کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
چرا اما بدبینی بی دلیل نیست !!! با رفتاری که توی ماههای قبل دولت با بازار کرد نمیشه بدبینی رو کنار گذاشت !!!
وقتی بازار منفی هست همه میگن اقتصاد داغونه !!! اصلا ویران کرده دولت قبل اقتصاد کشور رو !!! چرا توقع دارید بازار رشد کنه؟؟؟ رشد اقتصادی منفی بوده و واویلا ....!!!!
خوب اقتصاد که همونه ، تغییرات خاصی هم که نشده !!! به فرض که چشم انداز برای سالهای بعد عالی و مثبت !!!! دلیل میشه همه صف خرید بشن !!! از شرکتهای صادراتی تا شرکتهای وابسته به واردات !!!!
وقتی هم که مثبت میکنن اینجوری یعنی همه مثبت و همه صف خرید !!!! باید منتظر همه منفی و همه صف فروش هم بود !! همینطورکه در ماههای قبل دیدیم !!!
ترسم اینه که به بهانه 5 هزار میلیارد تزریق نقدینگی به بازار چند برابر این 5 هزار از بازار نقدینگی بگیرن !!!
مثل کاری که آمریکاییها با توافق ژنو میکنن با ما !!! به بهانه آزاد سازی 4 میلیارد دلار دارایی ! چندین برابر اون دارایی ازمون میگیرن !!! و بعضیا خوشحالم میشن تازه !!!!
همون بهتر که خبری ازش نیست!
با شناوری زیاد و عدم تعدیل سود بعیده در مقطع فعلی بازگشایی خوبی داشته باشه.
بهتره تا تعیین تکلیف قطعی فروش مجتمع گلستان و خلیج فارس همینطور بسته بمونه تا جلو بزخری برخی رانت داران هم گرفته بشه
تاپیکو با این حجم معامله چطوری تونسته اینقدر رو شاخص تاثیر بزاره؟
/:.ohno-smiley.:/
نه عزیز دلم اشتباه هست با این حجم کم بخواد این اثر رو داشته باشه
مگر اینکه معامله شده باشه و هنوز روی تابلو نیومده باشه که نشونه دزدی میشه
والا
به حق چیزهای ندیده
اگه یک هو دیدین همه صف خریدش جمع شد و حجم معاملاتش بالا رفت بدونین حرف من درست بوده
حجم مبنا در شاخص کل اثر نداره بلکه قیمت *حجم هست که اثر گذار هست
همراه اول که همیشه فردای مجمع گزارشو میفرستاد رو کدال این سری که دیده بازار سبزه نمیدونم چرا دیر کرده!
تو tse که شماره ای نیست. یه شماره از سایت همراه اول 88673283 بود که هیچ کسی جواب نمیده. دوستان شماره ای دارن بدن زنگی بزنیم سرمایه آزاد کنیم شاخص 10 هزارواحد بخوره/:.yead.:/
همراه اول که همیشه فردای مجمع گزارشو میفرستاد رو کدال این سری که دیده بازار سبزه نمیدونم چرا دیر کرده!
تو tse که شماره ای نیست. یه شماره از سایت همراه اول 88673283 بود که هیچ کسی جواب نمیده. دوستان شماره ای دارن بدن زنگی بزنیم سرمایه آزاد کنیم شاخص 10 هزارواحد بخوره/:.yead.:/
/:.ohno-smiley.:/
نه عزیز دلم اشتباه هست با این حجم کم بخواد این اثر رو داشته باشه
مگر اینکه معامله شده باشه و هنوز روی تابلو نیومده باشه که نشونه دزدی میشه
والا
به حق چیزهای ندیده
اگه یک هو دیدین همه صف خریدش جمع شد و حجم معاملاتش بالا رفت بدونین حرف من درست بوده
حجم مبنا در شاخص کل اثر نداره بلکه قیمت *حجم هست که اثر گذار هست
احساس میکنم یه ناگفته هایی تو این سهم هست که اینطوری میشه
نظر