کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
واقعا برای این جور حرف ها و اتهامات، سند و مدرک و دلیلی هم هست یا همین جوری دلی تحلیل می کنیم و حدس خودمون رو میگیم؟
دوست عزیز، به نظرم کمی بیشتر احتیاط کنید بهتر باشد. واقعا دیگه این حربۀ نسبت دادن هر چیز و اتفاق بد به دولت قبلی، داره تهوع آور میشه.
اگر واقعا تورم کم بشه p/e بازار افزایش پیدا می کنه و این خودش باعث افزایش قیمت ها خواهد شد
همه شرکت ها بودجه خودشون رو با دلار زیر 3000 گرفتند به فرض کاهش دلار به زیر 3000 براشون هیچ فرقی نمی کنه
با برداشتن تحریم ها و ورود تجهیزات و فناوری روز دنیا مطمئنا بازده همه صنایع بالا خواهد رفت
من معذرت می خوام ولی صحبت شما خیلی عامیانه و غیر کارشناسی ست و تحت تاثیر منفی بازاره
اخیرا دکتر فریبرز ریس دانا یک مصاحبه ای کرده یک نگاهی بش بندازیم
میدونین چرا اینقدر بورس ریزش داره؟
دو سال آخر رئیس جمهور قبلی به اسم خصوصی سازی خیلی از سهامهارو بین خودش تقسیم کردن
مثل اموال دولت که بین خودشون تقسیم کردند
بعد قیمتهارو بردند بالا
موقع تحویل حکومت رئیس جدید با گروهی طرف شد که مدام در حال بالا رفتن توان اقتصادیشون بود
برای همین شروع به ریزش کرد
این ریزشها دلیل اقتصادی طبیعی نداره
یک حرکت سیاسیه
ولی تو این بازی برای مردم و سهامدارها ارزش قائل نیستند
درباره فرمایشات شما باید عرض کنم زمانی که ما یه شکست خط روند به این سادگی را همزمان با شکست خط 70 rsi به سمت پایین کلا ندیدیم که به معنای شکست خط روند است . اونوقت این تقصیر دولت قبلیه ؟؟
درباره فرمایشات شما باید عرض کنم زمانی که ما یه شکست خط روند به این سادگی را همزمان با شکست خط 70 rsi به سمت پایین کلا ندیدیم که به معنای شکست خط روند است . اونوقت این تقصیر دولت قبلیه ؟؟
شما بگین چرا بورس اینقدر رشد کرد و بعد حالا همه باید اصلاحش کنند؟
گمان من اینه که دلیل وضعیت بد بورس، نبود چشم انداز مثبت نسبت به اوضاع اقتصادی کشور در آینده است. این بورس اعتمادی به دولت تدبیر و امید و تدبیرهاش نداره.
وقتی میری در مذاکرات آن چنانی، با دادن هزار جور امتیاز، قسمت کمی از پول خودت رو با هزار شرط و در هشت قسط به عنوان امتیاز می گیری؛ تازه بعد از گذشت این همه مدت فقط می تونی نصفش رو دریافت بکنی اون هم در قالب کالا و پرداخت هزینه های دانشجویان خارجی و ... ، معلومه که صاحب سرمایه به این دولت و کارهاش اعتماد نمی کنه و سرمایه اش رو می کشه بیرون. چون بورس دماسنج اقتصاد هر کشور است؛ جایی است که تنها اگر وضعیت اقتصادی کشور و تولید و بهره وری خوب بود، رشد می کند وگرنه چاره ای جز سقوط ندارد.
پر سود باشید.
گمان من اینه که دلیل وضعیت بد بورس، نبود چشم انداز مثبت نسبت به اوضاع اقتصادی کشور در آینده است. این بورس اعتمادی به دولت تدبیر و امید و تدبیرهاش نداره.
وقتی میری در مذاکرات آن چنانی، با دادن هزار جور امتیاز، قسمت کمی از پول خودت رو با هزار شرط و در هشت قسط به عنوان امتیاز می گیری؛ تازه بعد از گذشت این همه مدت فقط می تونی نصفش رو دریافت بکنی اون هم در قالب کالا و پرداخت هزینه های دانشجویان خارجی و ... ، معلومه که صاحب سرمایه به این دولت و کارهاش اعتماد نمی کنه و سرمایه اش رو می کشه بیرون. چون بورس دماسنج اقتصاد هر کشور است؛ جایی است که تنها اگر وضعیت اقتصادی کشور و تولید و بهره وری خوب بود، رشد می کند وگرنه چاره ای جز سقوط ندارد.
پر سود باشید.
میدونین چرا اینقدر بورس ریزش داره؟
دو سال آخر رئیس جمهور قبلی به اسم خصوصی سازی خیلی از سهامهارو بین خودش تقسیم کردن
مثل اموال دولت که بین خودشون تقسیم کردند
بعد قیمتهارو بردند بالا
موقع تحویل حکومت رئیس جدید با گروهی طرف شد که مدام در حال بالا رفتن توان اقتصادیشون بود
برای همین شروع به ریزش کرد
این ریزشها دلیل اقتصادی طبیعی نداره
یک حرکت سیاسیه
ولی تو این بازی برای مردم و سهامدارها ارزش قائل نیستند
از زمانی که من و پدرم و پدر بزرگم و جدم و... یادمون میاد کسی تو ایران برای مردم ارزش قائل نبوده...
بیشتر از اینکه به دولت گذشته و حال مربوط باشه به اقتصاد مربوطه
و مسئلش تورمه
دلار که یهو پرش کرد خیلی از ورودی های با نرخ 1000 تومن بود
مثل انرژی و نیروی انسانی و بعضی مواد اولیه
ولی الان اونام اومدن بالا تورمم هست هزینه ها رفته بالا
و سود هم ثابته رکود هم بش اضافه بشه میشه همین
البته به سود کم شتاب بازار در میان مدت میشه خوش بین بود البته نه سودهای انچنانی 91 و 92
جناب ahmoeni سوء تفاهم نشه منظور بنده این نبود که بازار میریزه . بنده گفتم اگر تحریم برداشته کل بازار یه مدت اندکی رشد میکنند اما بالای زیادی نداره مگر بعضی از صنایع خاص رشد اصلی را دارند و رشدشان دوام پیدا میکنه.
نظر