کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آقااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ما سهمی به گندی این صادرات ندیدیم دیگه .............
وااااااااااااالااااااااااااااا..... حالمونو بهم زده ...
آآآآ یکی دیگه هم هست راستی .... > همراه !
همه سهام دارن تو پرتفو !! مام دلر داریم تو پرتفو !!!!
ساعت 11 شده حجم معاملاتش 320 عدده !!!!
حالا شما پیدا کن رتبه نقد شوندگی را ..............!!!!!!!!
خب فکر کنم دیگه سهم قویی نموند که با بازگشاییش شاخص رو مثبت کنند،پیش رو محدوده 79تا 80هزار واحد محدود مقاومتی خیلی قویی هست.شخصا فکر نمیکنم با این وضعیت در اولین برخورد به این محدوده عبور کنیم.من فکر میکنیم شاید بهتر باشه شاخص رو دستکاری نکنند تا خود فعالین بازار شاخص رو مدیریت کنه.
اگه شاخص کل بتونه خودش رو به محدوده 80هزار تا برسونه،از نظر من نشانه اینه که روند نزولی سه چهار ماه اخیر قدرت خودش رو از دست داده و بعد از اون هر اصلاحی بکنه زیر 74هزارتا نیاد حکم آمادگی برای صعود های قویتری خواهد بود.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
آقااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ما سهمی به گندی این صادرات ندیدیم دیگه .............
وااااااااااااالااااااااااااااا..... حالمونو بهم زده ...
آآآآ یکی دیگه هم هست راستی .... > همراه !
همه سهام دارن تو پرتفو !! مام دلر داریم تو پرتفو !!!!
ساعت 11 شده حجم معاملاتش 320 عدده !!!!
حالا شما پیدا کن رتبه نقد شوندگی را ..............!!!!!!!!
بازم دعا کن 320 تا معامله شده . بنده کسعدی دارم از بهمن ماه با بیشتر از 35% اصلاح هنوز کسی نمی خردش/:.sadsmiley.:/
لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
برای اینکه تو این بازار یه کم روحیه بگیرین......یه طنز تلخی هم از سایت ایران خودرو بزارم.......ببینین ما چقدر بدبختیم:
اندر احوالات "ال نود" در سایت ایران خودرو آمده است! :
سایر تجهزیات: محافظ فيش و رابط هاي بلندگو جلو, آقتاب گير سمت مسافر با آينه, كفپوش موكتي, جاي ليوان صندلي جلو
برای اینکه تو این بازار یه کم روحیه بگیرین......یه طنز تلخی هم از سایت ایران خودرو بزارم.......ببینین ما چقدر بدبختیم:
اندر احوالات "ال نود" در سایت ایران خودرو آمده است! :
سایر تجهزیات: محافظ فيش و رابط هاي بلندگو جلو, آقتاب گير سمت مسافر با آينه, كفپوش موكتي, جاي ليوان صندلي جلو
نظر