اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!
نظر