کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
استاد عزيز ، حسينا سهم پرخير و بركتيه ، حتي كسي را كه تا مجمع باهاش بمونه از سود عاليش بي بهره نمي گذاره ! هنوز گذر سفته بازان به كوچه حسينا نرسيده ;;)
در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است
View Post
دوستان حسینا واقعا چیزی توش هست یا میخان بدجور بندازن به صفویان؟
موفقیت از آن کسانی نیست که هرگز دچار ناکامی نشده اند، بلکه متعلق به کسانی است که هرگز برای ازسرگرفتن مبارزه، بیم و هراسی ندارند. هانری کپ
دوست عزيز ، يقيناً نوع بيان من جنبه اطلاع رساني داشت و به هيچ عنوان قصد جسارت و بي احترامي نداشتم و از نظر اين حقير تمامي دوستان عزيز من در اين تاپيك حق استادي به گردن من دارند و هميشه از راهنماييهاي ارزنده ايشان استفاده كرده ام . جو احترام موجود در اين سايت در گرانبهايي است كه در هيچ سايت مشابه ديگري نديده ام . هميشه شاد و پرسود باشيد.ضمناً بابت تكرار پست كه سهواً صورت گرفت پوزش مرا بپذيريد:x
در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است
View Post
استاد خودتی
من از بنیاد سهم اطلاعی ندارم و از دوستان سوال کردم
موفقیت از آن کسانی نیست که هرگز دچار ناکامی نشده اند، بلکه متعلق به کسانی است که هرگز برای ازسرگرفتن مبارزه، بیم و هراسی ندارند. هانری کپ
دوستان تسه ها رو دارين !!!!! بيچاره اونايي كه ميخوان وام خريد بگيرن. براي 35 مليون وام حدود 6 ميليون پول اوراق ميشه!!!! قيمت امروز تسه ها 85000
واقعا نمی دونم به کی بد و بیراه بگم.من میخام تا هفته بعد این وامو بگیرم/
فکرشو بکن بریا 35 تومن باید 6 تومن حق دلالی بدم.و از اون طرف هم به جای 35 باید 52 ملیون به بانک برگردونم.اصلا نمی دونم خونه بگیرم یا نه؟توی بوس بمونم
فکرشو بکن بریا 35 تومن باید 6 تومن حق دلالی بدم.و از اون طرف هم به جای 35 باید 52 ملیون به بانک برگردونم.اصلا نمی دونم خونه بگیرم یا نه؟توی بوس بمونم
یک حساب سرانگشتی در مورد تسه ها
اگر 10 میلیون در بانک مسکن سپرده گذاری کنید پس از یکسال 20 میلیون وام مسکن میگیریم که می شود 40 عدد اوراق
اگر این 40 عدد را با قیمت امروز که 85000 تومان است بفروشیم 3.400.000 تومان سود برده ایم که درصد سود ان نسبت به
10 میلیون می شود 34% که با توجه به ریسک کم ان و تورم موجود سود خوبی است
به عبارت دیگر خرید اوراق در این قیمتها توجیه ندارد
تو اکثر نمودارای تسه ها واگرایی رخ داده که میشه امیدوار بود انشالا به زودی کاهش قیمت پیدا کنن. در خرید عجله نکن.
نظر