کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شکستن خط روند شوخی بردار نیست. خودرو از سه شنبه هفته قبل که صف فروش بود انقدر توصیه شد که بعضیا میترسیدن. به زور سبدشون رو گرفتم و خودم تبدیل کردم به حق خودرو:D
آقا محسن چرا زورت به ما نرسید اونوقت؟ /:.ohno-smiley.:/
به نظر من خرید فردا به راحتی امروز و از صف فروش نیست
با دیدن الگوهای مختلف تکنیکال امروز با قبول ریسک خرید کردم
نصف مبلغ مورد نظر رو خرید کردم نصف دیگر هر زمان که صف در حال جمع شدن بود
من فکر میکنم اگه تا آخر ساعات معاملاتی امروز با این حجم 3 تا 5میلیونی به پایان برسه ،فردا هم بشه از صف فروش خرید کرد
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
آقا محسن چرا زورت به ما نرسید اونوقت؟ /:.ohno-smiley.:/
بخدا من عمده پولم بلوکه ست تو شکف و همراه . با چندرغاز پولم خودرویی خریدم و انقدر هم به دوستان تو همین سایت گفتم که خسته شدم
تو همایش 5شنبه هم 80% بحث رو خودرویی کردم . یه جمله " بیشترین امید و بیشترین تحول بازار تو خودروییهاست"
بخدا من عمده پولم بلوکه ست تو شکف و همراه . با چندرغاز پولم خودرویی خریدم و انقدر هم به دوستان تو همین سایت گفتم که خسته شدم
تو همایش 5شنبه هم 80% بحث رو خودرویی کردم . یه جمله " بیشترین امید و بیشترین تحول بازار تو خودروییهاست"
شما لطف داری. ممنون ازت
الان خریدم کمی.
امید بخدا.....
فقط تا کجا نگهدارم؟
راستی این همایش هاتون رو بصورت ویدئوکنفرانس بذارین ما هم بیایم/.:biggrinsmiley.:/
نمودارهای من که میگه خودرو ممکنه "افتان و خیزان" تا محدوده 260تا 270تومن بره.طبیعتا اگه تحلیل نقض بشه ،اعلام خواهم کرد
خودرو فردا با مقاومت مهمی دست و پنچه نرم خواهد کرد
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
از بهترین های گروه خودرو سهم خپارسه که تحلیلش تو تاپیک هست : http://forums.boursy.com/showthread.php?t=1796&page=288
اما اصلی ترین مشکل سهم وجود حقوقی بی فکری بنام بیمه ایرانه که در کنار سایر حقوقیها سنگین سهم رو عرضه میکنند. چه هفته گذشته و چه امروز !
نظر