کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با تعدادش کار نداشتم فقط سهامهارو میخاستم بدونم
رمپنارو که اقای رهبر چرخش رو داره میگردونه
می مونه فارس که با قیمت گاز و افزایش اون شاید نتونی رشد آنچنانی ازش انتظار داشته باشی
ولی هر دو سهم خوش بنیه هستند
هر دو سهمای خوبی هستن و همون موقع من قصد فروش داشتم و کسانی که سالها تو بورس فعال بودن و خودشون تکنیکال تدریس میکنن گفتن نفروش که خیلی رشد میکنه ، جالب اینجاست که 3 ماه پیش در حالی که هر دو در حال رشد بودن و صف خرید یهو افت کردن و مپنا هم که بسته شد ، مپنا از 1200 رسید به زیر 800 تومن و فارس از 1800 رسید به زیر 1500 ، الان یه نمه بهتر شده ولی در کل بازار خیلی بیحاله ، هی میخوام پولمو بکشم بیرون از بورس باز میگن صبر کن آخه چقدر صبر کنم ، صبر کم و هر روز صفحه قرمزو ببینم ، اینم شد سهامداری؟
[CENTER]Winning Is Nothing But Trying To Win Is All Thing[/CENTER]
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
هر دو سهمای خوبی هستن و همون موقع من قصد فروش داشتم و کسانی که سالها تو بورس فعال بودن و خودشون تکنیکال تدریس میکنن گفتن نفروش که خیلی رشد میکنه ، جالب اینجاست که 3 ماه پیش در حالی که هر دو در حال رشد بودن و صف خرید یهو افت کردن و مپنا هم که بسته شد ، مپنا از 1200 رسید به زیر 800 تومن و فارس از 1800 رسید به زیر 1500 ، الان یه نمه بهتر شده ولی در کل بازار خیلی بیحاله ، هی میخوام پولمو بکشم بیرون از بورس باز میگن صبر کن آخه چقدر صبر کنم ، صبر کم و هر روز صفحه قرمزو ببینم ، اینم شد سهامداری؟
خب با این وضعیت منم دارم به این گزینه فکر میکنم!
خود پول به درک!از مردم پول دستمه، آبرومون در خطره.هر جور حساب کنید دولت به وضوح از من و شما نوسان گرفت و یه آبم روش
ولی خانم مینوی هم خیلی مانور میدن دیگه!!!
من اهل زورگویی و دعوا و این چیزا نیستم ! آقای اعتدال هم اهلش نیست ! بحث سر حرف تا عمل هست ! بازاری داشتیم که کما بیش فرصتهای خوبی درش برای سود بود هم کوتاه مدت هم بلند مدت ! الان مشکل سر خود بازار هست ! افراد اغلب خسته شدن از بازار چون روند بازار اونی که باید باشه نیست ! جالبه که به اون بازار قبلی یه عده میگفتن دستوری !
سلام دوستان شرمنده ما شعر نداریم
1 لطیفه می سراییم:
میدونید چرا محبوبیت حافظ بیشتر از سعدیه؟
.
.
.
.
.
.
.
.
چون سعدی میگه :برو کار کن مگو چیست کار!!!!!!!!!!
اما
حافظ میگه: بنشین بر لب جوی و گذر عمر ببین.
نفر بعدی با "ن" شروع کنه لطفاlaughingsmiley
اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!
نظر