امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
ایشان مستحق تکمیل مصرع دوم هم می باشند.در اصل توسط mohammadrahmani پست شده است مشاهده پستتو که راست میگی..........کار ساده و درست، بهتر از کار پیچیده و نادرست
نظر
-
تعدیل منفی وساپا از ۲۰۵ ریال به ۱۷۳ریال کار رو برای گروه سخت کرد
خزامیا و وساپا رو ۱۶۰ حمایت دارند. خودرو ۲۷۸ . خساپا ۲۵۵
نظر
-
بعضي ها منتظرند تا براي ديگر همگروهي هاي خودرو هم گزارش بياد بعد در صف فروش بفروشنداگر مي خواهيد پايين تر بخريد الان ....
اگر سهامداري كنيد حل ميشهدوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
به نظرم منفی کامل وساپا و زامیاد فرصت خرید هستن...
با محسن عزیز هم موافقم،هر دو ۱۶۰ حمایت خوبی دارن،والبته هر دوشون هم یه حمایت قوی تر هم رو ۱۵۰ دارن...تمام سال من بی تو...
نظر
-
عزیزم ممنون از خود خودرو چقدر سهم داری؟در اصل توسط شبندر پست شده است مشاهده پستمن خودم يك و نيم ميليارد سهم خودرويي دارم ولي فعلا توصيه به خريد ندارم اما خودم براي حمايت از گروه مي خرم
نظر
-
صف وساپا را جمع کردند.در اصل توسط m.r_moradi پست شده است مشاهده پستبه نظرم منفی کامل وساپا و زامیاد فرصت خرید هستن...
با محسن عزیز هم موافقم،هر دو ۱۶۰ حمایت خوبی دارن،والبته هر دوشون هم یه حمایت قوی تر هم رو ۱۵۰ دارن...در روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی با هم ندارند نه ماندن کسی حادثه ست نه رفتنِ کسی فاجعه !
نظر
-
اسمتو بجای شبندر باید بزاری پینوکیودر اصل توسط شبندر پست شده است مشاهده پستمن خودم يك و نيم ميليارد سهم خودرويي دارم ولي فعلا توصيه به خريد ندارم اما خودم براي حمايت از گروه مي خرم
نظر

نظر