کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حسینا یه نوسان عجیب امروز داد! قیمت 3500 واقعا جوک بود
ولی دیگه 5000 تومن برای این سهم هم مقاومت روانیه ، هم با توجه به گپ 50% و جو منفی فردا خرید بالای 4 تومن جالب نیست . فروش بهتره
محسن جان ممنون فروختم رفت.
خدا بده برکت.عجب چیزی بود.
عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/
دوستان معاملات ایرانخودرو خیلی جالبه. کاملا کنترل شدست برای پیاده کردن نوسانگیرا. چون همه به خودرو نگاه میکن و تصمیم میگرن. امروز که خودرو منفی بود سعی کردن شبندر رو مثبت کامل نگه دارن که بازار رم نکنه. و به نظر من این سناریو ادامه داره. معاملات خودرو هیچ نگرانی نداره.
ظاهرا یکی از این قسمت صحبت من خوشش نیومد. تا خرخره رفته تو صف فروش /:.nono.:/
محسن جان ممنون فروختم رفت.
خدا بده برکت.عجب چیزی بود.
نوش جونت :)
دیگه هر وقت بازار خراب بود و اومدی غر زدی.....این حسینا رو یادت میارم جانگو! :)......هم تو آروم میشی!.....هم فاز منفی نمیدی دیگه/:.winksmiley02.:/
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نوش جونت :)
دیگه هر وقت بازار خراب بود و اومدی غر زدی.....این حسینا رو یادت میارم جانگو! :)......هم تو آروم میشی!.....هم فاز منفی نمیدی دیگه/:.winksmiley02.:/
من فاز منفی میدم؟؟؟؟؟؟
کی فاز منفی دادم زوربا؟
اشتباه گرفتیا
من فاز منفی میدم؟؟؟؟؟؟
کی فاز منفی دادم زوربا؟
اشتباه گرفتیا
بازار که خرابه رو میگم.....وقتی ناراحتی خب هم فاز خودت منفی میشه! هم اینجا که ابراز میکنی فاز بقیه ......
منظورم از اون فازایی نبود که بعضیا میان میدن!.....مبرز ترینشونم همون دوستیه که دلش واسه "آن مرد" تنگ شده!
شما از اون لحاظ کارت درسته/:.Heart.:/
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
بازار که خرابه رو میگم.....وقتی ناراحتی خب هم فاز خودت منفی میشه! هم اینجا که ابراز میکنی فاز بقیه ......
منظورم از اون فازایی نبود که بعضیا میان میدن!.....مبرز ترینشونم همون دوستیه که دلش واسه "آن مرد" تنگ شده!
شما از اون لحاظ کارت درسته/:.Heart.:/
اها حالا شد./:.winksmiley02.:/ میگم این حسینا عجب خیر رسونی هستش.اون از عرضه اولیه اش که 100 درصد داد.اینم از امروز
میارزید واسه خاطرش لابسا رو فروختم. ممنون از دوستانی هم که راهنمایی کردن.
نظر