امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Trader7
    عضو فعال
    • Apr 2014
    • 940

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط Trader7 پست شده است View Post
    شاخص 74500 حمایت خوبی داره
    دیروز که گفتم هیچ کس به این حمایت توجه نداشت
    شاخص رو از جایی برمی گردونند که 90% بازار انتظارش رو ندارند...

خسته نباشید
    @};-

نظر

• نوام چامسکی
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 3369

در اصل توسط Trader7 پست شده است View Post
      دیروز که گفتم هیچ کس به این حمایت توجه نداشت
      شاخص رو از جایی برمی گردونند که 90% بازار انتظارش رو ندارند...

خسته نباشید
      @};-

حرف شما درست قبول دارم و تسلیم هستم

ایا شما دیدبان بازار رو دیدی

شاخص اصلا 2000 واحد رشد داشته باشه ولی این 90 درصد بازار دارن سمهاشون نزول میکنه چیه

شاید بتون تو روزنامه ها این و بنویسن ولی من شما معامله گریم اینو بهتر از هر کسی میدونیم

امروز بیشتر سهما منفی بودن
      اطلا چه ارزشی داره که این شاخص مثبت باشه وقتی پول یک عده داره هر روز اب میشه

دوست عزیز یک نکته هم مینویسم و برای امروز بسه

القا این مطلب که شاخص میترکه و ما و سهامدارهای دیگه نمیتونم یکسری سهما رو بدست بیاریم رو

صللاح نمیدونم اینو سربسته گفتم هر کس به فراخور خودش بهش فکر کنه و تصمیم بگیره

با این بازیها شاخص پرواز نمیکنه

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• ابوذر
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 614

در اصل توسط mjtb پست شده است View Post
        نه من بعيد ميدونم به اين شكل باشه. خوشبين نبودن رهبري از اين بابته كه اين بازي براي ايشون برد-برد باشه. اگه مذاكرات به نتيجه مطلوب برسه كه خب همه اون رو حاصل هدايت داهيانه رهبري ميدونن و خودشون رو كنار ميكشن تا تمام ستاره ها رو دوش ايشون قرار بگيره؛ اگر هم خداي نكرده مذاكرات شكست بخوره خب ايشون از اول گفتن كه من خوشبين نبودم و اينا اصرار داشتن و مسئوليت ميفته گردن بقيه. كشور اگه الان يه آرامش نسبي داره به دليل اميدواري به آينده ست. شكست مذاكرات يعني برگشت به شرايط يك سال و نيم پيش، يعني تحريم، يعني توقف فروش نفت، يعني بلوكه شدن دارايي ها، يعني بيكاري و تورم بيشتر از قبل، يعني سقوط! از طرف ديگه براي دنيا هم بهتره كه اين مذاكرات شكست نخوره، حالا هر كشور به نسبتي از اين توافق بهره مند ميشه و بيشتر از همه آمريكا.
        رهبری 2بار علنا از 2 رئیس جمهور حمایت کردن که بخصوص در مورد دومی برای ایشان ومملکت خیلی گران تمام شد بهمین خاطر دیگر دو پهلو صحبت میکنن که هم تندرو ها را با خود داشته باشند(دلواپس ها!!)وهم تیم دیپلماسی کار خودش را پشت پرده انجام دهد واگر همانطور که شما گفتید موفقیت را در کارنامه مدیریت عالی خودش ثبت کند ودر صورت شکست آنرا به گرن دولت !که من از اول هم خوشبین نبودم ولی نخواستم دست دولت را ببندم!(یکبار هنگام رای گیری 76 گفت هیچکس برای من هاشمی نمیشود !و الحق هم هاشمی ملاحظه را کردهو ضایع بازی در نیاورده .بار دوم در نماز جمعه 25 خردادماه 88 که شاید به بزرگترین اشتباه استراتز یک ایشان تعبیر کرد که در آن موقعیت حساس گفت با اینکه من وهاشمی 50 سال هست با هم هستیم ولی دیدگاه های احمدی نزاد به من نزدیکتر است که دیگر نتواستند او را کله پا کنند مثل بنی صدر!)/:.yead.:/

نظر

• ahmoeini
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2562

همه صحبت این بزرگواران برای مصرف داخل می باشد
          چیزی که داره اتفاق میوفته دست اینوریا نیست

نظر

• شبندر
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 3598

با سلام
            ديروز بازار منفي بود و امروز مثبت با بودن يا نبودن من هيچ تغييري ايجاد نميشدچون من از اول هم گفتم درقيمتها دستكاري نميكنم والا مي توانم تا يك سال بازار را مثبت و يا منفي كنم.
            موفق باشيد
            دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• farbod 77
              عضو فعال
              • Feb 2014
              • 332

ما ملت جو گیری هستیم و همین امر در بیشتر اوقات فرصت تفکر را از ما می گیرد دیروز فرصت خرید بود اما اکثرا ندای خروج از بازار را می دادند و فروشنده بودند اما در روزهای سبز بدلیل همان جو روانی اکثرا خریدار هستند.بنظر من کسی که در روز منفی میفروشد و فردای آن روز در روز مثبت در صف خرید می نشیند باید از بازار خارج شود چون سرمایه اش را به آتش می کشد انشاا... همه پر سود باشند.

نظر

• ahmoeini
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2562

در اصل توسط farbod 77 پست شده است View Post
                ما ملت جو گیری هستیم و همین امر در بیشتر اوقات فرصت تفکر را از ما می گیرد دیروز فرصت خرید بود اما اکثرا ندای خروج از بازار را می دادند و فروشنده بودند اما در روزهای سبز بدلیل همان جو روانی اکثرا خریدار هستند.بنظر من کسی که در روز منفی میفروشد و فردای آن روز در روز مثبت در صف خرید می نشیند باید از بازار خارج شود چون سرمایه اش را به آتش می کشد انشاا... همه پر سود باشند.
                به نظر من در حال حاضر چیزی که باعث میشود قیمت سهام پائین بیاید عرضه سهام توسط حقوقیها و حقیقیهای وابسته به حقوقیها هستند
                این حقوقیها بنا به دلایلی که در بیشتر موارد ممکن است خودشان هم ندانند این عرضه ها رو انجام میدهند
                کاهش قیمت فقط به خاطر هزینه کردن حقوقیها هست
                قیمت سهم در کف است و آنها پائینتر می آورند
                البته تعدادی از حقیقیها که میترسند اقدام به فروش سهام میکنند
                به همین دلایل این افتها ادامه دار نخواهد بود و در اکثر اوقات قیمت برگشته است
                برای همین خارج شدن قبل از پائین آوردن قیمت سهم منطقی است ولی در دراز مدت خود حقوقیها قیمت را برمیگردانند

نظر

• hamzeh
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 397

در اصل توسط mjtb پست شده است View Post
                  نه من بعيد ميدونم به اين شكل باشه. خوشبين نبودن رهبري از اين بابته كه اين بازي براي ايشون برد-برد باشه. اگه مذاكرات به نتيجه مطلوب برسه كه خب همه اون رو حاصل هدايت داهيانه رهبري ميدونن و خودشون رو كنار ميكشن تا تمام ستاره ها رو دوش ايشون قرار بگيره؛ اگر هم خداي نكرده مذاكرات شكست بخوره خب ايشون از اول گفتن كه من خوشبين نبودم و اينا اصرار داشتن و مسئوليت ميفته گردن بقيه. كشور اگه الان يه آرامش نسبي داره به دليل اميدواري به آينده ست. شكست مذاكرات يعني برگشت به شرايط يك سال و نيم پيش، يعني تحريم، يعني توقف فروش نفت، يعني بلوكه شدن دارايي ها، يعني بيكاري و تورم بيشتر از قبل، يعني سقوط! از طرف ديگه براي دنيا هم بهتره كه اين مذاكرات شكست نخوره، حالا هر كشور به نسبتي از اين توافق بهره مند ميشه و بيشتر از همه آمريكا.
                  دوست عزیز اینا همش یه نمایشه توافق خیلی وقت پیش صورت گرفته وبه موقع خودش رسما" اعلام خواهد شد.
                  رهبر داره رونالدینیویی کار میکنه از این ور میگه آمریکا هیچ غلطی نمیکنه ولی از اون ور به روحانی و ظریف میگه برید توافق کنید!
                  توافق قطعی ست شک نکنید1
                  توصیه ای به خرید و فروش ندارم .

نظر

• mohammadrahmani
                    عضو عادی
                    • Apr 2014
                    • 183

سلام.خرید حپترو وتیپیکو واقعا قیمتها جذاب شدن

نظر

• Trader7
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 940

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                      حرف شما درست قبول دارم و تسلیم هستم

ایا شما دیدبان بازار رو دیدی

شاخص اصلا 2000 واحد رشد داشته باشه ولی این 90 درصد بازار دارن سمهاشون نزول میکنه چیه

شاید بتون تو روزنامه ها این و بنویسن ولی من شما معامله گریم اینو بهتر از هر کسی میدونیم

امروز بیشتر سهما منفی بودن
                      اطلا چه ارزشی داره که این شاخص مثبت باشه وقتی پول یک عده داره هر روز اب میشه

دوست عزیز یک نکته هم مینویسم و برای امروز بسه

القا این مطلب که شاخص میترکه و ما و سهامدارهای دیگه نمیتونم یکسری سهما رو بدست بیاریم رو

صللاح نمیدونم اینو سربسته گفتم هر کس به فراخور خودش بهش فکر کنه و تصمیم بگیره

با این بازیها شاخص پرواز نمیکنه
                      اندکی صبر سحر نزدیک ست @};-

نظر

• Trader7
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 940

اگر از فردا با حجم بالا بازار صعودی بشه میشه گفت اصلاح تموم شده چون:

1.سر و شانه کف تشکیل می شه(وقتی شانه راست تکمیل شد باید خط گردن با حجم بالا شکسته شود)

2.شاخص ظاهرا در حال ساخت کاپ بسیار بزرگ با اهداف بسیار بالا ست

3.در تایم روزانه ابر کومو که مانع اصلی افزایش قیمت بود بسیار نازک شده است و راه رو برای صعود هموار کرده است که اگر شاخص قصد صعود داشته باشه ابر کومو به قدری نازک شده که براحتی می تونه از اون رد بشه

4.rsi از روی حمایت مهمی برگشت و چون مثلث پهن شونده ست می تونه به اهداف بالاتری نسبت به صعود قبلی برسه

5.در بحث زمانی در تایم هفتگی کندل این هفته و هفته بعد خیلی مهمه و می تونه ماه ها بازار رو وارد فاز صعودی بکنه

6.دکتر کنی امروز گفته اگر بازار با حجم بالا صعودی بشه اصلاح و نزول تموم هستش و وارد بازار صعودی خواهیم شد

7.ترکان امروز گفته بزوردی پرواز مستقیم ایران و آمریکا راه اندازی خواهد شد - آمانو: ایران به طور اساسی با آژانس همکاری داشته است -
                        وزیر خارجه اسرائیل تلفنی از وزیر خارجه روسیه خواسته سریع با طرف ایرانی برای حل موضوع هسته ای مذاکره کنه روسیه هم امروز به سفیرش گفته به وزارت خارجه ایران اطلاع بده...

8.دیروز که بازار تماما منفی بود قدرت خریدار زیاد بود و امروز با صف خرید شدن نماد های شاخص ساز علت خرید های سنگین دیروز برخی از افراد مشخص شد

9.کسانی که می گن برگشت اعتماد به بازار خیلی سخته لطفا گذشته شاخص در تایم هفتگی رو بررسی کنند تا متوجه شوند تریدرهای بازار ایران چقدر فراموش کارند به عبارتی در گذشته پس از نزول های سنگین چند ماهه بازار به یکباره وارد فاز صعودی شده و ماه ها صعودی بوده فقط لازم چند روز شاخص ساز ها صف خرید بشن اون موقع می بینید که کل بازار همراه اون ها صعودی خواهند شد

10.با بررسی کلی وضعیت فعلی risk/reward بازار بسیار کاهش یافته ست که این خودش دلیل خوبی برای سرمایه گذاری ست(در مورد این مساله جناب بهزادی به طور مفصل توضیح داده اند)

11.به فرض اگر باز هم نزول داشته باشیم در تایم هفتگی ابر صعودی و زخیم کومو رو در پیش داریم که مانع بسیار قوی جلوی کاهش قیمت و محرک بسیار خوبی برای افزایش قیمت هستش

سلامت باشید
                        @};-

نظر

• محمد حقانی
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 447

سلام بر دوستان گرانقدر
                          خرید وصنا در قیمت 235 تومان .
                          کسانی که در یکسال به سود حداقل پنجاه درصدی راضی هستند وصنا بخرند.

نظر

• امیر بهرامی
                            Banned
                            • Jul 2013
                            • 2201

دعوا......../:.yead.:/

نظر

• ahmoeini
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2562

درود
                              صبح همه دوستان به خیر و شادی
                              روز خوب پرسود و بی دغدغه ای داشته باشید

نظر

• afshar
                                عضو فعال
                                • Aug 2013
                                • 1039

سلام عرض میکنم خدمت دوستان گرامی
                                صبح همگی بخیر
                                جانگو جان قربون اون ستاره های خوشگلت
                                این عکسای منشوری چیه ؟؟؟؟laughingsmiley
                                کاری میکنی میان همه مون و فیلتر میکننا/:.yead.:/
                                اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

در حال کار...
                                X