...فروش ثباغ رو 4000...اونم با یه دست...چون اون دستم جزوه بود...خیلیی چسبید...
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
آقا مهران میشه در مورد ومعادن اطلاعات بدین؟بِسم الله الرّحمنِ الرّحيم
يا ألله يا کريمُ يا اوّلُ يا آخِرُ يا مجيبُ يا فارِجَ الهَمِّ و يا کاشِفَ الغَمِّ
فَرِّج هَمّي و يَسِّر أمري وارحَم ضعفي و قِلَّةَ حيلَتي وَارزُقني مِن حَيثُ لاأَحتَسِبُ يا رَبّ العالَمين
رسول خدا (ص) فرمود: هرکس اين دعا را بخواند و ديگران را نيز از آن آگاه سازد، خداوند در امور مهمه اش گشايش ايجاد خواهد کرد.
...........................
[SIZE="7"][/SIZE]موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی محک تلفن: 22490544[SIZE="6"][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...به به...چه عالی...سلام علی ...خوب هستی...بچه که میگی لطف داری فامیل دارن برای ما نماز میت میخونن...خوشحالم دیدمت...ولی قیافه ات خیلی مثبت میزنه...
ولی خیلی دوست دارم
ما که هرچی از شما عکس خواستیم ندادیبِسم الله الرّحمنِ الرّحيم
يا ألله يا کريمُ يا اوّلُ يا آخِرُ يا مجيبُ يا فارِجَ الهَمِّ و يا کاشِفَ الغَمِّ
فَرِّج هَمّي و يَسِّر أمري وارحَم ضعفي و قِلَّةَ حيلَتي وَارزُقني مِن حَيثُ لاأَحتَسِبُ يا رَبّ العالَمين
رسول خدا (ص) فرمود: هرکس اين دعا را بخواند و ديگران را نيز از آن آگاه سازد، خداوند در امور مهمه اش گشايش ايجاد خواهد کرد.
...........................
[SIZE="7"][/SIZE]موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی محک تلفن: 22490544[SIZE="6"][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...یگانه جان انگشتام برا نوشتن زق زق میکرد گفتم امروز بین دوستان خوب بورسی باشم و مطلب بزنم ....اینها دیگه چیه....اگر میخوای جناغ معرفت بشکونی یه 10 میلیون کارت به کارت کن...
چون وقتي پول رو ميدم ديگه اون دوستمو تا يكي 2 سال نميبينم
ولي چون ميخوام شمار و ببينم يه 2 تومني كارت به كارت كن
باغميشه رم زود فروختي
14 تومن برات موند
ولي اگه صبر ميكردي 40 برات ميموند
نظر
-
در اصل توسط ali.n پست شده است View Postعذر میخوام بابت اون لفظ
ولی خیلی دوست دارم
ما که هرچی از شما عکس خواستیم ندادی[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط يگانه پست شده است View Postدكتر جون من به پول قرض دادن آلرژي دارم
چون وقتي پول رو ميدم ديگه اون دوستمو تا يكي 2 سال نميبينم
ولي چون ميخوام شمار و ببينم يه 2 تومني كارت به كارت كن
باغميشه رم زود فروختي
14 تومن برات موند
ولي اگه صبر ميكردي 40 برات ميموند[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
نظر