امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
-
-
در اصل توسط ali2000 پست شده است View Postخروج كامل از بازار
تا زمان برگشت ، آرامش اقتصادي و سياسي بر بازار
امروز 30 درصد باقيمانده سبد را نقد كردم.
فعلا كه ريزش قيمتهاي جهاني و جو اختلاس بر بانكهاي كشور و جريان انحرافي و گزارش جديد آژانس هسته اي بالا گرفته است.
از آن روز تا حالا بازار به شدت منفي و ريزشي بوده است.
حالا واقعا كساني كه در يك هفته از بازار خارج شدن موفق تر بودن يا اشخاصي كه هر روز دارن سهم ميخرن و قيمتها نسبت به روز قبل پايين تر مي آيد و هميشه هم در ضرر هستند.
بعد از 10 سال حضور در بورس، خيلي تجربه ها كسب كردم.
نظر
-
در اصل توسط ali2000 پست شده است View Postاين پست را بنده هفته قبل نوشتم و هفته قبل از بازار كاملا خارج شدم.
از آن روز تا حالا بازار به شدت منفي و ريزشي بوده است.
حالا واقعا كساني كه در يك هفته از بازار خارج شدن موفق تر بودن يا اشخاصي كه هر روز دارن سهم ميخرن و قيمتها نسبت به روز قبل پايين تر مي آيد و هميشه هم در ضرر هستند.
بعد از 10 سال حضور در بورس، خيلي تجربه ها كسب كردم.
نظر
-
در اصل توسط Yusef_sbm12 پست شده است View Post
نیما جان من که مشکلی ندارم ،
اینترنت شما از چه نوعی است ؟
البته من از سایت قدیمی استفاده میکنم. سایت جدید چندان دلچسب و واضح نیست (نظر شخصی) از 3 مرورگر هم چک کردم. explorer , firefox, google chrome
نظر
-
در اصل توسط Nima پست شده است View Postیوسف عزیز، اینترنت من adsl هست مشکلی از بابت نت ندارم، ولی از وقتی تغییرات در سایت دادن. مشکل پیدا کردم. زود زود باید رفرش کنم. بعضی وقتا کلا دیگه صفحه لود نمیشه. ولی تا بازار تموم میشه برمیگرده به حالت عادی.
البته من از سایت قدیمی استفاده میکنم. سایت جدید چندان دلچسب و واضح نیست (نظر شخصی) از 3 مرورگر هم چک کردم. explorer , firefox, google chrome
http://old.tsetmc.com/loader.aspx?ParTree=111C1111
نظر
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postنیما جان این ادرسو چک کردی؟
http://old.tsetmc.com/loader.aspx?ParTree=111C1111
از بابت راهنمایی بینهایت ممنونم. سایت معرفی شده دید کلی بازار هست. متعصفانه با کل سایت tsetms مشکل دارم. میدونم که مشکل ویندوز هم نیست چون از طریق wi-fi گوشی هم صفحات لود نمشه.
اگر بقیه دوستان به اشکالی بر نمیخورن. نتیجه قطعی مشکل از isp هست. موندم چرا با این یک سایت بورس مشکل داره.
نظر
-
هنوز بازار شروع نشده.
ولی امروز میخواهم خارزم بخرم.
علتش اومدن میدکو و در نتیجه رشد پاسارگاده. ولی خارزم به نظر من ارزنده تر از پاسارگاده.
نظر
-
خرید فاسمین در اول وقت از صف فروش....
دیروز که ومعادن رو خوب شکار کردیم....
فاسمین البته در این چند روزه افت نکرد ولی چون هر ان ممکنه مجوز افزایشش بیاد و گزارش 6ماهه هم پوشش خوبه نتونستم ازش بگزرم!درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
نظر