امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
در اصل توسط زيمنس پست شده است View Postme tooooooمهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...
نظر
-
خوب این هم اخرین پست من تو تاپیک امروز چه کردید چرا؟تو سال 92
امسال هم با تمام پستی و بلندی هاش داره به اخر میرسه.و بازرا ماهم که به اخر خودش رسید.توی این سال از دوستان چیزهای زیادی یاد گرفتیم کسانی که دیگه تو سایت نمیان وبقیه دوستان که هنوز هستن.
به خصوص دکتر شریعت که تو منفی های بازار قوت قلبی بودن واسه بچه های سایت.ولی متاسفانه بعضی ها ............
جاداره از اداره کننده های سایت بورسی که بدون منت کارشون رو عالی انجام میدن و این فضای دوستانه رو به وجود اوردن هم تشکر ویژه بکنم.
همچنین از تحلیلگرهای سایت که بدون چشم داشتی راهنمایی های خوبی رو کردن هم تشکر میکنم.
و اما امیدوارم اغاز سال 93 اغازی پر برکت و پر از شادی و سلامتی واسه همه دوستان باشه.
پیشاپیش هم عید رو به همه عزیزان تبریک میگم.
جاداره در اخر هم از جناب شبندر که همه جوره حامی سهامدارای حقیقی هستن هم تشکر ویژه بکنم.
امیدوارم ایشون هم سال خوبی داشته باشن و یه سال بزرگتر بشن تا شاید به واقعیت نزدیکتر باشن.
نظر
-
در اصل توسط arezoosru پست شده است View Postدوستان یکی از سهمام که حق تقدم استفاده نشده بود از پرتفوم غیبش زده
چنین چیزی ممکنه؟
حالا چیکار باید کرد؟؟
قبل از اینکه حق های استفاده نشده رو برای پذیره نویسی قرار بدن اول از پرتفوی ها جمع آوری میشه...مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...
نظر
-
کارگزاری ملت برام ارفع خرید ولی پاکشو نخرید تو این پنج تا عرضه آخر فقط دو تا گرفته. ملت قبلا خوب بود الان آشغال شده. فکر کنم آخر سالی خرجشون زیاد شده.
Sent from my GT-I8552 using Tapatalk
نظر
-
برای تقسیم پاکشوما چون آخر وقت بود خودشون هم نفهمیدند چکار کردند (کارگزاری مفید) تنها عرضه اولیه که به من نرسید درخواست من 12:22 ثبت شد اما آخرین نفر که بهش تعلق گرفت ساعتش 12:26 بود به هرحال به کس دیگری رسیده نوش جانش .پیشاپیش عید همگی مبارک
نظر
-
در اصل توسط کامل پست شده است View Postمن و4 نفر از دوستانم از كارگزاري بهمن نتوانستيم سهم پاکشو بخريم ولي كارمندان كارگزاري همه انلاين گرفتند همينطور سهميه
منم از کارگزاری بهمن نتونستم بگیرم...یعنی اصلا درخواست رو ثبت نمی کرد!!! 30 ثانیه بعد از عرضه ثبت شد که نتونست بگیره :.thumbsdownsmileyan
اینا باید بدونند که همه گزینه ها روی میز هست/:.yead.:/
جالب ترش اینه که بعضی از کارمنداشون تو کارگزاری های دیگه حساب آنلاین دارندlaughingsmiley تو خود بخوان حدیث مفصل/:.ph34r-smiley.:/آخرین ویرایش توسط وقت شناس؛ 2014/03/20, 00:23.مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...
نظر
-
در اصل توسط وقت شناس پست شده است View Postبا سلام
قبل از اینکه حق های استفاده نشده رو برای پذیره نویسی قرار بدن اول از پرتفوی ها جمع آوری میشه...
نظر
-
در اصل توسط kia7 پست شده است View Postبرای تقسیم پاکشوما چون آخر وقت بود خودشون هم نفهمیدند چکار کردند (کارگزاری مفید) تنها عرضه اولیه که به من نرسید درخواست من 12:22 ثبت شد اما آخرین نفر که بهش تعلق گرفت ساعتش 12:26 بود به هرحال به کس دیگری رسیده نوش جانش .پیشاپیش عید همگی مبارکهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند
نظر
-
در اصل توسط nima2012 پست شده است View Postخب حالا باید چیکارکنیم که وقتی فروختن پولشو واریز کنن؟منظورم اینه خودشون شماره حساب مارو دارن یا باید چیزی واسشون فاکس کنیم؟
در کل به این نکته توجه داشته باشید که اینجا ایران هست...:.thumbsdownsmileyan/:.negaran.:/مورد داشتیم اول گفتند شماره حساب بدید بعد موقع پرداخت گفتند به صورت حضوری از بانک دریافت کنید/:.yead.:/laughingsmileyمهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...
نظر
نظر