کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
روند بازارو که دوستان دیدن توی این چند روز !!! هرچند که متاسفانه پیش بینی هایی که میکردم درست از آب دراومد و ایضا متاسفانه دوستان منو منفی باف !!! و ... لقب دادن و ناظر محترم هم دسترسی منو محدود کرد !!! ولی خوب پستهای این روزهای دوستان رو که خوندم به این نتیجه رسیدم که تقریبا خیلی از دوستان به واقعیت ها رسیدن در مورد عملکرد دولت !!! که البته دیر شده اما همینم خودش خوبه !!
در ضمن من توی این دو سه روز گذشته پلوله و صدرا خرید داشتم در پایین ترین قیمتها !!!
دولت امروز یا فردا قیمت دلار را کنترل خواهد کرد چون سخنگوی بانک مرکزی اعلام کرده افزایش قیمت دلار هیچ دلیل و توجیهی نداره و جلسه ای در بانک مرکزی فردا برای بررسی آن تشکیل خواهد شد
همراه امروز بخاطر مجمع سالیانه که توش در خصوص افزایش سرمایه هم تصمیم گیری میشه متوقف میشه
همراه بین 900-1000 تومن تقسیم میکنه. از اول اردیبهشت هم سودشو پرداخت میکنه
تو این بازار سهمی کم ریسک تر از این سراغ ندارم.
امروز احتمالا مي بنده؛ با قيمت 6250 ميشه خريد، يكشنبه 1100 تقسيم، تمام شده ميشه 5150، سود سال بعدش 1250 يعني پي به اي تئوريك بازگشايش ميشه 4.1
با توجه به افزايش سرمايه انتظار حداقل بازده 10 درصدي و بازگشايي در محدوده پي به اي 4.5 را دارم
پ.ن: اين براي پيرمردها و كم ريسك ها
كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
دیروز رفتم یک جایی خرید . . . می گفت با بالا رفتن دلار همه چیز را گرون کردیم و با پایین امدنش ارزون نکردیم!
الانم انبار می شود بعد از تعیین نرخ بنزین .... با نرخ جدید بفروشیم . . . بالاخره حمل و نقلش خرج داره ! (یعنی قبل از افزایش سوخت انباره شده و ...)
متاسفانه شاید قبلها این حرکت "احتکار" را اندکی از مردم با هزار ترفند پنهانی انجام میدادند ولی دولت قبلی چنان رویی از مردم باز کرده که در زمان فعلی احتیاجی به پنهان کاری نیست و شده جزئی از افتخارات ...
البته دور از جون دوستان ...
من تجربه خودم را می گویم . . .
من هیچ کسب و کاری را ندیدم که توش دروغ و دزدی نکنند!
خیلی راحت . . .
کافیه بدونند ادم شوتی هستی . . .
والبته برای درک این موضوع باید واقعیت را بدانی و با ان مقایسه کنی بعدش متوجه می شود که بله دروغ و دزدی وجود داشته.
اینم امضای یکی از دوستان : معامله گري را انتخاب نمودم چون آنقدر تنبل بودم که نمي خواستم کار کنم و آنقدر درستكار که نمي خواستم دزدي کنم
سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
روند بازارو که دوستان دیدن توی این چند روز !!! هرچند که متاسفانه پیش بینی هایی که میکردم درست از آب دراومد و ایضا متاسفانه دوستان منو منفی باف !!! و ... لقب دادن و ناظر محترم هم دسترسی منو محدود کرد !!! ولی خوب پستهای این روزهای دوستان رو که خوندم به این نتیجه رسیدم که تقریبا خیلی از دوستان به واقعیت ها رسیدن در مورد عملکرد دولت !!! که البته دیر شده اما همینم خودش خوبه !!
در ضمن من توی این دو سه روز گذشته پلوله و صدرا خرید داشتم در پایین ترین قیمتها !!!
میشه بپرسم چرا صدرا خریدید؟
توی یکی از این سایتها خوندم صحبت از انحلال صدراست
البته مطمئن نیستم
فعلا روی 2تا 3درصد مثبت خریدارانی هر چند اندک وجود داره احتمالا روی این درصد ها بازگشای بشه و پس از اون رنج های مثبتی رو شاهد باشیم(60درصد). کلا امروز فکر میکنم روز نوسانی داشته باشیم.اگه رنج های مثبت رو شاهد باشیم،پایداری صف های خرید بستگی به عرضه ها خواهد داشت.
دقیقا امروز روز پرنوسانی رو شاهد هستیم
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
من تجربه خودم را می گویم . . .
من هیچ کسب و کاری را ندیدم که توش دروغ و دزدی نکنند!
خیلی راحت . . .
کافیه بدونند ادم شوتی هستی . . .
والبته برای درک این موضوع باید واقعیت را بدانی و با ان مقایسه کنی بعدش متوجه می شود که بله دروغ و دزدی وجود داشته.
اینم امضای یکی از دوستان : معامله گري را انتخاب نمودم چون آنقدر تنبل بودم که نمي خواستم کار کنم و آنقدر درستكار که نمي خواستم دزدي کنم
این امضای اریو عزیز هستش.خیلی خوشم میاد ازش.ولی متاسفانه معلومه که توی این مملکت دروغ و دزدی نباشه به هیچ جا نمیرسی/:.sadsmiley.:/
عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/
نظر