امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postفردا خودرو اگه منفی شد حد ضررش فعال میشه امروز روی حمایت مهم 310تومن بود ولی بنظر کم آورده .بنظر هم میاد یه الگوی سر و شانه سقف با هدف 220تومن توی نمودارش دیده میشه"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
شاخص روی نقطه حمایتی هست امروز که شکسته میشه به نظر من...همچین از حمایت 71 هزارم فکر نکنم بخاری بلند بشه چون پول خارج شده...یعنی داریم سر قبری گریه می کنیم که مرده نداره...نقطه حمایت اصلی 66 هزار
p/e بازار اگر به 3 ...3/5 رسید تعجب نکنید /.:blinksmiley.:/
نظر
-
بمپنا چ قیمتی شده؟؟بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی
نظر
-
انگار این خودرویی ها شدن گاز و ترمز بورس با این نمادها شاخص داره روی حمایت احتمالی 74100 پارک میکنه ولی تا این زمان حداقل 400 تا دیگه باقیست و یکی داره فرمون میده: بیا بیا ... کی میگه: خوب من نمی دونم!
در هر صورت یک یا حسین تا برگشت بازار /.:biggrinsmiley.:/[COLOR=#000080][I][FONT=tahoma]تصحیح یک تصمیم [B]غلط [/B]بیشتر از گرفتن یک تصمیم [B]صحیح [/B]زمان می برد.[/FONT][/I][/COLOR]
نظر
-
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
همین طوری می خوایید بشینین نابودی پول سرمایه اعصابتون رو ببینید بابا یه اعتراضی یه تکونی یه گردو خاکی این همه میگفتن بورس بورس همین پدر ملتو در اوردن این چه حمایتی هست که از حقوق سهامدارا میشه این چه مدیریتی هست . . . دوستان عزیزان بیایید با هم هم صدا بشیم دست به دست هم بدیم هم از حقوق خودمون حمایت کنیم هم بازار سرمایه که به دست یه مشت نا اهل افتاده
نظر
-
بنظر من باید موقتا از بازار خارج شد. بلایی که در دی ماه سرمان آمد را تکرار نکنیم. بازار تا تعیین تکلیف نهایی و اجرایی شدن فاز دوم یارانه ها و توافق قطعی با 1+5 هیچ امیدی به صعود ندارد. دولت بسیار زیرکانه در حال جمع نقدینگی مردم است و اصلا قابل اعتماد نیست.من امروز همه پرتفو خود را به حراج گذاشتم برای فروش.اگر دی ماه 92 سیو سود می کردم الان در زیان سنگین نبودم.
نظر
-
در اصل توسط abnus پست شده است View Postوالا جلادم یکدفعه گردن ادم میزنه راحتش میکنه اینها ادم زجرکش میکنن ودارن قطعه قطعمون میکنن .هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند
نظر
نظر