ما هم فکر کردیم بازار امرزو بریزه! رفتیم دانشگاه و استخر و الان اومدم :ِدی
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
گل گفتي حامد جون :">در اصل توسط hamed۸۹ پست شده است مشاهده پستما هم فکر کردیم بازار امرزو بریزه! رفتیم دانشگاه و استخر و الان اومدم :ِدی
منم اردر فروش "ومعادن" رو گذاشتيم ولي فروش نرفته :(( و رفتم سر کار .الان اومدم ولي شاخص اونقدر هم منفي نيست فعلا ;)
نظر
-
اضافه کردن فولاد از صف فروشبِسم الله الرّحمنِ الرّحيم
يا ألله يا کريمُ يا اوّلُ يا آخِرُ يا مجيبُ يا فارِجَ الهَمِّ و يا کاشِفَ الغَمِّ
فَرِّج هَمّي و يَسِّر أمري وارحَم ضعفي و قِلَّةَ حيلَتي وَارزُقني مِن حَيثُ لاأَحتَسِبُ يا رَبّ العالَمين
رسول خدا (ص) فرمود: هرکس اين دعا را بخواند و ديگران را نيز از آن آگاه سازد، خداوند در امور مهمه اش گشايش ايجاد خواهد کرد.
...........................
[SIZE="۷"][/SIZE]موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی محک تلفن: ۲۲۴۹۰۵۴۴[SIZE="۶"][/SIZE]
نظر
-
منم روحم خشن باشه نمیزارند اینترنتم مدام وصل باشه..در اصل توسط roohe-khashen پست شده است مشاهده پستپدر قطعی اینترنت بسوزه!! هی قطع میشه هی وصل میشه تا اومدیم صدرا بخریم رو ۲۵۵ قطع شد تا وصل شد دیدم زده ۲۶۳!
نظر
-
به نظرتون قیمتش یکم تند نیست؟در اصل توسط ali.n پست شده است مشاهده پستاضافه کردن فولاد از صف فروش
نظر
-
البته بسیاری از سیمانی ها امروز صف خرید داشتند و یا مثبت بودند، بنابراین نمی توان تحلیل واحدی برای این گروه ارائه کرد.در اصل توسط مصطفی۷۰ پست شده است مشاهده پستصف فروش سیمانیا دیگه از عجایب بازاره
وقتی دلار داره بالا میره که نباید صادرکننده هایی مثل سیمانیها که تامین مواد اولیشون داخله و ربطی به قیمتای جهانی ندارن منفی بشن . اونم در حالی که زمزمه های افزایش نرخ داخلی هم شنیده میشه
شاید بشه ازین صفای فروش خریدای خوبی بدست آوردهیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
بچه ها حواستون به سپاها هم باشه امار امد که اماری در راه است:d!!!!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
فکر کنم داشتی کار اشتباهی میکردیدر اصل توسط بابي چارلتون پست شده است مشاهده پستگل گفتي حامد جون :">
منم اردر فروش "ومعادن" رو گذاشتيم ولي فروش نرفته :(( و رفتم سر کار .الان اومدم ولي شاخص اونقدر هم منفي نيست فعلا ;)
خدا کمکت کرده
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است مشاهده پستفکر کنم داشتی کار اشتباهی میکردی
خدا کمکت کرده
خدايييييييييييييييييييييييييي :):">
پس چقد خدا دوسم داره :d:d
باربد جان آخه دندون گرد بودم توي اين معامله، همه رو -۴ گذاشتن من رو ۹۵۰ گذاشتم :d:d:d
ديگه نمي زارم فردا اردر رو ، ان شا الله که خيريتي در کار بوده :">:">
نظر
-
از من نشنیده بگیرید ولی یه جورایی از تعدیل مثبتش مطمئنمدر اصل توسط hamed۸۹ پست شده است مشاهده پستبه نظرتون قیمتش یکم تند نیست؟
۵۰ تومان ساختهآخرین ویرایش توسط ali.n؛ ۱۳۹۰/۰۷/۰۳، ۲۱:۳۴.بِسم الله الرّحمنِ الرّحيم
يا ألله يا کريمُ يا اوّلُ يا آخِرُ يا مجيبُ يا فارِجَ الهَمِّ و يا کاشِفَ الغَمِّ
فَرِّج هَمّي و يَسِّر أمري وارحَم ضعفي و قِلَّةَ حيلَتي وَارزُقني مِن حَيثُ لاأَحتَسِبُ يا رَبّ العالَمين
رسول خدا (ص) فرمود: هرکس اين دعا را بخواند و ديگران را نيز از آن آگاه سازد، خداوند در امور مهمه اش گشايش ايجاد خواهد کرد.
...........................
[SIZE="۷"][/SIZE]موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی محک تلفن: ۲۲۴۹۰۵۴۴[SIZE="۶"][/SIZE]
نظر
-
جوبازاردر اصل توسط باربد پست شده است مشاهده پستتماشای بازار
واقعا دلیل برخی صف فروشها را نمیدونم
باربدجان صف فروش معدنيها كه باريزش جهانيش مرتبطه ولي به سهام مصرق كننده موادمعدني نيز نميتوان چندان اميدداشت (حداكثر۱۰درصد)جز سهامي مثل صدرا كه حمايت كننده داره وگرنه امروز اونهم بايد منفي ميشدمانندبوعلي وخبهمن وودي و...نظرشخصيزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
خانم ناهيد خريدتون عالي بوده البته منم اضافه كردم مقدار كم متاسفانه بدليل عدم نقدينگي ولي خوشم مياد كف شناسي تون غاليه اگه اشتباه نكنم يه بار هم وپست روتوكف خريده بوديندر اصل توسط ناهید پست شده است مشاهده پستخريد يه نموره صدرا در قيمت ۲۵۲۰ ريال
پرسودباشينزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر

نظر