کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بله در مقابل بانک بالاست + اینکه شما داری در کشوری سرمایه گذاری می کنی که وضعش خیلی خراب تر از چیزیه که فکرشو بکنید +اینکه عرضه های اولیه بیش از اندازه مقدار پول رو در سهم کم کرده بخاطر همین کلیت بازار میخواد P/E کم کنه
بنیادی رو هم که بزاریم کنار نمودار شبندر وقتی رو 1290 مردم جو گیر شده بودن داد می زد به 1170 و 1120 میرسه و شاید کمتر
چشم انداز سیاسی برخی دوستان که خیلی مثبته !!!
خود دولت هم که میگه سال 93 رشد اقتصادی مثبت میشه و از رکود خارج میشه اقتصاد !!!
صندوق بین المللی پول هم که گفته چشم انداز اقتصاد ایران عالی هست !!!
در ماههای گذشته برخی دوستان میگفتن اصلا p/e و این چیزا مهم نیست !!!!
همین الان سهمهای زیادی در بازار هستن که p/e اونها چندین برابر شبندر و این گروه هست !!!
با اینحال باز هم باید p/e پایین بیاد !
البته اغلب دوستان که میدونن شرایط بازار چیه ! اما همین الان اگه شبندر صف خرید شده بود برخی میگفتن p/e این سهم برای خرید مناسبه !!!
چشم انداز سیاسی برخی دوستان که خیلی مثبته !!!
خود دولت هم که میگه سال 93 رشد اقتصادی مثبت میشه و از رکود خارج میشه اقتصاد !!!
صندوق بین المللی پول هم که گفته چشم انداز اقتصاد ایران عالی هست !!!
در ماههای گذشته برخی دوستان میگفتن اصلا p/e و این چیزا مهم نیست !!!!
همین الان سهمهای زیادی در بازار هستن که p/e اونها چندین برابر شبندر و این گروه هست !!!
با اینحال باز هم باید p/e پایین بیاد !
البته اغلب دوستان که میدونن شرایط بازار چیه ! اما همین الان اگه شبندر صف خرید شده بود برخی میگفتن p/e این سهم برای خرید مناسبه !!!
من با واقعیت ها زندگی می کنم و چه می خواهد بشود و یا نشود رو فعلا نمیتونیم نظر بدیم...
تازه اگر بخوایم طبق گفته های خود شما هم بحث کنیم این صحبت های شما یعنی روابط با دنیا و کاهش قیمت دلار و این = سود کمتر برای سهام های دلاری
اگر میخواید شبندر رشد کنه باید دعا دعا کنید دوباره دلار جهش قیمتی داشته باشه
ورنا رو رد کردم که با ولغدر تعویض کنم، ولی الان دو دلم که صبر کنم فردا جفت پا برم توش! یا امروز بخرم و راحت بشینم سر جام. با اینکه بهترین کار خرید پله ای هست ولی امان از طمع :D
نظر