کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
مطمئن باشيد وقتي من فقط يك درصد از سهامم را بفروشم بازار متعادل خواهد شد حالا اگر كساني جو گير شوند و آنها هم بفروشند انوقت بازار منفي ميشهعفروش من فقط براي سرگرميه نه به خاطر سود يا زيان.شما چرا؟
والا در حدی نیستم در مورد نظرات کارشناسی مشاوراتون نظر بدم ولی فک کنم الان باید بخری که بازار متعادل بشه. /.:biggrinsmiley.:/
ما هم بیشتر واسه دورهمی اینجا میایم وگرنه سرمایه اصلی که دست شماست
والا در حدی نیستم در مورد نظرات کارشناسی مشاوراتون نظر بدم ولی فک کنم الان باید بخری که بازار متعادل بشه. /.:biggrinsmiley.:/
شبندر که قبلا اعلام کرده تو بالا و پایین بردن بازار دخالت نخواهد کرد /:.yead.:/وگرنه اگر اراده کنه به تنهایی شاخص را به 100000 تا می رسونه
این بنده خدا هم مثل شاخص آبادی تو بازار دست نمیبره
حالا خودمونیم شبندر شما احتمالا فوق لیسانس معارف نداری؟
مطمئن باشيد وقتي من فقط يك درصد از سهامم را بفروشم بازار متعادل خواهد شد حالا اگر كساني جو گير شوند و آنها هم بفروشند انوقت بازار منفي ميشهعفروش من فقط براي سرگرميه نه به خاطر سود يا زيان.شما چرا؟
تو رو جان عزیزت نفروشی ها ، دلت واسه ما نمی سوزه واسه اهل و عیال ما بسوزه! رحم کن.
نظر