در اصل توسط سپه پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
سلام وعلیکم ( غلیظ)
مغنی ماهر عزیز
این سهم رو قبل اینکه بره مجمع همون حول وحوش 60 و 57 تومن خرید داشتم .
خبراشم که خودت تو تاپیک زیر خاکی کامل گفته بودی ( جای تشکر داره)
علت فروش:
نیاز به چرک کف دست از بین سهمام مونده بودم کودوم رو بفروشم این یکی 3-4 روز بود معامله نمی شد دیدم تو منفی کامل مشتری داره ، منم تو این سهم رو سود بودم ( 7تا 10درصد) فروختمش
زیر 60 وحول وحوش 58 رو منم هستم ( اگه گیرم بیاد وفلوس موجود باشه)هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postسلام دوست عزیزم سپه جان....گویا با توجه به شایعات فروش املاک و زمین های کمباین و احتمال قرار گرفتن اطلاعیه ها روی کدال گروهی روی این سهم فعال شده اند البته سهم از نظر عملیاتی چیز خاصی نداره اما گویا در یک دوره 2-3 ماهه و برای افزایش سرمایه ای که قراره بعد از فروش دارایی های مازاد و بلا استفاده انجام بشه سهم توانایی رسیدن به قیمت اسمی رو داشته باشه البته یک خبر دیگه که دوستان بیان میکردند که من ازش چیزی نشنیدم و از دوستانی که در وزارت بازرگانی آشنایی دارند درخواست میکنم بررسی کنند این است که گویا قرار شده تعرفه نسبتا زیادی بر واردات ماشین آلات کشاورزی و راهسازی که در داخل مشابه شان تولید میشود بسته شود شاید دلیل زیر آبی رفتن بعضی در نماد هپکو هم همین باشد....باز هم تاکید میکنم که بیشتر بررسی کنید اما من که عاشق ریسکم احتمالا حوالیه 60 به تعداد سهام کمباینم بیافزایم...
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postسلام دوست عزیزم سپه جان....گویا با توجه به شایعات فروش املاک و زمین های کمباین و احتمال قرار گرفتن اطلاعیه ها روی کدال گروهی روی این سهم فعال شده اند البته سهم از نظر عملیاتی چیز خاصی نداره اما گویا در یک دوره 2-3 ماهه و برای افزایش سرمایه ای که قراره بعد از فروش دارایی های مازاد و بلا استفاده انجام بشه سهم توانایی رسیدن به قیمت اسمی رو داشته باشه البته یک خبر دیگه که دوستان بیان میکردند که من ازش چیزی نشنیدم و از دوستانی که در وزارت بازرگانی آشنایی دارند درخواست میکنم بررسی کنند این است که گویا قرار شده تعرفه نسبتا زیادی بر واردات ماشین آلات کشاورزی و راهسازی که در داخل مشابه شان تولید میشود بسته شود شاید دلیل زیر آبی رفتن بعضی در نماد هپکو هم همین باشد....باز هم تاکید میکنم که بیشتر بررسی کنید اما من که عاشق ریسکم احتمالا حوالیه 60 به تعداد سهام کمباینم بیافزایم...
نمایی از تکمبا :
روند صعودی جدیدی در سهم شکل گرفته است که این بار حمایتی در 61 تا 62.5 دارد و احتمال برخورد با خط روند و صعود دوباره
دور از انتظار نخواهد بود .
اما نکته ای قابل تامل تر در تکمبا :
استوکاستیک ماهیانه :
باید بگویم که این صعود محکم و الگوی شکل گرفته در استوکاستیک ماهیانه در میان مدت نشان از صعود خوب و قیمت های
شگفت انگیز دارد .
120 نهایت 160 حالا چه اتفاقی در این شرکت می تواند باعث این تحول شود ؟
زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
نظر
-
-
در اصل توسط Yusef_sbm12 پست شده است View Postنمایی از تکمبا :
روند صعودی جدیدی در سهم شکل گرفته است که این بار حمایتی در 61 تا 62.5 دارد و احتمال برخورد با خط روند و صعود دوباره
دور از انتظار نخواهد بود .
اما نکته ای قابل تامل تر در تکمبا :
استوکاستیک ماهیانه :
باید بگویم که این صعود محکم و الگوی شکل گرفته در استوکاستیک ماهیانه در میان مدت نشان از صعود خوب و قیمت های
شگفت انگیز دارد .
120 نهایت 160 حالا چه اتفاقی در این شرکت می تواند باعث این تحول شود ؟
یوسف جان پس اینجوریاست اوکی پس باید یه فکر اساسی بکنیم.......
جناب محمدی این چه حرفیست باعث افتخار بنده هست که هم سنگریم.....همیشه سبدهای معرفی شده شما را دنبال میکنم و به تسلط شما بر بازار اطمینان دارم...
نظر
-
امروز صبح که ازخواب بلندشدم وتقویم رانگاه کردم دیدم
امروز روز ولادت امام رضا(ع) است . این روز به همه شما تبریک می گویم .
واز دوستان مشهدی عزیز نیز می خواهم بجای ما نایب زیاره باشند وماراهم دعاکنندتابه راه راست هدایت بشویم وعاقبت به بخیراشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
خرید غشان
پله اولوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
نظر