کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خوب آخرین روز کاری بورس در سال 92 رو هم پشت سر گذاشتیم
برای هم ی دوستان خوبم توی این سایت و دست اندرکارانش آرزوی نیک بختی و سلامت و شادکامی دارم
انشاالله که همگی موفق و موید باشید
دوستانی که از بنده به خاطر اظهار نظرهام مخصوصا در مسائل سیاسی خرده ای به دل گرفتن بنده رو عفو کنن و همین جا دست همگی رو به عنوان برادر بزرگتر خودم میبوسم
انشاالله که در پناه آقا امام زمان باشید و در کنار خانواده ایام خوبی رو داشته باشید
اللهم عجل لویک الفرج
@};-@};-@};-
خوب بازار 92 هم تموم شد
با همه خوبی ها و بدی هاش با همه ی سبزی ها و قرمزی هاش
به شخص درس های فراوانی از بازار گرفتم بخصوص تو این دو ماه آخر
امیدوارم سال بعد با تجربه و علم بیشتر وارد بازار بشم
به همه دوستان تازه وارد هم توصیه میکنم بعد از کمی تجربه در بازار مطالعه کنند و خودشون ماهی گیری رو یاد بگیرند واز روی دست دیگران خرید نکنند
البته بنده خودم اول راه هستم و هیچ چیز بلد نیستم اما تصمیم به یاد گیری دارم
و یک تجربه دیگری که بدست اوردم این بود که در این بازار نمیشه تنهایی کار کرد بررسی این همه سهم به تنهایی کار بسیار مشکلی است
مقدمات تشکیل گروهی رو فراهم کردم تا بتونیم نقطه نظراتمون رو بهم انتقال بدیم
بنظرم بازار یک چیزی شبیه جنگ و نمیشه تنهایی به جنگ رفت
از همه دوستان خوبم که تو این فروم مطلب میزنند تشکر میکنم،قبلا هم گفتم بورسی رو خونه مجازی خودم میدونم و تجربه خوبی تو این سایت بدست اوردم و با عزیزان زیادی آشنا شدم
از مدیران سایت هم بخاطر تلاششون و به وجود آوردن این جو صمیمانه تشکر ویژه میکنم
امیدوارم سال 93 سال خوبی براتون باشه و همیشه شاد و سربلند باشید@};-
سلام
شاهین جان وگستر رو با معاملات امروز چگونه می بینید البته تعاونی خاص کارکنان ایران خودرو چون سال مالیش 29 اسفند بود مجبور بود برای شناسایی درآمد حاصل از فروش سرمایه گذاریها دست به فروش بزند
نظر