کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام...صبح بخیر...آقا فقط فاز + بدید...بازار خیلی خوبه...هوا بارونیه...من چقدر خوشحالم...الان کلاس دارم دانشگاه انقدر هم که از سهامام مطمئنم دارم میرم بدون هیچ نگرانی
سلام...صبح بخیر...آقا فقط فاز + بدید...بازار خیلی خوبه...هوا بارونیه...من چقدر خوشحالم...الان کلاس دارم دانشگاه انقدر هم که از سهامام مطمئنم دارم میرم بدون هیچ نگرانی
تحریم ها برداشته میشن
افراطیون در کشور از بین می روند
گشت ارشاد جمع میشه
و...laughingsmiley
دیگه گشتی نمونده که
فقط خدا کنه یکی مثل رضا شاه بیاد دست این مافیای پشت صحنه رو از بیخ ببره
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
دوستان سلام
هیچ وقت تا به این اندازه به بازار سرمایه بدبین نشده بودم، اگر قرار باشه بازار 3 و یا 4روز منفی و یک روز مثبت باشه ، باید عطایش رو به لغایش بخشید، بعد از اون کلاه گشادی که سر سهامدارا گذاشتن، حالا حقوقی های بی انصاف حتی حاضر نیستند که در این شرایط سهام سقوط کرده سهامداران رو بخرند، حمایتشون هم پیش کش بخوره توسرشون.
نظر