کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نمیدونم چرا بازار نمیخواد ثبات پیدا کنه دران واحد خمهور صف فروشش جم شد ورفت تایک تومن به صف خرید ودوباره صف فروش دیروز خزامیاد6میلیون صف خرید امروز 3میلیون صف فروش و..........درسته که امروز یکشنبه هستش ولی اینجوری دیگه نوبره (نکنه چون فصل بهاره نوبرن)
تنها راه پایان دادن به صف نشینی و این مسخره بازیا، برداشتن قانون مسخره حجم مبنا و محدودیت نوسانه! البته لازمه اون، حداقل، برابر بودن قدرت حقیقی و حقوقیه تا تعادل برقرار بشه. اگه محدودیت نباشه و ساعات معاملات بیشتر باشه بازار سریعاً به سمت تعادل پیش میره و راه خودش رو پیدا می کنه. اتفاقاً تعداد سرمایه گزاران بیشتر، حجم معاملات بیشتر، ویژگی نقدشوندگی بازار زیاد و در نتیجه بازار پر رونق می شه و از حالت رکود و رخوت خارج خواهد شد!
گویا از 54میلیون سهمی که قرار است روز دوشنبه از شرکت کشتیرانی خزر عرضه شود سهم کاربران آنلاین 29 میلیون خواهد بود. بنابراین اگر تا روز دوشنبه ورق بر نگردد سهم هر کاربر بین 1000 تا 1500 سهم خواهد بود.
سود سال 92 این شرکت حدود 45تومان بوده است. حخزر در نه ماهه 35تومان پوشش داده است و برای سال 93 در حدود 49تومان سود پیش بینی کرده است.
شنیده ها حاکی از این است که هر سهم شرکت کشتیرانی خزر در میان کارمندان این شرکت در حدود 400تومان معامله می شود.
با توجه به حجم پایین این سهم و تقاضای بالا پیش بینی می شود که قیمت عرضه در حدود 300 تا 500 تومان باشد.
بنابراین با دید حداکثری در حدود 500 تا 750هزار تومان برای خرید این سهم به صورت آنلاین در نظر بگیرید.
البته امیدواریم که در هنگام عرضه حوادث غیر مترقبه رخ ندهد.
خمحرکه هم اضافه شد ، فکر کنم در حال حاضر بهترین کار همین نوسانگیری در حد 4 ، 5 درصد باشه . واقعا نمیدونم بعضی از سهامبازان با چه انگیزه ای سهم ارزنده خود را به حراج میزارند !!!
شما بهترین تکنیک و ابزار رو هم در اختیار داشته باشید ، میبازوننتون ، بعد میریم میندازیم تقصیر داور و زمین و حوادث غیر مترقبه ..... بابا رونالدو رو بیخیال غضنفر رو بگیرید!!!!!!!!!!!!!!!
ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند
خوب شکر خدا همونطور که دوستمون در ابتدای بازار پیش بینی کرده بود ! بازار برگشت و شاخص با بیش از 900 واحد منفی به محدوده 77600 واحد برگشت !!!
البته ناگفته نماند که منفی باف ها !!! همچنان با پشتکار ادامه میدن !!! از اونطرف راستگویان !!! نیز با پشتکار بیشتر ادامه میدن !!!
من نمیدونم تا کی میخان سنگ این سازمان رو به سینه بزنند
خسته نمیشن اینقدر از کارهای دروغین این جماعت ... سوخته بطور جدی حمایت میکنند
همش فکر میکنند الان درها باز میشه یه دستی میاد به خاطر صبر این گروه یه گونی پول میریزه تو بغلشون
خوب شکر خدا همونطور که دوستمون در ابتدای بازار پیش بینی کرده بود ! بازار برگشت و شاخص با بیش از 900 واحد منفی به محدوده 77600 واحد برگشت !!!
البته ناگفته نماند که منفی باف ها !!! همچنان با پشتکار ادامه میدن !!! از اونطرف راستگویان !!! نیز با پشتکار بیشتر ادامه میدن !!!
شما اول نوشته های خودتو یکبار دیگه بخون بعد بیا دوباره پست بزن
اصلا بحث در مورد شاخص نبود که الان بحث شاخص را پیش میکشی
شاخص را که یه بچه دو ساله هم میتونست تشخیص بده امروز منفی میخوره نیازی به پیشگویی شما نبود
بحث در مورد گروه خودرو بود که اون موقع که من این پست را زدم خیلی ها صف فروش بودند که بعد از آن خیلی از صف فروش ها جمع شدند و خیلیهاشون هم مثبت و حتی مجددا صف خرید شدند
منظورت را از راستگوها متوجه نشدم اگر منظورت اینه که ما دروغگوییم این نشاندهنده ادب شماست من دیگه حرفی ندارم اگر هم چیز دیگه ای است بگو تا جوابت را بدم
هر روز اینجا منفی بافی کردن بدون هیچ تحلیلی مطمئنا هیچ کمکی به بقیه نخواهد کرد
دوستان عزیز، من منتظر فرصت خروج از بازار هستم و با استرتژی های جدید کوتاه مدت و با نقاط ورود خاص وارد بازار خواهم شد.
استراتژی های کنونی به هیچ وجه پاسخگو نیست.
در روزهای اوج که اکثر دوستان معتقد بودند که بازار بورس رقیبی ندارد ،به ناگه سود سپرده های بانکی با افزایش افراد زیادی را جذب خود کرد،از هر کس بپرسید میگوید پولش را گذاشت بانک آن هم بلند مدت ،یعنی پول ها از جاشون نباید تکون بخورند و همچنین عرضه های خصوصی سازی به مانند پتکی بر سر سهام بزرگ کوفته شد
سال 93 هم بازار نوسانی شروع شد و به شخصه انتظار روند قدرتمندی تر داشتم ولی بحث مهم خروج نقدینگی از این بازار است ،همین تایپیک در سال 93 خلوت شده این یعنی پول خارج شده ... والبته به نظرم حقوقی ها نیز به نظر میرسد تا زمانیکه صالح آبادی سر کار باشد مشارکت جدی در راستای حمایت از بازار نخواهند داشت
بنده با وضع موجود نوسانگیری را ترجیح میدهم البته همان طور که سروران گرامی اطلاع دارند ،استراتژی حالت شناور دارد و برای حال حاضر اینگونه معامله کردن را مناسب تر میبینم ممکن است هفته ی آینده یا ماه آینده تغییراتی متناسب با رفتار بازار داشته باشیم
نظر