امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • soldier
    عضو عادی
    • Dec 2013
    • 111

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط einstein پست شده است View Post
    دوست عزیز، اینطور نیست ولی واقعآ ربط افت شاخص و دولت را درک نمیکنم.ممنون میشم اگر یا عزیز دیگری ارتباط ایندو را میداند، بگوید تا ما هم متوجه شویم.
    از نظر من علت افت شاخص بی تجربگی ( در خوشبینانه ترین حالت) مدیران بورس،رکود شدید حاکم بر اقتصاد (که دولت جدید را خیلی در آن مقصر نمیدانم)،نا اگاهی سهامداران خرد به اصول سرمایه گذاری و درگیریهای احتمالی بین جناهای سیاسی میدانم.
    در هر صورت موفق باشید

Sent from my C6802 using Tapatalk
    به نظر شما اگر مدیران بی تجربه در راس بورس قرار دارند و بعد از این گند کاری برکنار که نشدند هیچ حتا توبیخ و بازخواست هم نشدن هیچ ربطی به دولت نداره در سیستم اداری هر سرپرستی مسئول کارهای زیر دست هست و اگر زیردستی خطا کنه سرپرست باید جوابگو باشه مخصوصا زمانی که زیردست بازخواست نمیشه نشون از این مساله داره که این قضایا هدفمند بوده
    در این میان تبلیغات رسانه ها و تبلیغات در مورد سودآوری بازار سرمایه درست قبل از افت های شدید چند ماه اخیر نشان از همدست بودن دوجناح در این قضیه داره
    یکی از بزرگترین مشکلات اقتصادی کشور ما در دولت قبل افزایش بالاو بی حساب نقدینگی در دست مردم بود که باعث تورم شدید شد و الان خارج کردن نقدینگی همونجور بی حساب در دولت جدید داره این مشکل رو حل میکنه البته به شکلی که تمام فشار رو مردم عادی متحمل بشن
    کافیه از بالا به قضیه نگاه کنید تا متوجه سناریو در حال اجرا بشید اتفاقی که الان داره میوفته اینه که قبلا از اونور بوم می افتادیم الان داریم از اینور بوم پایین می افتیم و طبق معمول کسی که اسیب میبینه قشر ضعیف و متوسط جامعست و متاسفانه تنها چیزی که دیده میشه صفر و یکه یه عده طرفدار دلت قدیم که دائم میگن دولت قبلی خوب بود و از وقتی دولت جدید اومد اینطور شد و یه عده طرفدار دولت جدید که تنها حرفشون اینه که این گندکاریا از دولت قبله هیچ کس به این فکر نمیکنه که دولت جدید داره افتضاح اقتصادی دولت قبل رو با افتضاحی دیگه پاک میکنه

نظر

• Sushiant
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 1391

در اصل توسط DJANGO پست شده است View Post
      اره میدونم.از اونموقع که دوتامونم شبندر داشتیم و تو تاپیک شبندر بودیم یادمه.یادش بخیر چه روزهای خوبی بود.بازار سراسر سبز.
      انگار واسه این دولت تدبیر و امید بورس هیچ معنا و مفهومی نداره.من که فعلا واقعا نا امیدم.نمیدونم اون قسمت امید این دولت کی پدیدار میشه.
      آره واقعا یادش بخیر ....

جانگو جان من طرفدار هیچ دولتی نیستم چون قطعا در قدرت طلبی فساد وجود دارد ولیکن با نگاه بلند مدت به مسایل کلان کشور به نظر من رفتار دولت جدید قابل قبولتر از دولتهای پیشین است . جا داره رفتار های دولت گذشته رو به یاد بیاریم دولتی پر از دروغ ...!!!! دولتی پر از حرفهای مفت و پوشالی .... !!!! دولتی بی دولت !!!!
      فقط از این مقایسه هست که به نتایجی ملموس میرسیم ....
      البته تا استانداردهای جهانی 50 سال فاصله داریم ولی خوب چاره ای نیست میگن در بیابان لنگ کفش هم نعمتیست ....
      /:.winksmiley02.:/
      هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• OMIDSAN
        عضو عادی
        • Nov 2013
        • 54

وساخت فرصت خریده. از دست ندهید. حیف نقدینگی ندارم

نظر

• DJANGO
          عضو فعال
          • May 2013
          • 1701

در اصل توسط soldier پست شده است View Post
          به نظر شما اگر مدیران بی تجربه در راس بورس قرار دارند و بعد از این گند کاری برکنار که نشدند هیچ حتا توبیخ و بازخواست هم نشدن هیچ ربطی به دولت نداره در سیستم اداری هر سرپرستی مسئول کارهای زیر دست هست و اگر زیردستی خطا کنه سرپرست باید جوابگو باشه مخصوصا زمانی که زیردست بازخواست نمیشه نشون از این مساله داره که این قضایا هدفمند بوده
          در این میان تبلیغات رسانه ها و تبلیغات در مورد سودآوری بازار سرمایه درست قبل از افت های شدید چند ماه اخیر نشان از همدست بودن دوجناح در این قضیه داره
          یکی از بزرگترین مشکلات اقتصادی کشور ما در دولت قبل افزایش بالاو بی حساب نقدینگی در دست مردم بود که باعث تورم شدید شد و الان خارج کردن نقدینگی همونجور بی حساب در دولت جدید داره این مشکل رو حل میکنه البته به شکلی که تمام فشار رو مردم عادی متحمل بشن
          کافیه از بالا به قضیه نگاه کنید تا متوجه سناریو در حال اجرا بشید اتفاقی که الان داره میوفته اینه که قبلا از اونور بوم می افتادیم الان داریم از اینور بوم پایین می افتیم و طبق معمول کسی که اسیب میبینه قشر ضعیف و متوسط جامعست و متاسفانه تنها چیزی که دیده میشه صفر و یکه یه عده طرفدار دلت قدیم که دائم میگن دولت قبلی خوب بود و از وقتی دولت جدید اومد اینطور شد و یه عده طرفدار دولت جدید که تنها حرفشون اینه که این گندکاریا از دولت قبله هیچ کس به این فکر نمیکنه که دولت جدید داره افتضاح اقتصادی دولت قبل رو با افتضاحی دیگه پاک میکنه
          والا الان که دارم فکر میکنم میبینم جریان ما شده دقیقا جریان قلعه حیوانات.
          هیچی یاد هیچ کس نمیاد.هر روز هم بدتر از دیروز.
          به نظرم بهترین زمان واسه خروج از بازار همون موقع بود که دولت جدید روی کار اومد.
          من خودم به این دولت رای دادم و هیچ خیری هم ندیدم تا الان.البته این زمانی کی از روی کار اومدن دولت میگذره زمان کمی هم نیست.
          این دولت همونطور که سکوت کرد تا قیمت خودرو بره به اینجا برسه/همونطوری هم سکوت میکنه تا بازار سرمایه به جایی که نباید برسه.
          بهتره خودمون رو بی خودی دلخوش نکنیم.هیچ اتفاق تازه ای منتظرمون نیست.تا بوده همین بوده.
          عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• Mohsen Mehrvarz
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 1683

من به زور باید به شما سود برسونم با خودروییها :))
            از شنبه گذشته هی تاکید و هی مانورررر ک
            "بهمن ماه سال گذشته، مسئولان صنعت خودرو از توافق نهایی با پژو خبر داده و اعلام کرده بودند که پژو در مذاکرات اولیه، انعقاد قراردادهای جدید با شرایط مناسب با ایران را قبول کرده است . در همان زمان بر این نکته تاکید شده بود که تا دو سه ماه آینده نتایج این مذاکرات مشخص خواهد شد به نحوی که در فروردین ماه و اردیبهشت ماه شاهد نتایج مذاکرات اولیه با شرکت‌های بزرگ خودروساز خارجی خواهیم بود . این در حالی است که وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز بهمن ماه سال گذشته از آغاز ارتباطات مثبت پژو با ایران خبرداده و گفته بود که ایران حاضر نیست که چراغ سبز به پژو را در شرایطی نشان دهد که منافع همکاری مشترک، برد- برد نباشد. "

شکستن خط روند نزولی ایران خودرو و پولبک روز گذشته و تداوم رشد امروز = مهر تاییدی بر حقانیت ساده و اصولی ترین اصل تکنیکال

نظر

• DJANGO
              عضو فعال
              • May 2013
              • 1701

صف فروش وبیمه (دسترنج حقوقی الدنگ) بعد از معاملات 40 میلیونی مبارک همه سهامدارای وبیمه.
              خاک تو سر همشون.
              عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• "heydar"
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 7493

خرید خمحرکه
                صبح در قیمت های منفی

نظر

• afsh
                  عضو فعال
                  • Sep 2013
                  • 319

لابسا داران محترم تبریک بنده را پذیرا باشید، سهمی که p/e آن نصف گروهشه،
                  دوستانی که این سهم را ندارند با تحلیل و دقت بیشتری وارد شوند،
                  این جمله آخری رو به این دلیل نوشتم که دوستان حواسشون و جمع کنن و با مسئولیت خودشون وارد بشن و پیام بنده هم تبلیغ محسوب نشه.
                  کار ساده و درست، بهتر از کار پیچیده و نادرست

نظر

• ahmoeini
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2562

مطمئانا تا آخر وقت این صف خودرو عرضه خواهد شد

نظر

• einstein
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 360

در اصل توسط sonami2616 پست شده است View Post
                      شما که خودت بهتر از همه می دونی چن دلیل عمده داشت که باعث شد اعتماد به بازار از بین بره:
                      1- عدم مدیریت درست مسئولان اقتصادی دولت در کنترل نرخ سود بانکی به گونه ای مسابقه درست شده بود در بالاتر بودن سود
                      2- عرضه های سنگین خصوصی سازی
                      3- سخنرانی معروف وزیر اقتصاد که یادتون هست گفت ما احساس کردیم بورس حباب دارد و خواستیم بورس رو بترکونیم
                      4- سخنان عبده تبریزی در خصوص حبابی بودن بورس
                      5- بعید می دونم مدیران بورس بی تجربه باشن ، من نمی خوام از صالح آبادی دفاع کنم ولی ایشون الان 8 سال رئیس بورس و در بحرانی ترین شرایط که تحت سنگین ترین شرایط بودیم بنابراین بی تجربه نیست بلکه دستورات اشتبا بهش میدن ، من مهم ترین عامل ریطش بازار رو قصد دولت برای تخلیه جیب سهامداران برای جبران کسری بودجه می دونم و همین امر سبب بی اعتمادی شدید به بازار شد
                      چرا ما میایم همش ایرادات رو میندازیم گردن مردم ؟!!! مردم حق دارن نگران باشن ما به عنوان دولت مردان نباید به این بی اعتمادی دامن بزنیم
                      قبل از هر چیز،امیدوارم که دوستان از این بحث ازرده خاطر نشوند.
                      1)چرا میگویم مدیران بورس بی تجربگی کردند؟ زمانی که شرکتها را وادار به صدور بیانیه های شفافسازی میکردند که همه انها کپی یک متن واحد بودند، باید شرکتها را وادار میکردند که سود سال 93 خود را زودتر از موقع اعلام میکردند.عامل حبتبی شدن بورس همین سود قابل توجه شرکتها در سال 92 و دادن ضریب p/e غیر واقعی توسط سهامداران نا اگاه و افت قابل توجه سود سال 93 نسبت به سال قبل بود.
                      2) ایا الان کسی هست که نسبت به حبابی بودن سهام در اواخر آذر و اوایل دی شک داشته باشد؟تنها ایراد وزیر اقتصاد و دکتر عبده این است که دیر هشدار دادند.اگر قیمت سهمی در دیماه حبابی نبود، الان که ان سهم 30% زیر ان قیمت دارد معامله میشود، چرا سهامداران حاضر به خرید نیستند؟
                      3) عرضه های خصوصی سازی جهت عمق دادن به بورس لازم بود ( البته در کل جای بحث دارد)
                      4) در مورد سود بانکی، اولا دولت به منظور جذب نقدینگی ناچار بود، دوما تورم بالای 50%، سود بانکی بالاتری هم میطلبد و سوم اینکه قرار نیست دولت فقط نگران منافع من سهامدار باشد و اون باز نشسته بیچاره ای که پس انداز ناچیرش را در بانک سپرده کرد، به من سهامدار سوبسید بدهد.
                      5) در مورد تامین کسری بودجه، من اماری از میزان سهام واگذار شده توسط سازمان خصوصی سازی خبری ندارم و فعلا نمی توانم نظری بدهم.

Sent from my C6802 using Tapatalk

نظر

• masoud ramezani
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 587

خرید قزوین قیمت 4049
                        خرید خاور قیمت 815-826
                        خرید وبصادر قیمت 959
                        خرید رمپنا پله اول قیمت7962
                        اضافه کردن به ثتران قیمت2790
                        فروش ثنوسا با ضرر

نظر

• soldier
                          عضو عادی
                          • Dec 2013
                          • 111

در اصل توسط DJANGO پست شده است View Post
                          والا الان که دارم فکر میکنم میبینم جریان ما شده دقیقا جریان قلعه حیوانات.
                          هیچی یاد هیچ کس نمیاد.هر روز هم بدتر از دیروز.
                          به نظرم بهترین زمان واسه خروج از بازار همون موقع بود که دولت جدید روی کار اومد.
                          من خودم به این دولت رای دادم و هیچ خیری هم ندیدم تا الان.البته این زمانی کی از روی کار اومدن دولت میگذره زمان کمی هم نیست.
                          این دولت همونطور که سکوت کرد تا قیمت خودرو بره به اینجا برسه/همونطوری هم سکوت میکنه تا بازار سرمایه به جایی که نباید برسه.
                          بهتره خودمون رو بی خودی دلخوش نکنیم.هیچ اتفاق تازه ای منتظرمون نیست.تا بوده همین بوده.
                          جنگو عزیز من اصلا نمیخوام نسبت به بورس بدبین باشم اتفاقا با اینکه من هم مثل خیلی از شما تو این بلبشو کلی ضرر دادم اما اعتقاد دارم به زودی بازار خوبی در پیش داریم الان وضع بازار ما دقیقا مثل یک کشور جنگ زدست که جنگش تموم شده فقط خسارتاش باقی مونده که اونم رفته رفته درست میشه و فعلا در دوره سازندگی و ترمیم خرابی ها بسر میبریم
                          فقط تحلیل شخصی خودم رو در این مورد گفتم اینکه دولت جدید اومد افزایش نقدینگی که طی مدتها به جامعه تزریق شده بود و عامل تمام مشکلات اقتصادی بود رو با فشار به مردم عادی و بصورت فشرده تخلیه کرد واسه همینم در زمانی که باید تاثیر مثبت مذاکرات و بازگشت بدهی ها رو میدیدیم با این وضع روبرو شدیم
                          معتقدم دولت فعلی در ایجاد این وضعیت کمتر از دولت قبلی مقصر نیست
                          آخرین ویرایش توسط soldier؛ 2014/05/05, 10:28.

نظر

• sadeghmousavi
                            عضو فعال
                            • Aug 2013
                            • 484

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
                            من به زور باید به شما سود برسونم با خودروییها :))
                            از شنبه گذشته هی تاکید و هی مانورررر ک
                            .............................
                            شکستن خط روند نزولی ایران خودرو و پولبک روز گذشته و تداوم رشد امروز = مهر تاییدی بر حقانیت ساده و اصولی ترین اصل تکنیکال
                            آقا ایشالا پرسود باشی

راستی من که نتونستم تی اس ای رو باز کنم. میدونین حق خودرو تا کی مهلت داره؟

نظر

• Trader7
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 940

خطاب به طرفدارای روحانی
                              لطفا بدون تعصب بخونید

یادتون نیست قبل از عید طیب نیا به عرضه های دستوری و جلوگیری از رشد بازار اعتراف کرد؟
                              همه خبرگزاری ها نقل قول کردند...شما چطور ندیدید؟
                              حالا هم با حمایت دستوری می خوان اشتباهاتشون رو جبران کنند...
                              کجای دنیا با اقتصاد دستوری به نتیجه رسیدند که ما دومیش باشیم؟
                              این وزیر اقتصاد اگر واقعا اقتصاد خونده و با پارتی بازی مدرک نگرفته چه جوری هنوز نمی دونه اقتصاد دستوری کاملا اشتباهه!؟

البته از رئیس جمهوری که وزرای خودش رو از بین دلال های دهه 60 و یک مشت بی سواد به ظاهر با سواد مثل طیب نیا انتخاب می کنه انتظاری جز این نیست!
                              واقعا تعجب می کنم که دارید از کسی دفاع می کنید که به جای معذرت خواهی از مردم تو تلویزیون جلوی 80 میلیون نفر علنی از جشن اشرافی که زنش در کاخ سعد آباد گرفت دفاع می کند!
                              وزیر دیگرش که فقط به فکر جیب خودش است و افزایش ثروت شخصی(خروج محصولات پتروشیمی از بورس کالا)
                              یک ابله دیگر هم می خواهد لیزینگ مسکن راه بندازه تا دیگه مردم بی چاره آرزوی خانه دار شدن رو به گور ببرند...
                              میان صد بار میگن اگر نیازمند و بدبخت هستید برای یارانه ثبت نام کنید(شخصیت افراد آبرومند ولی از نظر مالی ضعیف رو له کردند)

کلا سیستم اینه تا 3 سال دیگه هر کاری به نتیجه رسید حسن انجام داده هر کاری هم خراب شد تقصیر محموده...
                              اینجا جاش نیست وگرنه 10 صفحه از اشتباهات روحانی تو این 10 ماه براتون می نویسم...

موفق باشید
                              @};-

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 1683

در اصل توسط sadeghmousavi پست شده است View Post
                                آقا ایشالا پرسود باشی

راستی من که نتونستم تی اس ای رو باز کنم. میدونین حق خودرو تا کی مهلت داره؟
                                تا 20 خرداد

نظر

در حال کار...
                                X