امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postفروش مپنا- شبندر-پارسان-خپارس -خودرو-پاكسان و 120 سهم ديگر همگي يك درصد[B]همه چیز پیش تر گفته شده، اما چون كسی گوش نكرده، دوباره برمی گردیم و تكرارش می كنیم.[/B] /:.mellowsmiley.:/
نظر
-
در اصل توسط Trader7 پست شده است View Postاحتمال میدم گروه بیمه ای آخر بازار رنج بشن تا صف خرید
یه نگاه به چارت دانا و البرز و شاخص گروه بندازید متوجه سود زیادی که تو این گروه خوابیده خواهید شد
فقط گروه باید با یه حجم خوب این سیگنال خرید بسیار قوی رو صادر کنه
از طرفی امروز یا فردا قرار افزایش نرخ دیه به بیمه ای ها ابلاغ بشه که بتونند تعرفه هاشون رو افزایش بدن که همزمان شده با نقطه حساس در چارت که امروز یا فردا با خبر افزایش نرخ این گروه می تونند صعود خودشون رو شروع کنند...
همیشه میگم خودتون بررسی کنید بعد بخرید ولی این مورد کاملا استثناست...در سود ده بودنش شک نکنید!
بیمه دانا 130 و بیمه البرز 120 تومنی خنده دار نیست!؟
بیمه دانا فقط اگر سپرده ارزی خودش رو تبدیل به ریال کنه به ازای هر سهم 70 تومن سود میسازه!!!
موفق باشید /:.Heart.:/
البرز صف خرید شد
منتظر صف شدن دانا هستم
استارت گروه زده شد
رشد های شارپ گروه بیمه ای رو از دست ندید....
نظر
-
-
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Postغدیر و شبندر رو بدن اونوقت شاخص به نقطه بازگشت (در کانال نزولی چند ماهه اخیر) نزدیک میشه !!! شاید با این صفها یکی دو روز دیگه هم بتونن بازار رو نگه دارن تا ترس خریداران کمتر بشه !!! شاید هم امروز بدن !!![B]همه چیز پیش تر گفته شده، اما چون كسی گوش نكرده، دوباره برمی گردیم و تكرارش می كنیم.[/B] /:.mellowsmiley.:/
نظر
-
مي بينيد فقط يك درصد سهامم را مي فروشم بازار منفي ميشه اگر همين امروز دو درصد كنم 50درصد بازار صف فروش ميشه بنابراين من نمي خوام در قيمتها تاثير بگذارم ،اميدوارم حقيقي ها سهامهاي با ارزش را نگهدارنددوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
در اصل توسط ائلچی پست شده است View Postزوربا جان یکم از این سهم می گی؟
1. سفته بازی توش نیست....
2. حمایت حقوقی نداره
3.شناور سهم خیلی کمه (چیزی حدود 6 درصد)
4. کمترین پی بر ای رو در گروهش داره( پی بر ای گروه 6.5 و پی بر ای سفانو 5.5)
5. پیشبینی سود سال آینده ش بیش از سال گذشته ست و قیمت حاملای انرژی رو بسیار محتاطانه و بالا در نظر گرفته
6. تقسیم سود حداکثری داره...چیزی حدود 110 تا 120 تومن و مجمع سهم هم نزدیکه....
7.پارسال بعد از مجمع با 40 درصد مثبت باز شد......امسال منتظریم ببینیم چی میشه!
8.بر فرض امروز 700 بخری بری مجمع، 110 هم سود بگیری در میاد 590. سود سال آینده ش 135 تومنه و همیشه تقسیم سود حد اکثری داره...اینم در نظر بگیر که قیمت حاملای انرژی رو به مراتب بیش از الباقی همگروهیاش در نظر گرفته و احتمال تعدیل از این لحاظ داره
حالا بعد مجمع 590 بر 135 میشه 4.3.....
نتیجتا ریسکش خیلی پایینه
کم کم با پی بر ای 5 باز بشه یا نه با پی به ای گروه یعنی 6.5؟........
حالا با این بازار "هرکی هرکی و هرچی هرچی" خودت بشین حساب کن....
ارادتزی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
-
در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Postفروش 80 میلیون سهم از گروه خودرو ...... فقط 0.13 % یکی از سبدهای سبکم بود/:.yead.:/
می خوام پولمو ببرم جزایر قناری سرمایه گذاری کنم بازار ایران به درد نمی خوره :.thumbsupsmileyanim
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postمي بينيد فقط يك درصد سهامم را مي فروشم بازار منفي ميشه اگر همين امروز دو درصد كنم 50درصد بازار صف فروش ميشه بنابراين من نمي خوام در قيمتها تاثير بگذارم ،اميدوارم حقيقي ها سهامهاي با ارزش را نگهدارند
نظر
-
در اصل توسط iTrader پست شده است View Postدوستان یک حمایت جانانه از لابسا برای عبور از مقاومت می تونه برای همه سهامدارانش مفید باشه
بهتون قول میدم عبور از مقاومت سهم رو در بازار بی نظیر می کنه
چون می دونستم قراره از چنگ سهامداراش در بیاد
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postمي بينيد فقط يك درصد سهامم را مي فروشم بازار منفي ميشه اگر همين امروز دو درصد كنم 50درصد بازار صف فروش ميشه بنابراين من نمي خوام در قيمتها تاثير بگذارم ،اميدوارم حقيقي ها سهامهاي با ارزش را نگهدارند
منم گروه خودرو رو منفی کردم حالا با پولاش دارم گروه بیمه رو به صف خرید میبرم تو هم یکی از گروه ها رو صف خریدش کن/:.Heart.://:.yead.:/
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postمي بينيد فقط يك درصد سهامم را مي فروشم بازار منفي ميشه اگر همين امروز دو درصد كنم 50درصد بازار صف فروش ميشه بنابراين من نمي خوام در قيمتها تاثير بگذارم ،اميدوارم حقيقي ها سهامهاي با ارزش را نگهدارند[B]همه چیز پیش تر گفته شده، اما چون كسی گوش نكرده، دوباره برمی گردیم و تكرارش می كنیم.[/B] /:.mellowsmiley.:/
نظر
نظر