امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
اتفاقا دلیل اصلی گیج خوردن بازار همینه که خودشو به خودرو گره زده ! و دولت هم با همین یه گروه کل بازار رو سر کار گذاشته ! حتی همه خودرویی ها هم مثبت بشن و روی 4 درصد حجم مبناشون رو بدن 100-200 واحد تاثیر میذاره روی شاخص ! خودرو فقط پول بازار را می بلعد همین !
حقوقی خپارس که حسابی میفروشه روی 4% مثبت ! از اونطرف حقوقی خکاوه اومد یک تومان بالاتر از پایینترین قیمت هفته خکاوه ! 2 میلیون سهم فروخت !
نظر
-
در اصل توسط sonami2616 پست شده است View Postچقدر جالبه که شما دولت رو فقط یه نفر و اونم آقای روحانی می دونید
از نظر من علت افت شاخص بی تجربگی ( در خوشبینانه ترین حالت) مدیران بورس،رکود شدید حاکم بر اقتصاد (که دولت جدید را خیلی در آن مقصر نمیدانم)،نا اگاهی سهامداران خرد به اصول سرمایه گذاری و درگیریهای احتمالی بین جناهای سیاسی میدانم.
در هر صورت موفق باشید
Sent from my C6802 using Tapatalk
نظر
-
در اصل توسط einstein پست شده است View Postدوست عزیز، اینطور نیست ولی واقعآ ربط افت شاخص و دولت را درک نمیکنم.ممنون میشم اگر یا عزیز دیگری ارتباط ایندو را میداند، بگوید تا ما هم متوجه شویم.
از نظر من علت افت شاخص بی تجربگی ( در خوشبینانه ترین حالت) مدیران بورس،رکود شدید حاکم بر اقتصاد (که دولت جدید را خیلی در آن مقصر نمیدانم)،نا اگاهی سهامداران خرد به اصول سرمایه گذاری و درگیریهای احتمالی بین جناهای سیاسی میدانم.
در هر صورت موفق باشید
نظر
-
-
در اصل توسط einstein پست شده است View Postدوست عزیز، اینطور نیست ولی واقعآ ربط افت شاخص و دولت را درک نمیکنم.ممنون میشم اگر یا عزیز دیگری ارتباط ایندو را میداند، بگوید تا ما هم متوجه شویم.
در هر صورت موفق باشید
1- عدم مدیریت درست مسئولان اقتصادی دولت در کنترل نرخ سود بانکی به گونه ای مسابقه درست شده بود در بالاتر بودن سود
2- عرضه های سنگین خصوصی سازی
3- سخنرانی معروف وزیر اقتصاد که یادتون هست گفت ما احساس کردیم بورس حباب دارد و خواستیم بورس رو بترکونیم
4- سخنان عبده تبریزی در خصوص حبابی بودن بورس
5- بعید می دونم مدیران بورس بی تجربه باشن ، من نمی خوام از صالح آبادی دفاع کنم ولی ایشون الان 8 سال رئیس بورس و در بحرانی ترین شرایط که تحت سنگین ترین شرایط بودیم بنابراین بی تجربه نیست بلکه دستورات اشتبا بهش میدن ، من مهم ترین عامل ریطش بازار رو قصد دولت برای تخلیه جیب سهامداران برای جبران کسری بودجه می دونم و همین امر سبب بی اعتمادی شدید به بازار شد
چرا ما میایم همش ایرادات رو میندازیم گردن مردم ؟!!! مردم حق دارن نگران باشن ما به عنوان دولت مردان نباید به این بی اعتمادی دامن بزنیم
نظر
-
در اصل توسط Sushiant پست شده است View Postشاخص مثبت !! بازار خسته کننده !!!
جانگو جان میدونی که آواتارت عشق منه ؟؟
انگار واسه این دولت تدبیر و امید بورس هیچ معنا و مفهومی نداره.من که فعلا واقعا نا امیدم.نمیدونم اون قسمت امید این دولت کی پدیدار میشه.
نظر
-
فردا خساپا با مقاومت خیلی مهمی (255تومن )دست و پنچه نرم خواهد کرد،احتمال اینکه از این مقاومت عبور کنه و به 270تومن برسه وجود داره.
فعلا خدانگهدار همگی"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
نظر