خرید تمحرکه
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
خريد خكارمشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?
نظر
-
-
-
در اصل توسط Yasser پست شده است View Postآریو جان کم کم دارم به حرفت ایمان میارم که هنوز سهم جا داره! من خیلی زود فروختمش! از 80 تا به 120 برسه جون منو دراورد حالا ببین چه روون شده معاملاتش!!!ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
چهارشنبه فرصت خیلی خوبی برای ورود بود. مشکل اینجاست که این چند نفر سهامدارای عمدش یکم خطری هستند. به نظرم اگه یه خبر رانتی پیدا کنیم مطمئن تر میشه روش کار کرد. شما خبری چیزی داری از معامله هاشون؟إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط Yasser پست شده است View Postچهارشنبه فرصت خیلی خوبی برای ورود بود. مشکل اینجاست که این چند نفر سهامدارای عمدش یکم خطری هستند. به نظرم اگه یه خبر رانتی پیدا کنیم مطمئن تر میشه روش کار کرد. شما خبری چیزی داری از معامله هاشون؟
یکیش معامله بلوکی هست که تو قیمت بالا قراره زده بشهریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
زيمنس سهامدار بموتو نيست شما بموتو را با ايران ترانسفو اشتباه گرفتيدالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط حامد پست شده است View Postفقط مواظب عرضه احتمالي زيمنس هم باشيداقاوحيددر اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postزيمنس سهامدار بموتو نيست شما بموتو را با ايران ترانسفو اشتباه گرفتيد[B][COLOR="#FF0000"][SIZE=4]کسی که باد می کارد ، چیزی جز طوفان درو نخواهد کرد[/SIZE][/COLOR][/B] ( ضرب المثل انگلیسی)
نظر
نظر