کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان عزیز امیدوارم امروز لااقل گوشه ای از سبدتون سبز بوده باشه انشاا... که اسمون زندگیتون همیشه ابی باشه (فعلا اسمون بورسمون کمی ابریست که انشاا... اون هم به زودی ابی میشه) قدر زندگی کوتاهمون رو توی این دنیای فانی بدونیم چشم هم بذاریم میبینیم عمرمون تموم شده وهیچ کاری نکردیم به قول معروف خیلی زود دیر میشه امیدوارم که همگی قدر نعمتهایی رو که داریم بدونیم همتون رو مثل خانواده ام دوست دارم انشاا... که اخر هفته خوبی داشته باشید وبهتون خوش بگذره .
دوست گرامی من آرزویی ندارم فقط دارم تحلیلم رو میزارم ، مثل اینکه شما ها خیلی آرزو دارین یا اینکه مساله ، مساله ی دیگری هستش.
همونطور که رو شکل معلومه حمایت rsi خودش رو شکونده همچنین حمایت معتبر 340 خودش رو شکونده تو یک کانال نزولی هم هستش و هدفش کف کانال که متناظر با 250 تومان هستش.
bnz خان اگر قرار بود هر حرفی که شما میزدی من اینجوری میاوردم بالا ، یه کتاب جک باهاش میتونستم چاپ کنم./:.winksmiley02.:/
دوست عزیز شما باید کتاب جک چاب کنید نباید تحلیل کنید مکن یه عده را به ضرر برسانی آروز بر جوانان عیب نیست شما که جوان نیست چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با ورود دلارهاي نفتي به كشور ناگزير قيمت ارز كاهش 20الي 50درصدي خواهد داشت بنابراين سهام هاي دلاري را فراموش كنيد و به سمت سهامهاي ارزي برويد
دوست عزیز الان با این جمله شما چند چندیم سهام دلاری رو فراموش و سهام ارزی بگیریم یعنی یه بار به دست فراموشی بسپاریمشون و دوباره به یاد بیاریمشون برا اینکه دوریشون خیلی سخته خیلی باحالی
نظر