کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شپلیمو بعد یک سال با همون قیمتی که خریدم فروختمم و اه از نهادم بلند شد که چرا 300 نفروختمششش امان از طمع و یه وقتا به حرف این و اون گوش دادن /:.negaran.:/
دوست گرامی من آرزویی ندارم فقط دارم تحلیلم رو میزارم ، مثل اینکه شما ها خیلی آرزو دارین یا اینکه مساله ، مساله ی دیگری هستش.
همونطور که رو شکل معلومه حمایت rsi خودش رو شکونده همچنین حمایت معتبر 340 خودش رو شکونده تو یک کانال نزولی هم هستش و هدفش کف کانال که متناظر با 250 تومان هستش.
دوست عزیز لطفا تو جوابتون دیگران رو جمع نبندین
ضمنا کانال وقتی معتبره که حداقل 4 بار به سقف و 4 بار به کف واکنش نشون داده باشه که با این شرایط کانال شما معنی و مفهوک کانال رو نداره یا حداقل اعتبارش رو!!
الان روی حمایت 88.6 فیبوی اصلاحی قرار داره و آر اس آی هم روی 30 قرار داره که 3 بار قبلا به اون واکنش نشون داده!!!!
و با توجه به فرسایشی بودن روند اصلاحی و وجود واگرایی های + در مکدی و آر اس آی احتمال صعود بیشتر از نزوله!!!
هر کسی از 1 بعد به نمودار و تحلیل نگاه میکنه
جناب شبندر هم 1 جور دیدگاه دارن که گاها خودرو رو بالای 10000 تومان قیمت میدن گاها میگن حبابه
این تنوع دیدگا ه هاس که باعث تنوع استراتژی ها شده
اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!
شپلیمو بعد یک سال با همون قیمتی که خریدم فروختمم و اه از نهادم بلند شد که چرا 300 نفروختمششش امان از طمع و یه وقتا به حرف این و اون گوش دادن /:.negaran.:/
دوست عزیز لطفا تو جوابتون دیگران رو جمع نبندین
ضمنا کانال وقتی معتبره که حداقل 4 بار به سقف و 4 بار به کف واکنش نشون داده باشه که با این شرایط کانال شما معنی و مفهوک کانال رو نداره یا حداقل اعتبارش رو!!
الان روی حمایت 88.6 فیبوی اصلاحی قرار داره و آر اس آی هم روی 30 قرار داره که 3 بار قبلا به اون واکنش نشون داده!!!!
و با توجه به فرسایشی بودن روند اصلاحی و وجود واگرایی های + در مکدی و آر اس آی احتمال صعود بیشتر از نزوله!!!
هر کسی از 1 بعد به نمودار و تحلیل نگاه میکنه
جناب شبندر هم 1 جور دیدگاه دارن که گاها خودرو رو بالای 10000 تومان قیمت میدن گاها میگن حبابه
این تنوع دیدگا ه هاس که باعث تنوع استراتژی ها شده
دوست گرامی اولا وقتی برای یه پست چند نفر به آدم میپره باید همزمان جواب همشون رو داد.
دوما خیلی از کانالهایی که خیلی از دوستان اینجا میکشن و دست و پا براشون میشکونید فاقد اعتبار هستند ، میتونم خیلی هاشون رو براتون بالا بیارم ، ولی کانال اونها معتبره چون که ...
نمیدونم چرا فقط خودت جوابش رو بده.
سوما کسی رو با کسی مقایسه نکن ، اگر هم مقایسه میکنی اسم نیار من هم میتونم شما رو با یه آدمهایی مقایسه کنم که شاید لیاقت شما مقایسه با اونها نباشه.
نيمي از رايان هاي نازنينم رو فروختم امروز. با اخابر به مجمع خواهم رفت. در منفي كامل و نزديك آن به شاملا و شلعاب اضافه كردم. ذوب رو هم ير به ير دادم رفت اگه پايين بياد مجددا جايگزين خواهم كرد. همچنان تاكيد مي كنم بر سهم هايي كه مجامع خوبي دارند و پي به بازگشايي آنها بعد از مجمع حتي الامكان بالاي 5 نباشه
واكنش هاي پنيك و عصبي بازار در سقوط و صعودها چه توسط حقيقي ها و چه حقوقي ها بهترين فرصت براي شكار سهم هاي خوب توسط پيرمردهاي بلندمدتي مثل بندست. :)
نظر