کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تا اين خودرو به بار بشينه هزاران بار فرصت خريد ميده توافق هسته اي ،تخصيص ارز مرجع، تلاش دولت براي حمايت از توليد و همه دستها براي صعود گروه خودرويي بكار گرفته شده اند و به نظرم همگي از اين خوان نعمت سود خواهيم برد اما يكم صبر مي خواد يكي دو روزي ممكنه سهم درجا بزنه و يا صف فروش بشه اما دوباره حركت خواهد كرد چنين سهمهايي بتجربه به من ثابت شده كه بالاخره راه خودشون را پيدا ميكنند. مثل شبندر بارها صف خريد و صف فروش شد تا به قيمتهاي نجومي رسيد. موفق باشيد
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
دوست عزیز سهم همراه در 25 مرداد ماه 92 دارای مبلغ 42001 بوده است و در 5 فروردین امسال به مبلغ 65032 رسیده است، حالا شما آبادانی هم که حساب نکنی به این نتیجه می رسی که بیش از 50% سود داده است ، اضافه کنم با این بازگشایی که امروز صورت گرفت و فروش 900 هزار سهمی حقوقی را هم مد نظر داشته باشیم ، اگر p/e این سهم را 6 بدهیم 6*6516=39096 قیمت سهم بدست می آید این یک و اما دو : اولین eps سال 92 سهم 9696 بوده است که بر اثر تعدیلات متعدد در نهایت 11045 ریال محقق شد یعنی 14 % افزایش را نشان می دهد ، حال اگر eps93 را که 6516 است 12% تعدیل دهد به مبلغ 72979 می رسیم که با p/e 6 می شود 43787 ، بنابراین اگر 26845 ریال قیمت پایانی قبل از معاملات امروز را در 160%ضرب کنیم به مبلغ 42952 می رسیم که از سود پیش بینی شده بنده یعنی 43787 ریال کمتر است .
لطفاً با تحلیل پاسخ دهید ، مزه انداختن هم کاری ندارد ، بنده هم می توانستم طور دیگری به شما جواب دهم و اما نکته پایانی : بنده متولد اهواز هستم نه آبادان و اصالت خانوادگی بنده (( کرد )) هست و آبادانی ها را هم دوست دارم . (ببخشید که طولانی شد)
نظر