پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
شریان اصلی اقتصاد کشور خودرو نیست !!! من که از روز اول که این دولت اومد سر کار گفتم ، امثال نعمت زاده و ترکان کلا تلقیشون از صنعت فقط خودرو هست !! مسخره بازی در خودرو از زمان انتخابات شروع شد و بعد از انتخابات شدت گرفت و همه هم شاهدیم که هیچ اتفاق خاصی در این حوزه نیفتاده ! حتی در صورت رفع تحریمها و افزایش واردات قطعات و افزایش تولید خودروسازان ! مشکل اصلی در قسمت فروش باقی هست !
با این قیمتها و نرخ دلار توانایی مردم برای خرید خودرو پایینه و این دولت هم که همه جوره داره نقدینگی رو از دست مردم در میاره ! گفتن به اونایی که یارانه میگیرن وام و تسهیلات بانکی نمیدیم!!! یعنی تقریبا به کسی وام هم نمیدن برای خرید خودرو و ... !!! اونوقت این محصولات قراره کجا فروش برن؟؟؟ تا مشکل فروش حل نشه و بازار از رکود در نیاد اتفاق خاصی نمیفته به نظر من
در اصل توسط bahary پست شده است
View Post
با این قیمتها و نرخ دلار توانایی مردم برای خرید خودرو پایینه و این دولت هم که همه جوره داره نقدینگی رو از دست مردم در میاره ! گفتن به اونایی که یارانه میگیرن وام و تسهیلات بانکی نمیدیم!!! یعنی تقریبا به کسی وام هم نمیدن برای خرید خودرو و ... !!! اونوقت این محصولات قراره کجا فروش برن؟؟؟ تا مشکل فروش حل نشه و بازار از رکود در نیاد اتفاق خاصی نمیفته به نظر من
نظر