کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
افرادی که تو این بازار دارن فعالیت میکنن خیلی هولن. زود شلوغش میکنن جو گیر میشن.
یه دوساعتی که از بازار گذشته، میبینیم که خبر آنچنانی هم نبوده. اما مردم دوست دارن آتیش بزنن به مالشون، بعدش که فهمیدن با سرمایه شون چیکار کردن، کاسه چه کنم چه کنم دستشون میگیرن و شروع میکنن به فرافکنی.
اینا روزی چند بار میرن و برمیگردن ! میارن بالا حقوقی میده میبرن پایین !! من برداشتم اینه که دولت فقط با سوء استفاده از گروه خودرو نقدینگی بازار رو یه جورایی گرو گرفته و بازار رو بازی میده ، اینجوری چون نقدینگی در بازار کمه بقیه گروهها هم رشد نمیکنن ! یه عده هم در بازار با این خودرویی ها مشغول میشن هی خرید ! هی فروش !
قبلا هم گفتم الانم میگن یک گروه سیاسی اصرار دارن که اگه رشدی هم در بازار و شاخص قراره باشه باید سهام اونها در شرکتهای زیانده خودرویی هم رشد کنه ! برای همینه که نقدینگی بازار رو گروگان گرفتن و به قول برخی دوستان سهام با p/e مناسب در بازار هست که صف فروشه یا خریدار نداره ! از اون طرف یه عده شیرجه میزنن توی سهام زیانده !
اینا روزی چند بار میرن و برمیگردن ! میارن بالا حقوقی میده میبرن پایین !! من برداشتم اینه که دولت فقط با سوء استفاده از گروه خودرو نقدینگی بازار رو یه جورایی گرو گرفته و بازار رو بازی میده ، اینجوری چون نقدینگی در بازار کمه بقیه گروهها هم رشد نمیکنن ! یه عده هم در بازار با این خودرویی ها مشغول میشن هی خرید ! هی فروش !
قبلا هم گفتم الانم میگن یک گروه سیاسی اصرار دارن که اگه رشدی هم در بازار و شاخص قراره باشه باید سهام اونها در شرکتهای زیانده خودرویی هم رشد کنه ! برای همینه که نقدینگی بازار رو گروگان گرفتن و به قول برخی دوستان سهام با p/e مناسب در بازار هست که صف فروشه یا خریدار نداره ! از اون طرف یه عده شیرجه میزنن توی سهام زیانده !
كسي تونسته باشه كلي نوسان دادن تا به حال اين گروه ، حالا شما برو هپكو بخر مواظب باش از بورس دوباره اخراجش نكنن
مارو اینجا مشغول میکنند سهامهای خوب رو به آرامی از بازار جمع میکنند
=====
سعی کنید واقعیت رو قبول کنید
ان زمان که پترو ها بالا می رفتند هم بازی بوده پس
الان زمان سهامی مثل فاذر مثل لیزینگ ها مثل خودرویی ها و مثل ساختمانی هاست این یک واقعیت است.
احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.
=====
سعی کنید واقعیت رو قبول کنید
ان زمان که پترو ها بالا می رفتند هم بازی بوده پس
الان زمان سهامی مثل فاذر مثل لیزینگ ها مثل خودرویی ها و مثل ساختمانی هاست این یک واقعیت است.
پتروها سود ساختند افرایش درآمد و سودآوری داشتند بالا رفتند !
پالایشی ها همینطور افزایش سود و درآمد و درنتیجه افزایش قیمت سهم !
خودروها زیان می سازند و بالا می روند ! سود بسازند اونوقت کسی با افزایش قیمت اونها مشکلی نخواهد داشت !
بعضی دوستان میگن با روند همراه باشید حتی اگر غلط باشد ! واقعیت رو قبول کنید حتی اگه نادرست باشه ! به نظر من اشتباهه این کار و به تخریب بیشتر بازار منجر میشه
پتروها سود ساختند افرایش درآمد و سودآوری داشتند بالا رفتند !
پالایشی ها همینطور افزایش سود و درآمد و درنتیجه افزایش قیمت سهم !
خودروها زیان می سازند و بالا می روند ! سود بسازند اونوقت کسی با افزایش قیمت اونها مشکلی نخواهد داشت !
بعضی دوستان میگن با روند همراه باشید حتی اگر غلط باشد ! واقعیت رو قبول کنید حتی اگه نادرست باشه ! به نظر من اشتباهه این کار و به تخریب بیشتر بازار منجر میشه
====
برادر عزیزم خوب سود هم خواهند ساخت صبور باش تعدیل ها در راهند
پالایشی ها اول پی بر ایی بالا رفت بعد کاهش دادند
احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.
نظر