امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • فدایی
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 710

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
    بازدهی ولغدر که روی 100تومان تاکید زیادی میشد این مدت اخیر به حدود 50 درصد رسید که تبریک به سهامدارانش میگم

البته خودم دیگه این سهمو ندارم و به دلیل نیاز مالی چندی پیش مجبور شدم بخش قابل توجهی از سهم هامو نقد و خارج کنم
    یکبار اشتباه کردم توی بازگشایی فروختم اما دوباره روی 135 خریدم.
    آدم با خودش فکر میکنه این سهم را بفروشه بجاش چی بخره؟
    همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• آریو
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 4834

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
      قرار باشد خودرویی ها به سود برسند ، سود فولاد و فملی و پتروشیمی هایی که تامین کننده مواد اولیه خودرو هستند باید 2 برابر شود و خیلی بیشتر از گروه خودرو باید رشد کنند .

خودرو بخواهد 100 تومان سود بسازد ، باید سود فولاد بالای 200 تومان شود .

فولاژ ...همه میدانند این شرکت چی هست .. چرا تعدیل منفی داد ... هنوز هم سود انباشته بالا دارد ... و تقسیم سود دارد
      این شرکت باید قفل شود

شرکتی که به مانند ان در خاور میانه نداریم
      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• zorba
        ستاره دار(3)
        • Aug 2013
        • 3951

در اصل توسط فدایی پست شده است View Post
        یکبار اشتباه کردم توی بازگشایی فروختم اما دوباره روی 135 خریدم.
        آدم با خودش فکر میکنه این سهم را بفروشه بجاش چی بخره؟
        سلام
        فدایی جان احتمالا همون روز به من فروختی:D
        سهم عملا با 35 درصد منفی باز شده بود.....
        ............
        منتظر فرداییم که 150 رد بشیم
        زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• h00mi
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 504

خرید "سفانو" برای شرکت در مجمع...

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
          هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• ebiman
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 2071

این همه سهم مفت تو بازار ریخته اونوقت ملت رفتند تو صف خودرویی ایستادند/:.yead.:/
            عجیبه
            سلام

نظر

• محمد 66
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 2938

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
              فولاژ ...همه میدانند این شرکت چی هست .. چرا تعدیل منفی داد ... هنوز هم سود انباشته بالا دارد ... و تقسیم سود دارد
              این شرکت باید قفل شود

شرکتی که به مانند ان در خاور میانه نداریم
              درسته اگر قرار باشد تولید خودرو در کشور از 500 هزار به بالای 2 میلیون برسد و خودرو و سایپا 100 تومان سود بسازند ، باید حداقل سود سهمهایی مثل فولاژ و فولاد را 200 تومان در نظر بگیریم .

نظر

• abnus
                عضو فعال
                • Jan 2014
                • 754

وتوشه به رنگ سبز ومثبت بودن مثل اینکه حساسیت داره .

نظر

• zereshkkk
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 3474

افشای تخلفاف فاحش خودروسازان در گزارش تحقیق و تفحص

علی علیلو در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه گزارش هیأت تحقیق تفحص از صنعت خودروسازی دو هفته پیش نهایی شده است، اظهار داشت: متأسفانه بنا به دلایلی هنوز فرصت ارائه این گزارش به کمیسیون صنایع فراهم نشده است اما به نظر می رسد امروز این گزارش در کمیسیون صنایع قرائت شود . وی افزود: پس از قرائت این گزارش در کمیسیون صنایع مجلس احتمالاً نتایج طرح تحقیق و تفحص از صنعت خودروسازی سه شنبه مورخ(30 اردیبهشت ماه) در صحن مجلس قرائت خواهد شد . علیلو با اشاره به اینکه هدف از تحقیق و تفحص صنعت خودروسازی شناسایی آسیب‌های این صنعت و تلاش برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی است، تصریح کرد: البته در این مسیر به تخلفات فاحشی نیز دست پیدا کرده‌ایم که بعد از قرائت گزارش برای صدور حکم به مجامع قضائی ارسال خواهد شد .

رئیس هیأت تحقیق و تفحص مجلس از صنعت خودروسازی اضافه کرد: در حال حاضر متأسفانه رانت هایی در اقتصاد کشور ایجاد شده است که باید با اتخاذ تصمیم های مناسب مانع بروز این گونه رفتارها در سیستم اقتصادی کشور شویم .
                  وی در رابطه با مشکلات واحدهای تولیدی در تأمین مواد پتروشیمی از بورس کالا که طی هفته های اخیر اظهار نظرهای متفاوتی را به دنبال داشت نیز گفت: در حال حاضر دلالی زیادی در خرید محصولات پتروشیمی وجود دارد که این امر برای صنایع پایین دستی مشکلات زیادی را به وجود آورده است به همین دلیل با تهیه یک گزارش قصد آن را داشتم که وزیر صنعت، معدن و تجارت را از این گونه اقدامات آگاه کنم .
                  علیلو تصریح کرد: هنوز تصمیم مناسبی برای حل این موضوع گرفته نشده است اما باید این نکته را متذکر شوم که مشکلات واحدهای تولیدی در تأمین مواد اولیه یک شبه حل نمی شود و وزارت صنعت باید برای این موضوعات با تشکیل یک کمیته به بررسی مشکلات پیش روی واحدهای تولیدی بپردازد.

نظر

• zorba
                    ستاره دار(3)
                    • Aug 2013
                    • 3951

خرید مجدد وخارزمح
                    زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                      عضو فعال
                      • Mar 2014
                      • 1656

صف خرید حسینا بر سهامدارانش مبارک
                      بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                        درسته اگر قرار باشد تولید خودرو در کشور از 500 هزار به بالای 2 میلیون برسد و خودرو و سایپا 100 تومان سود بسازند ، باید حداقل سود سهمهایی مثل فولاژ و فولاد را 200 تومان در نظر بگیریم .
                        فولاژ به دو دلیل اسیب دید

یکی به خاطرات متوقف شدن صادراتش به آلمان ... که یکی از مشتریان پر و پا قرص محصولات شرکت هست
                        یکی هم نابود شدن صنعت خودروی کشور ایران و زیان های 1000 میلیاردی این صنعت و عدم توان پرداخت پول به این شرکت ...

حالا چطور چشم انداز ها مثبت شده ... تولیدات بالا رفته و تحریم ها برکنار شده اما فولاژ را کسی نگاه نمیکند

حق بازار همان است که سهم با قیمت 750 تومان بهش انداخته شود با dps 5 تومان و افت قیمتی 65 درصدی !
                        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• Sushiant
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 1391

در اصل توسط Sushiant پست شده است View Post
                          شاهد معاملات موزیانه ای در نماد شبندر هستم !!!!
                          لازم به ذکره نزدیک به یک سال و اندیست معاملات این سهم رو هر روز و هر روز رصد کردم ....
                          به نظرم کمی مشکوک و موزیانه ست... گرچه که حجم مورد قبولی هم از نظر من نداره ....
                          لازم به ذکره شبندر نیز در 10 روز گذشته حجمی حدود 40 میل زده و با میانگین قیمت 1200 تومنی ارزش معاملاتش نزدیک به 50 میلیارد تومن هست ! که رقم قابلی نیست به نظرم!

همینجوری گفتم اینم بگم نگن لاله ... :))
                          شاهد این معاملات موزیانه در نماد ثتران نیز هستیم ............
                          هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• Sushiant
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 1391

میزان رشد شاخص کل نشاندهنده اینست که بازار بدون پتروها هیچ است .............
                            هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• شبندر
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 3598

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                              با صفا ببين چطوري پول يه عده حقيقي را هاپولي ميكنند سهمها را بي رويه بالا ميبرند بعد با يك خبر نامرتبط بسياري را بيچاره ميكنند يك روز صف خريد و روز ديگر صف فروش اين چه بورسيه من در تمام دنيا سهام دارم يك مثال نمي توانم بيابم مثل بورس تهران. حالا با حذف يك نفر كار بورس درست ميشه كسي كه فقط با واقعيت پيش ميره، فردا ساعت 11 منتظر خبر باش.
                              ضمنا از مديران اين سايت هم كمال تشكر را دارم و از سعه صدرشان نيز ممنونم.
                              قبل از اينكه من خبر را بگويم فاش شد و ديديم كه گروه همگي صف خريد شدند حالا ببينيد قدرت نفوذ بنده را در تمام دنيا
                              دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• DJANGO
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 1701

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                                قبل از اينكه من خبر را بگويم فاش شد و ديديم كه گروه همگي صف خريد شدند حالا ببينيد قدرت نفوذ بنده را در تمام دنيا
                                یا خدا وضع این هر روز بدتر از دیروز میشه./:.ph34r-smiley.:/
                                یواش یواش میخواد بگه امریکا هم زیر دست این اقتصادش میچرخه.
                                عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

در حال کار...
                                X