کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امان از مردم صف نشین. موندم خود سهم تعییر چندانی نداشته چرا اینهمه مردم نشستن در صف حق بانک ایران زمین. فردا منفی شد دوباره همینا میشن فروشنده.
دودل در خرید میدکو. کسی نظری نداره؟
نیما جان این مبحث را قبلا هم گفته بودم
درسهمهایی که 4 تا 5 برابر حق خود قیمت دارند
گاها برای خرید حجیم حق
قیمت حق از سهم هم فاصله میگیره
این یک بحث کلی داره داره که چرا
اما این همیشه پیش میاد
چرا که با یک نوسان سهم
تلورانس قیمت حق پر میشه
این را ما در گردشگری
دی
پلاسک
و الان وزمین در حال مشاهده هستیم
اما میدکو
من نخریدم
چرا که فکر کردم سهم سنگینیه
بازی حقوقی ها برای میان مدته
فروشنده زیاد داره
و اگرم صف بشه عرضه میشه
البته شایدم اشتباه کرده باشم
صف حق بانک ارین 7 میلیون ساختکی بود. یهو پرید. ای ادا اتفارا مخصوص بورس عزیزمونه جای دیگه سعادت دیدن این صحنه ها وجود نداره.
حامد جان خوب خریدی. قیمتای اخر وقت با قیمت پایانی فاصله اش کمی زیاده. همایتش دل گرم کننده بود. ولی بالا باز شد.
صف حق بانک ارین 7 میلیون ساختکی بود. یهو پرید. ای ادا اتفارا مخصوص بورس عزیزمونه جای دیگه سعادت دیدن این صحنه ها وجود نداره.
حامد جان خوب خریدی. قیمتای اخر وقت با خیمت پایانی فاصه اش کمی زیاده. همایتش دل گرم کننده بود. ولی بالا باز شد.
نیما جان این تعداد میخوان بخرن نه اینکه قیمت بالا بره
اگر صف بمونه عرضه پایین میاد
از طرفی سیستم بطور اتوماتیک انلاینها را بعد 12 حذف میکنه
باربد جان شما که استادی.ما هم همیشه از ظرات شما استفاده میکنیم. حق با شما هست. البته خرید امروز شما بسیار مناسب و در صفر تابلو بوده که تبریک میگم.
در کل بازار ما احساسی عمل میکنه و کلا صف نشینی ی جور عادت شده.
باربد جان شما که استادی.ما هم همیشه از ظرات شما استفاده میکنیم. حق با شما هست. البته خرید امروز شما بسیار مناسب و در صفر تابلو بوده که تبریک میگم.
در کل بازار ما احساسی عمل میکنه و کلا صف نشینی ی جور عادت شده.
البته بنده یک پله هم روی 260 خریدم
کلا شد 300000 تا حق
در 230
250
260
حامد جان خوب خریدی. قیمتای اخر وقت با قیمت پایانی فاصله اش کمی زیاده. همایتش دل گرم کننده بود. ولی بالا باز شد.
بازی نوسانگیران برروی این سهم است .که حقیقی های بالای یک درصدی هم حمایت می کنند . طرف با خرید 20 م صاحب یک درصد سهم می شود.اوشخص حقیقی تا 5 درصد می تونه اضاقه بکنه
قیمت خود سهم وحق تقدمش بسیار پایین است (نه ارزش ذاتی ) همین باعث می شود تا نوسانگیران واردشوند .
فکر کن آن 10 میلیونش مگرچقدر پولش می شود برای چندتا نوسانگیر
حالا آنلاین ها که با 10000 و100000یا ... هم وارد می شوند ومی گویند که پولی نیست ...
وقتی صفش سنگین شد معلوم بود که حقوقی اش به دنبال خود سهم می ره و مثبتش می کنه تا صف حق را سنگینتر بکنه و دون پاشیدن را شروع می کنه
شاید این اول راه است وتا 350هم جاداشته باشه...
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
اگه پول داشتم پکویر میخریدم. یک عدد پکویر هم ندارم.
کبری من تا حالا خیلی سوار این سهم شدم..تهش پنج درصد دیگه بیشتر نیست..شما هدفش رو چند میبینید؟
--------------------------------
خودمم امروز ومعادن در کف قیمتی امروز یعنی 850 خریدم!ایول به خودم!!
میدکو نخریدم چون اقای نظری و باربد نظر مثبت روش نداشتند!
نظر