امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • زيمنس
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 147

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط وقت شناس پست شده است View Post
    خب به من هم پاکشو نرسید:.thumbsdownsmileyan آخر بازار بهتری رو توقع داشتم/:.winksmiley02.:/
    سال خوبی رو داشته باشید./:.Heart.:/
    me toooooo

نظر

• وقت شناس
      عضو عادی
      • Dec 2012
      • 160

در اصل توسط زيمنس پست شده است View Post
      me toooooo
      بنظر میاد میخواستند آخر بازار رو به گند بکشند مگرنه اگه متناسب با نسبت ارفع عرضه میکردند به اکثریت می رسید:.thumbsdownsmileyan البته اینطوری سریعتر به تعادل می رسه ...
      مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...

نظر

• DJANGO
        عضو فعال
        • May 2013
        • 1701

خوب این هم اخرین پست من تو تاپیک امروز چه کردید چرا؟تو سال 92
        امسال هم با تمام پستی و بلندی هاش داره به اخر میرسه.و بازرا ماهم که به اخر خودش رسید.توی این سال از دوستان چیزهای زیادی یاد گرفتیم کسانی که دیگه تو سایت نمیان وبقیه دوستان که هنوز هستن.
        به خصوص دکتر شریعت که تو منفی های بازار قوت قلبی بودن واسه بچه های سایت.ولی متاسفانه بعضی ها ............
        جاداره از اداره کننده های سایت بورسی که بدون منت کارشون رو عالی انجام میدن و این فضای دوستانه رو به وجود اوردن هم تشکر ویژه بکنم.
        همچنین از تحلیلگرهای سایت که بدون چشم داشتی راهنمایی های خوبی رو کردن هم تشکر میکنم.
        و اما امیدوارم اغاز سال 93 اغازی پر برکت و پر از شادی و سلامتی واسه همه دوستان باشه.
        پیشاپیش هم عید رو به همه عزیزان تبریک میگم.
        جاداره در اخر هم از جناب شبندر که همه جوره حامی سهامدارای حقیقی هستن هم تشکر ویژه بکنم.
        امیدوارم ایشون هم سال خوبی داشته باشن و یه سال بزرگتر بشن تا شاید به واقعیت نزدیکتر باشن
        .
        عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• arezoosru
          عضو عادی
          • Jul 2013
          • 147

دوستان یکی از سهمام که حق تقدم استفاده نشده بود از پرتفوم غیبش زده

چنین چیزی ممکنه؟

حالا چیکار باید کرد؟؟
          [COLOR=#0000ff]
          [FONT=arial black][SIZE=4][B]زندگی میکنم به شیوه خودم ، با قوانین خودم. [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]

نظر

• وقت شناس
            عضو عادی
            • Dec 2012
            • 160

در اصل توسط arezoosru پست شده است View Post
            دوستان یکی از سهمام که حق تقدم استفاده نشده بود از پرتفوم غیبش زده

چنین چیزی ممکنه؟

حالا چیکار باید کرد؟؟
            با سلام
            قبل از اینکه حق های استفاده نشده رو برای پذیره نویسی قرار بدن اول از پرتفوی ها جمع آوری میشه...
            مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...

نظر

• کامل
              عضو فعال
              • Apr 2013
              • 558

من و4 نفر از دوستانم از كارگزاري بهمن نتوانستيم سهم پاکشو بخريم ولي كارمندان كارگزاري همه انلاين گرفتند همينطور سهميه

نظر

• hossein1355
                عضو جدید
                • Feb 2014
                • 7

کارگزاری ملت برام ارفع خرید ولی پاکشو نخرید تو این پنج تا عرضه آخر فقط دو تا گرفته. ملت قبلا خوب بود الان آشغال شده. فکر کنم آخر سالی خرجشون زیاد شده.

Sent from my GT-I8552 using Tapatalk

نظر

• سوته دلان
                  عضو جدید
                  • Mar 2014
                  • 18

سلام به همگي پاكشو 12:20 ثبت سفارش آنلاين داشت من 12:20:30 ثبت سفارش دادم با كارگزاري دنياي خبره موفق به خريد نشدم هيچ حساب كتابي نداره اين بازار

نظر

• farbod 77
                    عضو فعال
                    • Feb 2014
                    • 332

برای تقسیم پاکشوما چون آخر وقت بود خودشون هم نفهمیدند چکار کردند (کارگزاری مفید) تنها عرضه اولیه که به من نرسید درخواست من 12:22 ثبت شد اما آخرین نفر که بهش تعلق گرفت ساعتش 12:26 بود به هرحال به کس دیگری رسیده نوش جانش .پیشاپیش عید همگی مبارک

نظر

• وقت شناس
                      عضو عادی
                      • Dec 2012
                      • 160

در اصل توسط کامل پست شده است View Post
                      من و4 نفر از دوستانم از كارگزاري بهمن نتوانستيم سهم پاکشو بخريم ولي كارمندان كارگزاري همه انلاين گرفتند همينطور سهميه
                      این مسئول احمقش که می گفت همه تونستند بگیرند:^o /:.offtopic.:/ فکر کنم منظورش کارمنداشون بوده!/:.negaran.:/
                      منم از کارگزاری بهمن نتونستم بگیرم...یعنی اصلا درخواست رو ثبت نمی کرد!!! 30 ثانیه بعد از عرضه ثبت شد که نتونست بگیره :.thumbsdownsmileyan
                      اینا باید بدونند که همه گزینه ها روی میز هست/:.yead.:/
                      جالب ترش اینه که بعضی از کارمنداشون تو کارگزاری های دیگه حساب آنلاین دارندlaughingsmiley تو خود بخوان حدیث مفصل/:.ph34r-smiley.:/
                      آخرین ویرایش توسط وقت شناس؛ 2014/03/20, 00:23.

نظر

• nima2012
                        عضو عادی
                        • Nov 2013
                        • 123

در اصل توسط وقت شناس پست شده است View Post
                        با سلام
                        قبل از اینکه حق های استفاده نشده رو برای پذیره نویسی قرار بدن اول از پرتفوی ها جمع آوری میشه...
                        خب حالا باید چیکارکنیم که وقتی فروختن پولشو واریز کنن؟منظورم اینه خودشون شماره حساب مارو دارن یا باید چیزی واسشون فاکس کنیم؟

نظر

• hamid888
                          عضو فعال
                          • Oct 2013
                          • 1207

در اصل توسط kia7 پست شده است View Post
                          برای تقسیم پاکشوما چون آخر وقت بود خودشون هم نفهمیدند چکار کردند (کارگزاری مفید) تنها عرضه اولیه که به من نرسید درخواست من 12:22 ثبت شد اما آخرین نفر که بهش تعلق گرفت ساعتش 12:26 بود به هرحال به کس دیگری رسیده نوش جانش .پیشاپیش عید همگی مبارک
                          دوست عزیز من بیشتر آنلاین ها کار کردم نمی خوام تبلیغ مفید رو بکنم اما من هر دفعه با مفید موفق به خرید عرضه اولیه شدم فقط یک موضوع رو بگم زمان عرضه اولیه چند بار شاستی خرید رو بفرست چون کاربراش زیاده
                          هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

نظر

• وقت شناس
                            عضو عادی
                            • Dec 2012
                            • 160

در اصل توسط nima2012 پست شده است View Post
                            خب حالا باید چیکارکنیم که وقتی فروختن پولشو واریز کنن؟منظورم اینه خودشون شماره حساب مارو دارن یا باید چیزی واسشون فاکس کنیم؟
                            2 حالت داره...یا شماره حساب و مشخصات خودتون رو قبلا براشون ارسال کردید که در این صورت به اون شماره حساب باید ارسال بشه (البته با امور سهام شرکت هماهنگ کنید)و یا اینکه نکردید...اگر ارسال نکردید پیشنهاد می کنم برای دریافت وجه حاصل از فروش با امور سهام تماس بگیرید و طریقه دریافت رو ازشون سوال کنید چون قاعده خاصی نداره و ممکنه به صورت حضوری پرداخت کنند... علی القاعده پس از فروش مدت مشخصی فرصت دارند تا پول رو به حسابتون واریز کند./:.smilingsmiley.:/
                            در کل به این نکته توجه داشته باشید که اینجا ایران هست...:.thumbsdownsmileyan/:.negaran.:/مورد داشتیم اول گفتند شماره حساب بدید بعد موقع پرداخت گفتند به صورت حضوری از بانک دریافت کنید/:.yead.:/laughingsmiley

نظر

• soheil17
                              عضو عادی
                              • Nov 2013
                              • 110

سلالم سال خوبی داشته باشید . چراغ رو من روشن کنم

نظر

• meisam_em
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 2124

ظاهرا اکثرا مسافرت هستند!
                                كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

در حال کار...
                                X