فروش وزمين خريدشبريز
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
...این خودتی...چه صورت مثبتی داری...زمان دانشجویی تابستونا موهامو از ته میزدم.....یعنی میرفتم زیر نور خورشید دوتا تخم مرغ رو سرم نیمرو میشد....قیافه ام با مواد فروشای خانی اباد(بیمارستانم اونجا بود)مو نمیزد....میرفتم تو پارک صبح زود چاق سلامتی....گفتی فلوله؟...اقا جوونی و تازه کار منو نمیشناسی به من سهم معرفی نکن من جنبه خرید سهم ندارم اگر بیاد پایین از رفتگر تو کوچه تا ملوان رو کشتی رو مقصر میدونم....گفتی فلوله؟...[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
...یه مدتیه همکاران جمع میکنم...چه تو عرضه اولیه چه زمانیکه رو 1160 صف خرید بود وحالا حولوحوش 1070 تا 1080....با توجه به وضعیت کلی صنعت ای تی و جوان بودن این سهم در بازار سرمایه و تعهد خرید یه ساله به نظر کم ریسک و بی دغدغه میاد....تا نظر دوستان چی باشه....[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...این خودتی...چه صورت مثبتی داری...زمان دانشجویی تابستونا موهامو از ته میزدم.....یعنی میرفتم زیر نور خورشید دوتا تخم مرغ رو سرم نیمرو میشد....قیافه ام با مواد فروشای خانی اباد(بیمارستانم اونجا بود)مو نمیزد....میرفتم تو پارک صبح زود چاق سلامتی....گفتی فلوله؟...اقا جوونی و تازه کار منو نمیشناسی به من سهم معرفی نکن من جنبه خرید سهم ندارم اگر بیاد پایین از رفتگر تو کوچه تا ملوان رو کشتی رو مقصر میدونم....گفتی فلوله؟...
دکی جون خوب میشناسمت
بچه خیلی گلی هستیبِسم الله الرّحمنِ الرّحيم
يا ألله يا کريمُ يا اوّلُ يا آخِرُ يا مجيبُ يا فارِجَ الهَمِّ و يا کاشِفَ الغَمِّ
فَرِّج هَمّي و يَسِّر أمري وارحَم ضعفي و قِلَّةَ حيلَتي وَارزُقني مِن حَيثُ لاأَحتَسِبُ يا رَبّ العالَمين
رسول خدا (ص) فرمود: هرکس اين دعا را بخواند و ديگران را نيز از آن آگاه سازد، خداوند در امور مهمه اش گشايش ايجاد خواهد کرد.
...........................
[SIZE="7"][/SIZE]موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی محک تلفن: 22490544[SIZE="6"][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط pasha پست شده است View Postسنگین خریدی .چرا؟؟؟
ریسک زیادی نکردی ؟ اطلا عات خاصی داری .
می دونی دعواسرحق تقدم هاست.دعوای مدیریتی حقوقی هاست.
ببخشید که فضولی می کنم .
ديروز نگاه كردم ديدم ايرانيان فروخته و تكنيكالشم هم جالب نيست رو 3-322 فروختم با يه مقداري سود
خريد سنگين كاذرwww.mahak-charity.org
نظر
-
در اصل توسط ali.n پست شده است View Postمن همون علی آقای بورکسم
دکی جون خوب میشناسمت
بچه خیلی گلی هستی[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
....فعلا 5 تا از سهامم صف خریده....البته نکته خیلی مثبتی نیست...چون تجربه ثابت کرده معمولا در انتهای کار همه اشونو با ضرر میفروشم....امیدوارم که اینطور نشه...شما سهامتونو با ضرربفروشید...:d;)[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
نظر