کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شاید تا آخر وقت با چند تا از دوستان یه رنج مثبت سنگین روی ولغدر کشیدیم هدف بعدی 205 ماه اردیبهشت تو این سهم بعد بازگشایی 5 تا کد حقیقی و حقوقی اومدند بالای 1% ;) این سهم امسال تعدیل های مثبت پی در پی خواهد داشت و هر گزارش از گزارش قبلی بهتر خواهد بود(اطلاعات رسیده از درون شرکت)
ما که کلا دست خالی هستیم.
دزهراوی که صف خریده و همینطوری میخواد بره.
فاما هم که صف فروشه و همینطور میخواد بره.
حتاید که بستس و همینطور میخواد بمونه.
پردیس هم که نوسانی و تو کما هستش که همینطور میخواد بمونه.
نقدینگی هم نداریم.وگرنه وملی درو میکردیم.
عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/
حجمش که یه روز در میون کم و زیاد میشه! اما بعید میدونم فردا برنامه خاصی داشته باشه. حتی شاید از امروز هم بهتر باشه.
ما که بخیل نیستیم /.:biggrinsmiley.:/
خودم از این سهم دارم ولی روند امروز معاملاتش مثل چند روز پیش نبود...
به دقت دنبالش میکنم
اگرچه فعلا یه صفی هم داره ولی باز هم فردا باید ببینیم چی میشه
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
شاید تا آخر وقت با چند تا از دوستان یه رنج مثبت سنگین روی ولغدر کشیدیم هدف بعدی 205 ماه اردیبهشت تو این سهم بعد بازگشایی 5 تا کد حقیقی و حقوقی اومدند بالای 1% ;) این سهم امسال تعدیل های مثبت پی در پی خواهد داشت و هر گزارش از گزارش قبلی بهتر خواهد بود(اطلاعات رسیده از درون شرکت)
در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است
View Post
فعلا تو گروه خودرو و گروه مرتبطش زامیاد و وساپا
وساپا دیروز معاملاتش داد میزد که در برگشت بازار سنگین ترین صف ها رو براش میچینن
دوستان دقت کنید تو گروه خودرو هر از چندگاه برخی سهما میشن آس گروه تو مثبت سنگین ترین صف خرید را دارن و تو منفی ها هم در مثبت معامله میشن
در چند وقت گذشته خساپا و خپارس این چنین بودن و حالا نوبت رسیده به زامیاد و وساپا
البته ورنا هم خوبه
ما که بخیل نیستیم /.:biggrinsmiley.:/
خودم از این سهم دارم ولی روند امروز معاملاتش مثل چند روز پیش نبود...
به دقت دنبالش میکنم
اگرچه فعلا یه صفی هم داره ولی باز هم فردا باید ببینیم چی میشه
منم شدید دنبالش میکردم، به نظرم امروز باید یه پولبک به 145 میزد منتظر بودم اونجا دوباره وارد شم که دیدم قصد نداره نزدیک صفرش خریدم. اما حیف که پولم کم بود!
نظر