کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
صبح بخیر
هر روز که میخام وارد این تاپیک بشم از خودم میپرسم چیکار کردی و چرا کردی
ولی بخدا هیچکاری نکردم
فقط سهم خریدم و متاسفانه روز به روز داره آب میره
چراش رو هم نمیدونم
آقا ی پیشنهاد
همگی نقد کنیم بریم رو ی سهم سرمایه گذاری کنیم
و با تمام توان همون سهم رو بخریم و بریم توی یک درصدی هاش و مدیریت رو به دست بگیریم و سود تقسیمی آخر مجمع رو بالا اعلام کنیم و افزایش سرمایه توی اون شرکت بدیم و...در انتها سود خوبی ببریم
نظرت؟؟؟
در گفتوگوی فارس با معاون وزیر اقتصاد عنوان شد تورم کمتر از ۲۵ درصدی با اجرای هدفمندی یارانه/ حذف خانوارها راهکار علمی ندارد/ فاز دوم به معنی افزایش قیمت نیست!!! معاون وزیر اقتصاد گفت: تورم سال جاری با اجرای هدفمندی در مجموع کمتر از ۲۵ درصد خواهد بود و مبنای علمی برای حذف خانوار یارانه بگیر وجود ندارد.
فاز دوم به معنای انداختن تو پاچه ملت است!!!دوستان دقت کنند....
كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
سلام
صبح بخیر
هر روز که میخام وارد این تاپیک بشم از خودم میپرسم چیکار کردی و چرا کردی
ولی بخدا هیچکاری نکردم
فقط سهم خریدم و متاسفانه روز به روز داره آب میره
چراش رو هم نمیدونم
سلام بر همه دوستان عزیز صبح همگی بخیر وخوشی .دوست عزیز متاسفانه همه ماها معتادبورس شدیم اگر یک روز بازار رو نگاه نکنینیم یا اینکه هر چند روز یکبارخرید وفروش نکنیم مریض میشیم من به شخصه معتاد بورسم شما دوستان رو نمیدونم ولی امیدوارم که هرچه زودتر بازار برگرده اخرش چی .بالاخره باید دوباره ازیک نقطه شروع کرد مگر اینکه بخوان کلا بورس رو تعطیل کنن .
با سلام و صبح بخیر
ملت همیشه در صحنه صبح زود بیدار شدند تا سهامشون را در صف فروش قرار دهند/:.yead.:/
واقعا حیف اسم سهامدار که بر روی اینها بزاریم
هر ننه قمری بیاد تو بورس همین میشه دیگه که ملاحظه می کنید
آقا ی پیشنهاد
همگی نقد کنیم بریم رو ی سهم سرمایه گذاری کنیم
و با تمام توان همون سهم رو بخریم و بریم توی یک درصدی هاش و مدیریت رو به دست بگیریم و سود تقسیمی آخر مجمع رو بالا اعلام کنیم و افزایش سرمایه توی اون شرکت بدیم و...در انتها سود خوبی ببریم
نظرت؟؟؟
با سلام و صبح بخیر
ملت همیشه در صحنه صبح زود بیدار شدند تا سهامشون را در صف فروش قرار دهند/:.yead.:/
واقعا حیف اسم سهامدار که بر روی اینها بزاریم
هر ننه قمری بیاد تو بورس همین میشه دیگه که ملاحظه می کنید
واقعا که گل گفتی.........
كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر