کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
متاسفانه علیرغم افت و ریزش زیاد قیمت بیشتر سهام،هنوز خبرهای مثبت تاثیرگذار بر بازار نمیتونند مانع فروش سهامداران و نوسانگیرها بشوند ،بنظرم باید خودمون رو ابتدا برای محدوده 72تا71هزار آماده کنیم.
اونجا باید ببینیم بازار در چه شرایطی و با چه اخباری به اون محدوده واکنش نشون میده؟
خودرو هم اواسط روز چهارشنبه علایم ریزش دوباره رو نشون میداد،فکر کنم اینجا هم یه اخطاری دادم
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
خريد خودرو نگران نباشيد فرصت خريده نهايت افت تا 180 تومانه از اونجا برمي گرده و تا 400تومان بالا ميره دوستان به خريد من نگاه نكنيد با فرمول خودتان خريد كنيد كه متضرر نشويد
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
فروش خساپا با قیمت خرید در مچینگ...
مترصد خرید غپینو در منفی 4...
آقا آخر هفته که میشه منظورم 4 شنبه است برای اینکه مردم پولشون رو از بورس نکش بیرون و بگن انشاالله از شنبه همه همینجوری + میشه بازار رو + میکنن و بعد شنبه که شد بازار منفی میخورده تا خود3 شنبه
باز یک هو چهارشنبه + میشه و باز مردم امیدوار که اره از شنبه بازار بر میگرده و این داستان ادامه دارد
سلام و صبح بخیر...دیشب کل بازار رو نگاه کردم...نمیخوام فاز منفی بدم و نظری بدم که خود دوستان استاد هستن اما فقط یک پیشنهاد از برادر کوچکتون بپذیرید...احتیاط کنید
پوست ما هم کلفت کرده این بازار :)....
دوستان خیلی از سهما ارزشمند هستن تو این قیمتا.....
به نظرم اوضاع از این بدتر نمیشد!
پس فعلا خارج نمیشم و فول سهم که هستم هیچ...امروز و فردا با نقدینگی جدید خرید میکنم...
.......
توصیه ای به موندن در بازار ندارم
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
اون سری هم گفتم این بار هم میگم
دوستان جمع بشید روی یک سهم که تعداد سهامش محدود هست و همون رو جمع کنیم کسی هم فروشنده نباشه
بعد بازار کم کم به سمت همون سهم رو میکنه
این راه نجات
اون سری هم برخی از دوستان مسخره کردن این بار هم احتمالا همین بشه
به هر حال سهامهایی که پرتفوی و وضعیت خوبی دارن اگه حمایت بشن میان توی چشم سرمایه گذارها و اینجوری میشه رشد داد سهم رو و مانع سقوط پول هاشد
نظر