کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خب مبارک دوستانیکه نوسان خوبی گرفتن از حسینا
سهم فردا رو مقاومت 5000 کار مهمی پیش رو داره. پایین میومد رو 4 تومن خوب میشد واسه خرید. فعلا سبد نقد تا فردا...
همگی خسته نباشید
دوست محترم شما حرف من رو میذارین بعد روی سخنتون به شبندره . اگر بعد برداشت کردم ببخشید.
خواهش می کنم دوست عزیز بله اشتباه شد خواستم پست را حذف کنم که نشد اما وقتی صحبت از لاف و گزاف به میان می آید باید متوجه می شدید که منظورم چه کسی هست به هر صورت باز هم عذر خواهی می کنم.
سهم فردا رو مقاومت 5000 کار مهمی پیش رو داره. پایین میومد رو 4 تومن خوب میشد واسه خرید. فعلا سبد نقد تا فردا...
همگی خسته نباشید
مبارک دوستان
میشینیم شاید فردا قیمت خوبی گیرمون بیاد ب نظرم فردا خیلیا ازسهم بیرون بیان
همگی خسته نباشید
بابام جان 7 دقیقه مونده، چرا بازار رو تمومش کردی؟ رفیق
خواهش می کنم دوست عزیز بله اشتباه شد خواستم پست را حذف کنم که نشد اما وقتی صحبت از لاف و گزاف به میان می آید باید متوجه می شدید که منظورم چه کسی هست به هر صورت باز هم عذر خواهی می کنم.
نظر