کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوست عزیز اگه یک درصد به این دولت اعتماد داشتم که با انصراف من هزینه آن برای امکانات رفاهی نیازمندان صرف می شد این کار رو انجام می دادم اما هستیم و می بینیم پولش کجا حپولی می شه.....
انصراف بدید از یارانه چون به احتمال زیاد یه نفر بار و بندیل رو بسته میخواد بره کانادا منتها پولش رند نشده اخه گفته میخوام رکورد 3000 میلیاردرو بشکنم
عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/
120% حرفت متینه... خودم آی پد دارم و خیلی خیلی خیلی ... راضیم. ولی پول زیاد واسه گوشی دادن برای کسی مثل من که گوشیش همیشه تو "در و دیواره" کار اشتباهیه... laughingsmiley
آقا اصلا
گوشی که راحت از تو جیب در نیاد که این حرفارو نداره
فقط جی ال ایکس/:.grlim:./
از وقتی جی ال ایکس خریدم دیگه نگران سختی در اوردن گوشی از تو جیبم نیستم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!
آقا اصلا
گوشی که راحت از تو جیب در نیاد که این حرفارو نداره
فقط جی ال ایکس/:.grlim:./
از وقتی جی ال ایکس خریدم دیگه نگران سختی در اوردن گوشی از تو جیبم نیستم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ای ول /:.yead.:/
یادتونه تو تبلیغاتش میگفت
واقعا خجالت داره.سامسونگ هم تبلیغ میکنه اینا هم.:))
عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/
تو این مدت که بغیر از کاهش چیز دیگه ای نبوده انصافا بوده !!!
توی اسفند من نوشتم که کاهش در هفته های آخر تشدید میشه اما برخی دوستان میگفتن این منفی بافی هست و خریدها برای سال بعد انجام میشه و .... که منفی بود و همه شاهد بودیم !!!
توی روزهای ابتدایی سال جدید همینطور ! منفی بود اولش 800-900 واحد رفت پایین شاخص بعدش 400 تا اومد بالا !!!
باز دوستان گفتن از 16 فروردین به بعد رشد میکنه و حتی تا پایان فروردین مثبت هست !!! که از ابتدا تا امروز 1000 تا رفتیم پایین !!! حالا 500 تا هم اومد بالا !
آیا به نظر شما این روند کلی که در ماههای اخیر بوده تغییری کرده؟؟؟؟ هی میره پایین تا یکم اعتراضات زیاد میشه یکی دو روز مثبت !!! دوباره همون روند .... از 89 هزار واحد تا الان همین رویه بوده !
دوست عزیز بازار نوسانیه نه کاهشی . شما هم اگر قربون صدقه دولت قبلی رفتن و کوبیدن دولت تدبیر رو کنار بگذارید و تدبیر رو به کار بگیرید میتونید از نوسانات بهره بگیرید.
و گرنه ما بیکار نیستیم که از صبح تا ظهر پای سیستم باشیم و به قول شما شاهد کاهش بازار باشیم. ولی یک بلند مدتی که همش
حرف از کاهش بازار میزنه حتی تو روزای مثبت باید سرگرمی دیگه ای پیدا کنه.
فکر کنم بقیه کاربرا هم به شما قبلا تذکر دادند ولی کو گوش شنوا.
[COLOR=#0000ff]
[FONT=arial black][SIZE=4][B]زندگی میکنم به شیوه خودم ، با قوانین خودم. [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]
نظر